-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Jó, csak azt mondd meg, hol kapok olcsón kontakt grillt? Nem kell ilyen profi fluxuskondenzátoros csoda 8-10k-20k-ért, hanem olcsó szar (2-3 ezer ) is jó, összecsukom oszt süssön Tecsóban meg hülyenemvagyokban néztem dec-jan környékén, nem volt semmilyen, egy darab sem.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spacey
csendes tag
Megyek edzeni srácok Hát/mell edzés
-
Woodslave
félisten
válasz spammer #14705 üzenetére
én előző este sóval, borssal beszórom, néha majoranna, vagy oregánó, esetleg vegeta (só helyett, de ez ritka) semmi olaj, mert kókuszzsíron sütöm. Felhevít, belerak, megszüt egyik oldala, megfordít, hozzáadom a spenótleveleket (fagyi, szóval vizet se) lefedem, kis "lángra" (főzőlap, szóval 1,5-esre) és addig párolom amíg jó nem lesz. Mindent lehet rá mondani, csak azt nem hogy száraz.
Na tegnap annyi Zhasni videót néztem, hogy ma el kell mennem edzeni.,
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
Shadowbull
addikt
en mindig egyszerre csinalom meg a 4 napra valo csirket, egy kilo 80 deka szokott lenni, mert 3 darab 60 dekas csomagot veszek a Lidl-ben Egy csomagban kabe 3 darab mellfile van.
Olivaolajjal elkeverek fuszereket, mikor milyet, so, bors, zoldfuszerkeverek, chilli, de jol boven, ebbe beforgatom a hust, es egy napra bedobom a hutobe. Fuszererezes abszolut intuitiv modon megy.
Masnap berakom az egeszet egy tepsibe, ontok ra egy kis bort, altalaban rozet, lefedem alufoliaval, es bedobom a sutobe 200 fokon. Amikor megparolodott a hus, leveszem rola a foliat, es szep ropogosra sutom. Ha marad szaft, akkor azt besuritem egy kis liszttel, es mellerakom.
Neha varialom ugy hogy osszevagok ket paradicsomot es ket fej hagymat, es abba rakom a husokat nemi fuszerrel, neha meg betekerem oket bacon-szalonnaba.
Marha finom, nem szaraz
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Möhe
addikt
Üdv.
Mennyire "jó" ötlet baba projekt alatt használni ,mondjuk MHP T-Bomb2 ,AX-PCT vagy hasonló tesztó fokozót szedni?
-
Zomb€€
őstag
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
God Vazzeg
veterán
válasz Shadowbull #14673 üzenetére
Én már bőven nem vagyok 20-as éveimben, de hidd el, tudom milyen az amikor megnövekedik a libidó. És nem azért örülök neki mert feláll, hanem mert működik a cucc. De mindegy is, látom kötözködős kedvedben vagy, legyen benne örömöd, ha nem tetszik valami, kérlek ignoráld a posztjaimat, köszi
-
spacey
csendes tag
válasz God Vazzeg #14717 üzenetére
Próbálkozom more
(45 bico) 62-ig meg sem állok -
törölt tag
válasz God Vazzeg #14717 üzenetére
Lefordultam a székről
-
spacey
csendes tag
válasz God Vazzeg #14722 üzenetére
Csak vicceltem egyébként,nekem elég lenne ez bőven minél kevesebb testzsír százalékkal.
Bár ha így haladok jövő nyárra meglesz amit szeretnék,ugye bár nem a Mr. Olympia a célBár küzdő sportot is űzök így nem előnyös a nagy spajszer
-
_NCT
őstag
Valami nagy virust elkaptam vagy mar immunis a szervezetem a C vitaminra meg vitaminokra...Ugyanis alig hogy kigyogyultam az egyik betegsegbol,most beleestem a masikba : egesz nap tusszogok es ugy elkezdett folyni az orrom,mint allat... Mi folyik ott Gyongyoson ????
Van meg mas is aki igy beszopta??? Raadasul 1 hete itthon doglok,nem voltam szinte sehol sem orvoson kivul....
Amugy aki Jack3d-et akar venni,proteinbuilder.hu oldalon akcios,valami 8ezer pez.
Mod: pentek ejfeltol lesz elerheto az akcio
[ Szerkesztve ]
-
spacey
csendes tag
válasz God Vazzeg #14726 üzenetére
Most én is diétáztam és kis mértékben vesztettem izomzatot.Mondjuk ehhez tényleg nagyon oda kellett figyeljek mit zabálok,és minden egyes edzésen oda kellett tenni magamat.De megérte azért télen nem egszerű fogyni 11kg-t.Nyáron 87kg körül lemegyek ha minden jól megy Ja és még ráérek így 25 fele
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz God Vazzeg #14714 üzenetére
nem kifejezetten rad gondoltam amikor a hozzaszolast irtam, csak ugy altalanossagban fogalmazodott meg bennem a gondolat.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
_NCT
őstag
Ti is ilyenek lesztek, ha sokat gogszoltok "Számolj Gyuri!!!!"
-
nepszter1
addikt
mi is annak a magyar oldalnak a címe ami myprotien termékeket árul ?
-
meroly
veterán
Pro body kenyeret eszik/evett már valaki? Vélemény?
Nagyon ritkán eszem kenyeret, talán két hetente egyszer, de akkor már legyen kevésbé egészségtelen mint egy normál barna vagy "teljes kiörlésű"-nek mondott valami.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Möhe
addikt
valaki segítene? [link]
-
Dani82
senior tag
Na ma átbeszéltem mindent egy személyi edzővel. Sose segített még senki az edzésben, 5 alkalom lesz, átalakítja az edzéstervem, ír egy pontos étrendet, milyen kiegészítéseket, apró trükköket használjak.
Cél természetesen a strandfazon 2 hónap múlvára, január óta nagyon fosul alakul az egész forma, nem történik semmi. Innen indulok: [link]
2 hónap múlva remélem sokkal jobb lesz -
Möhe
addikt
Nem azért kell hogy célba is találjak,hanem diétázom már egy ideje. De már jöhet a baba,ezért kérdezem.
A diétám miatt kellene,hogy azért legyen erőm a fizikai munka mellett is a kondiban,meg hogy maradjon valami izom is.
Nem szeretnék semmi olyant ami esetleg árthat a magzat fejlődésének ha éppen ebben az időszakban fogan meg.
Dokinál már voltunk mindketten,nincs gond. -
-
_NCT
őstag
válasz Woodslave #14748 üzenetére
Neked nem ömlik a takony a fejedből? Like this??? Én levegőt nem kapok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest