- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz Apollyon #173100 üzenetére
Senki, de nem ennyire fekete fehér. Az, hogy tünetmentes valaki a tejfehérje miatt, nem biztos hogy a tejcukor nem okoz láthatatlan tüneteket az emésztő rendszerben.
A kémiánál biztos jobb a tápkieg. De a minőségi kaja lenne az első. Nem az edzés után egyből remegő kézzel a shaket keverni, mert leesik az izom. Kivéve aki szúrja az inzulint, ott kell a kaja egyből.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
aelod
veterán
válasz aleister #173099 üzenetére
Aham. Szóval akkor egy 60 és 130 kilós (izmos) emberke vázizomzata egyaránt megelégszik 5g creatinnal? Ezt azért te sem gondoltad ugye?
Az átlagos raktárak 120 mmol/kg körül mozognak, ezt fel lehet vinni akár 150 mmol/kg-ra is. A creatint a szervezet 95%ban a vázizomzatban tárolja szóval nem mindegy annak a mennyisége.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
HaZsolt
őstag
A cuccokat honnan szoktak beszerezni a profi testepitok? Valojaban ezek gyogyszerek, amit lehet kapni webshopokban is (ezek gyenge minosegu hamisitvanyok?)?
-
HaZsolt
őstag
válasz aelod #173106 üzenetére
Ez egy kerdes, hogy tisztaban legyen a tarsadalom, informalodni. Semmilyen btk-ban talalhato tenyallast sem valosit meg, ellenben eloszlatja a fejekben levo teves informaciokat. Ezek gyenge minosegu "garazsban" eloallitott cuccok amik akar nagyon hatranyosan befolyasolhatjak az egeszseget a kontar eloallitasi korulmenyek miatt es messze van a gyogyszergyari minosegtol?
-
Xelo
addikt
válasz HaZsolt #173109 üzenetére
szerintem a mr olympia-kaliberu profik rengeteg specializalt orvossal es laborokkal allnak kapcsolatban, nem azt toljak mint egy bpi teremben random koxos jozsi. biztos lehet netrol is rendelni, mint ahogy mindent, de nem tapkieg webshopokbol, mon jellemzobb hogy dealerektol veszik szemelyesen. az is fix hogy arulnak sok hamisitvanyt is, mint kb mindenbol, de ez szerintem nem a profi szint, legalabbis remelem hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz HaZsolt #173109 üzenetére
Hidd el a társadalom nem innen fog informálódni a kokszról. A másik fele meg leszarja. Nézd csak meg mi megy most. 2 nap alatt izmosak akarnak lenni a srácok úgy, hogy egy hónap edzésmúlt sincs mögöttük. Minél gyorsabban minél többet.
Itthon és külföldön (usa) sincs olyan, hogy gyógyszertári. Ezek mind kotyvasztott zuglaboros cuccok. Igen kint a nagy ámerókában sem áll egy gyógyszertár egy testépítő mellett sem.
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #173108 üzenetére
Amikor jönnek ezek a hidegek és a 10 fokos különbségek fáj, és olyan érzés mintha egy golf vagy egy teniszlabda lenne a hajlítóba hátul.
Majd terhelem lassan fokozatosan.
Amit itt kérdeztem tényleg szükség lenne rá. Kivettem a bank autómatából a pénzt kártyát kihúztam , de a pénzt ott felejtettem, pár lépést tettem mire visszamentem már nem volt ott a mögöttem lévő elvitte. Rendőrségi ügy , a tettes meglett lopás miatt indult eljárás, erre december végén jön egy bírósági végzés, az ügyet megszüntették, mert a sértett covidban elhunyt, de lehetőségem van az örökösökkel szemben lefolytatni polgári peres úton. A végzéssel kikértem az elhunyt közjegyzőjétől a hagyatéki tárgyalás másolatát.
A feljelentéshez meg bele kéne írni egy paragrafust gondolom, de bárhogy keresem ezt az esetet nem találom, hogy amikor az örökösök viszik tovább a sértett helyett az általa okozott bűncselekmény összegét.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aleister
veterán
válasz aelod #173103 üzenetére
Az izomzatban raktározott kreatin nem ürül mind ki. Hogy nagyjából képben legyél milyen mértékekről beszélünk, egy olyan fullos edzés, ami után csak magatehetetlenül fekszel a padlón és szó szerint nem tudod felemelni a kezed, az a valóságban a teljes mobilizálható erőnléted kb 30%-át emésztette még csak fel. Átlagember a maradék 70%-hoz normál körülmények között nem is fér hozzá, csak stresszhelyzetben.
Szóval ne vedd a teljes testsúlyt, ment ennek csak egy része az izomzat, aminek csak egy részéből kerül ilyenkor felhasználásra a kreatin. Ha pótolod a kreatint akkor a máj, vese, hasnyálmirigy működésével kerül a vérbe, onnét meg az izomba feltöltésre. Egy 60 és 130 kilós ember ezen szervei között méretben és ebből adódóan biológiai funkcionalitásban minimális különbség van. A maradék megy ki a vizelettel. Szóval betolhatsz akár 10 grammot is egyszerre tőlem. Kb mintha lehúznád a slozin.A szervezet is szintetizál kb 2 gramm kreatint naponta, valamint nem vegán étrenddel további 1-3 gramm vihető be. A 3 gramm olyan eset amikor célzottan olyan táplálékforrásokat válogatsz össze, amiben több a kreatin, de változatos étrend mellett ez inkább 3 alatt lesz. Gondolj bele, hogy ez a napi 3-5 gramm kreatin már önmagában elég, hogy emberek éljék a mindennapjaikat, sportoljanak, dolgozzanak, kemény fizikai munkát végezzenk. Szerinted 5-10% erőnlét növekedéshez többre van szükség, mint ennek a mennyiségnek a duplája?
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz D1Rect #173102 üzenetére
Feltételezem, hogy húzod magad után a metrón a vezetékes telefonod kábelét, tekintve, hogy milyen jól kitalálta ez a Bell annak idején az 1800-as években.
Amennyiben nem, hagyjuk már hogy milyen ezerszer elavult, megdőlt, cáfolt, stb elméleteket hagytak örökül rég elporladt tudósok, mert egy modern vitában ez nagyon komolytalan.
-
-
abrtom87
tag
Haha. Ha tudnad … Gyurosnak valo mennyisegben sehol (!) nem irnak fel neked steroidot. Teremben xy ifbb pro versenyzo tolta a tobbi versenyzonek a cuccot a kocsi csomagtartojabol meg az edzo taskabol. Aztan bilincs lett a vege. Ott is ugyanaz megy mint itthon, semmi nagy csoda nincs.
-
-
abrtom87
tag
válasz TomDeNemm #173120 üzenetére
Lattam ilyet sajat szememmel. Nem Jay Cutler de en se hittem el. Azt gondoltam addig, hogy kb sajat labor dolgozik nekik meg orvosi csapat. Kozel sincs igy, Magyarorszagon fogjak arra a versenyzok hogy ott mindenki jobb, mert ott az orvos irja fel es attol neznek ki jobban. Itthon is volt par ev amikor xy nagy testepito sztarok ravettek szerencsetleneket hogy valtsanak ki nekik valodi szteroidokat. Aztan megse lett egyik sem Mr. O resztvevo.
Xelo, lehet hogy van gyurosnak klinikaja, de nagyon komolyan ellenorzik ki-mikor-mibol-mennyit rendel. Az a mennyiseg amit felirthatnak egy IFBB pronak nem lenne eleg. Kamura meg nem irnak fel idegennek hogy atadja neked. Tudom mirol beszelek, Apamnak tenyleg szuksege volt egy betegseg miatt x gyogyszerre es amikor elhagyta az egyik adagjat, alig tudtunk iratni neki. Mar ott tartott hogy kimegy a downtownban a sikatorba es vesz onnan
-
aleister
veterán
válasz D1Rect #173122 üzenetére
Mondjuk, hogy minden kutatás a napi 2000 mg-ig húzza meg a határt? Kúra jelleggel szokták ritkán tanácsolni ennek az átlépését.
Azért nagy szerencse, hogy Pauling nem pl ...hmm...válasszunk egy random állatot... a kígyók egyéb fogyasztásait projektállja az emberekre, mert utálnék minden reggel lenyomni 2 fehér egeret.
-
aelod
veterán
Van de itt arról beszélünk amikor valaki kúra szerűen használja és nem azért mert kicsit alacsony a tst szintje. Hidd el kint a DEA és a gyógyszer felügyelet nem vicc. Nincs olyan, hogy orvosok jófejségből felírnak 5e mg tesztonszteront és 4-5 egység növekedési hormont egy kis inzulinnal.
-
aleister
veterán
válasz aelod #173126 üzenetére
Igen, ez igaz, de pont ezt írtam, hogy nem használod fel a teljes, raktározott mennyiséget egy durva edzés alatt sem, és így nem a raktározási képesség, hanem a visszatöltődés lesz a mérvadó, ez pedig az említett szerveken múlik.
D1Rect:
Lentebb linkeltem a legfrissebb tanulmányt a témában. Ez 2021 márciusi. Ebből idézve:
A tartósan magas c-vitamin színt csökkenti a réz és B12 vitamin szintjét, csökkenti magának aszkorbin savnak a kiválasztódását, korrodálja a fogzománcot, allergiás reakciókat okozhat. Továbbá bizonyos körülmények között a C-vitamin prooxidánsként működhet, és potenciálisan hozzájárulhat az oxidatív károsodáshoz. Néhány tanulmány azt sugallta, hogy prooxidánsként hatva a kiegészítő szájon át adott C-vitamin kromoszóma- és/vagy DNS-károsodást okozhat, és esetleg hozzájárulhat a rák kialakulásához.
Végül -mivel növeli a szerves vas felszívódását- vas túlterhelést és szövetkárosodást okozhat az arra érzékenyeknél. Ez hála égnek az egészséges embereket feltehetően nem fogja érinteni, de sosem tudhatod, hogy milyen -egyébként veszélytelen- nyavalyával mászkálsz.A fentiek miatt felnőtt embereknél 2000 mg-ban maximalizálták a felső határt. Tiniknél, gyerekeknél ez még kevesebb.
-
aleister
veterán
válasz D1Rect #173131 üzenetére
"Tudnád úgy csinálni, hogy ne minden hozzászólásban változtasd meg a mondandódat?"
A mondandóm töretlen az eleje óta. A hivatkozott multivitaminokban lévő 1000 mg aszkorbinsav felesleges, túlzó és leginkább marketing jellegű."Kizárt dolognak tartom, hogy ebben a témában 2021 március lenne a legfrissebb tanulmány..."
Nyilván sokkal jobb érv a te 1900-as évekbeli, Paulingos bemondásod, mint egy friss, 9 hónapos, modern eszközökkel és eljárásrenddel végzett kutatás.[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
nyugi srácok, engedjétek el a dolgot. D1Rect egyen 18grammot, aleister 200mg-ot, aztán ha valamelyikőtök belehalt a túladagolásba/vitaminhiányba akkor jelezzétek.
-
Hangfalképű
tag
Ha már koksz, korábban már volt róla szó, hogy külhonban egyre inkább átállnak/tak már a SARMokra, lévén valamennyivel biztonságosabb cuccok és van köztük olyan erősségű, mintha tesztoszteront nyomna magába az ember.
-
Angel2014
addikt
Miért nem íratsz fel hivatalosan? Annál biztonságosabb nincs.
Doki zsebébe egy 20-as és máris fog a toll.
Tesztóból is van és stanazolbol is.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aleister
veterán
válasz HussarF #173140 üzenetére
Ez is igaz.
Akkor nem leszek már ebben sem pro. Most kereshetek magamnak másik 2022-es fogadalmat.aelod:
A mindig ekézett Builder is a testsúly függvényében határozta meg régebben a szükséges kreatin mennyiségét, mint te most.
Aztán utánaolvastak. Belátták, hogy butaság.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #173142 üzenetére
Mert ott aztán akkora különbség van egy átlagember meg egy natutar gyúrós között... Most nem xarrá koxolt testépítőt vegyünk alapul mert náluk annyit számít a kreatin mintha a balatonba öntenél fél liter vizet
Jó esetben van 15-20kg izom különbség de az is ha jól csinálod. Érdemes vajon ezzel xarakodni hogy ez alapján számolva 3-5-10 grammot vigyen be az ember? Hát nem tudom
Volt itt feltöltés szintentartas kreatin buldózer cukorhegyekkel.. aztán a vége hogy minden nap 3-5gramm
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
flash-
veterán
Honnan rendeljek kreatin monohydrate port?
Ti melyiket szoktátok? Myprotein nincs:(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest