- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
van valakinek 444 előzetése?
-
aelod
veterán
Az inzulintól és magától a szénhidráttól nem hízol el.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Szerintem felesleges ha ettél elég ch-t aznap. Edzés után egy fehérje és utána normál étel.
-
aelod
veterán
Egész nap? Reggel edzel?
-
Dinter
addikt
Valaki tapasztalt kreatintól hajhullást/kopaszodást? Ugye a hajhullás a DHT növekedésétől következik be, amit a kreatin szedése megnövel, és nem tudom, hogy ez genetikailag is így lenne, vagy rásegít még a kreatin is.
-
Xelo
addikt
válasz Dinter #172717 üzenetére
rásegíthet bizony, de ez is genetika függő. ha hajlamos vagy kopaszodásra akkor a kreatin gyorsíthatja a folyamatot. én személy szerint nem tapasztaltam, de fateromnak 71évesen is korához képest szép sörénye van, lehet én is szerencsés vagyok ilyen szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
-
Xelo
addikt
válasz Dinter #172720 üzenetére
szerintem atombiztos megoldás nincs a férfi kopaszodásra. ha úgy érzed hogy amióta szeded sokkal nagyobb ütemben ritkul a hajad akkor vagy hanyagold, vagy esetleg meg is barátkozhatsz a ténnyel hogy ez ilyen. magától a kreatintól nem fogsz kopaszodni, csak akkor ha alapból is hajlamos vagy rá, azaz valószínűsíthető hogy kreatin nélkül is utólérne a sors, csak esetleg később.
-
Dinter
addikt
-
Xelo
addikt
válasz benfolds #172726 üzenetére
koszi az infot, mindig tanulok valami ujat. anyukamat koran elvesztettem es nem alltam a csaladjahoz tul kozel, fogalmam nincs mennyi hajuk volt. en 30 vagyok, tipikus ferfi kopaszodasnak nincs jele szerencsere. kb 5 eve ritkabb volt a hajam mint jelenleg, de akkoriban rengeteg stressz ert, nem is eltem tul egeszsegesen, azota meg regeneralodott a buram.
-
Xelo
addikt
válasz aelod #172728 üzenetére
"Results: After 7 days of creatine loading, or a further 14 days of creatine maintenance dose, serum T levels did not change. However, levels of DHT increased by 56% after 7 days of creatine loading and remained 40% above baseline after 14 days maintenance (P < 0.001). The ratio of DHT:T also increased by 36% after 7 days creatine supplementation and remained elevated by 22% after the maintenance dose (P < 0.01)."
[link] -
marked one94
őstag
Aki szeretne meg az évben jókat nevetni, keresse fel kökény bela insta vagy face oldalat
You'll Never Walk Alone
-
benfolds
őstag
válasz marked one94 #172730 üzenetére
mármint mire gondolsz?
-
benfolds
őstag
válasz marked one94 #172733 üzenetére
kínos.
-
aelod
veterán
Már leszedte.
-
aelod
veterán
válasz marked one94 #172736 üzenetére
Nem, nem szegény mert tévedett és nem látta be ellenben alpári módon a kivagyisági kártyát kijátszva próbált érvelni a hülyesége mellett.
-
Xelo
addikt
válasz aelod #172737 üzenetére
nekem az tetszett hogy azzal vagdalózott hogy neki 20év(?) tapasztalata van. 20évig tolta a növényi fehérjéket és figyelte ahogy nő az ösztrogénszintje? meg a másik, hogy oltotta a srácot mert nem izmos. hát nem tudom, az orvosok, tudósok, stb nagy része sincs kigyúrva, mégis inkább nekik hinnék ha táplálkozásról vagy általánosságban tudományról van szó.. az meg a ráadás hogy a követői mint a birkák fújják a hülyeségét.
-
aelod
veterán
A srác ha jól láttam Phd. Kökény meg ezzel vitatkozik, hogy neki más a talasztalata. LoL. Véletlenül sem az aromatizált tömenytelen mennyiségű tesztoszterontól nő a kliensei ösztrogén szintje...neeem hanem a növényi fehérjétől.
Az ilyen és ehhez hasonló mentalitás miatt sem lesz előrébb a hazai testépítés. Béla is csak erősíti a buta gyúrós mentalitást. Egy intelligens ember beismeri ha téved nem pedig személyeskedő hangvételben ordenáré módon vagdalkozik. A követői pedig még butábbak. Imádom amikor egy vitában az egy érv, hogy valaki, hogy néz ki. Meg ha ennyire okos akkor miért nincs rajta izom? Nem képesek felfogni, hogy a trenbolone-csirke-rizs-háború van vonal mellett másnak lehet más célja is. Érdekes amúgy ha meg beüt a baj akkor az 50 kilós manuálterapeuta vagy az elhízott endokrinológus vagy sebész teszi helyre a károkat amiket okoz magának a nagybetűs testépítő.
-
Qtya123
őstag
válasz aelod #172741 üzenetére
Na igen, megy az, hogy a Kökény mennyire tapasztalt, bezzeg a másik "siklókarú" meg hogynézmánki és ezért biztos hülye is.
Mindent Kökény tud jól. Az se baj, mikor a mentő viszi el a teremből, mert rosszul lesz, aztán megnézik a vérképét a rosszullétkor és olyan, mint egy végstádiumos daganatos betegnek. Bezzeg a növényi fehérje, na az már veszélyes.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
A másik meg ha felhívod az illető figyelmét arra, hogy téved vagy nem jól ad át infót valamiről akkor jön a követői komment cunamija, hogy te nem tiszteled és sehonnai vagy mert nem tettél le semmit az asztalra. Attól, hogy valaki sikeres testépítő akkor már mindent jól is tud?
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz aelod #172741 üzenetére
"Imádom amikor egy vitában az egy érv, hogy valaki, hogy néz ki."
A teljesség kedvéért linkeljem, hogy itt hányszor hangzott el a "nem tudom mikor tettél fel utoljára magadról fotót?".
Vagy ez amolyan "alkoholista az, aki ugyanannyit iszik, mint mi, csak nem szimpatikus" dolog?bigmasterg:
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
addikt
válasz aleister #172746 üzenetére
Nagyapám úgy mondta, hogy "Alkoholista az, aki nálam többet iszik". Sokkal jobb definíció
Ha valaki mondjuk már tud referenciát mutatni, hogy milyen izmos emberek kerültek ki a keze alól, akkor nem nagyon számít, hogy néz ki. Bár én azt mondom, hogy azért beszédes az is, hogy az illetőnek miylen fizikuma van. Mindent tud az izomépítésről, akkor miért nem alkalmazza magán? Ha annyira oda van ezért a sportért, hogy nagy tudást épített az ehhez kapcsolódó kutatásokból, akkor mit mondd el róla, hogy nincs semmi fizikuma? Nincs kitartása, akaratereje, hogy a fizikai munkát is elvégezze?
Nekem ez mindig is furcsa volt. Az ember legnagyobb motivációja ehhez a sporthoz mindig az szokott lenni, hogy a fizikumát fejlessze, aztán ha már akkora hatalmas tudást elért a folyamat közben, amivel másoknak is tud segíteni, akkor kezdi el osztani az észt. Ezért nem tudom az ilyen embereket hova tenni - ha vannak ilyenek. És nem azt mondom, hogy nagy brutálkokszos formája legyen, de ne DYEL legyen már, ha ránéz az ember.
Arról már ne is beszéljünk, amikor valaki még fél éve sem edz, de megnézett 10 vlogot a gyúrásról és már a teremben is odamegy a versenyzőhöz elmagyarázni neki, hogy nem jól csinálja az oldalemelést
[ Szerkesztve ]
-
-
aleister
veterán
válasz HussarF #172747 üzenetére
Igen, az utolsó bekezdésed az egyértelműen igaz.
Viszont szerintem egy rakat ember van, aki nem érzi szükségét a jó fizikumnak, mert más a prioritása, nincs rá ideje, gyenge az akaratereje, stb. Ettől még a szakmájából vagy egyéb érdeklődési köréből adódóan rendelkezhet a megfelelő tudással, ami a legtöbb random napozinaddiktnak hiányzik.A nagy általánosságban említett "tudósok" remek példa erre, vagy az itt többször említett Gál Bence.
Nagyrészt egyébként osztom Előd írását, de itt rendszeresen előfordult az átlagosnál kicsivel komolyabb vitáknál az utolsó mentsvárként elsütött a "na küldj magadról fotót" frázis.Woodslave
Mondjuk egy "táplálkozási szakértő" tudásszintjét felszedni egy átlagos mentális képességű fórumitának nem olyan kivitelezhetetlen. Főleg, ha mellé társul pár év aktív edzés is.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs