- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Akkójóvanakkó. Majd jövök. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz bandus #34403 üzenetére
gondolom valahol leakciózták a romlott húst. vagy öreganyját felbérelte csirkepásztornak és falun nevel neki
de 20e ft-ból kurva körülményes lesz neki normális kaját összehozni..
az nekem egy hét alatt elfogy..
mindegy majd rájönyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
most láttam faxbúkon hogy Vörös Zolinak sikerült egy nem túl rossz csajjal összeszűrnie a turmixát
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Tomics
addikt
válasz BÁ Nutrition #34405 üzenetére
Feje elég érdekes, meg lassan elveszik a sötétben a szolitól, de meg lehetne 'tóni
PH! addikt since 2004
-
Nexuiz
tag
válasz BÁ Nutrition #34405 üzenetére
Mondjuk elsőre elég durva az a 14 év kor különbség , de hát mit számít az...
Nem én voltam!
-
Tipo16V
aktív tag
válasz bandus #34403 üzenetére
10kilo lesz nem 15. napi fel kilo.
BÁ te havi 80at koltessz kajara???
Tomcsi a csaját Boxi linkelte meg regebben ide is, az orra picit duda de amugy szerintem nagyon rendben van. na ilyen nem lesz nekem sose[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
kovsol
titán
válasz Tipo16V #34408 üzenetére
De 10kg hogy elég egy hónapra ? vagy a maradékot majd anyád veszi meg ? Amúgy szerintem azt a 20k -t növeld meg 30k ra és akkor napi 1k ból már jóval könnyebben kijössz. Nekem mondjuk nincs fix keret, ha elköltök 50k -t akkor el, ha 60-t akkor annyit kajával nem spórolok, nem szoktam számolgatni mennyire jött ki naponta.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Sickboy25
addikt
tegnap elkezdődött az edzés... Mell - hát vót alakulok, még nem vagyok gyenge.,. Viszont a szájbatolt könyököm, már az első után elkezdett fájni...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Woodslave #34412 üzenetére
Szerintem én kb. feleannyi minőségi kaját eszek mint itt az átlag kapszulatanoncok.
Voltam vérvételen, jogsi hosszabbításos vizsgálat óta háziorvos mindenképpen találni akar valami fogást rajtam.... mániákus, rámszállt. Szándékosan kipihenten mentem, előtte semmi edzés/izomláz, kicsit visszavettem a fehérjéből is... így nem lett semmi kiugró érték, egyedül a karbamid,kreatinin, kreatin-kináz magasabb egy kicsivel. (pedig még soha nem toltam kreatint tápkiegként... ráadásul olyan sok húst sem eszem... nincs meg a fél/1 kiló... de még általában a fele se)
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
mindegy is, a lényeg, hogy 10 év múlva is legalább így nézzünk ki. Izmos nem leszek, de lehetek egy jó formában lévő 40-es, aki nem hal meg ha fel kell emelni valamit, le kell guggolni, vagy futni kell 100 métert (mondjuk ez utóbbi nem biztos )
Közben meg irigységgel figyelem aki izmos lett
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
nepszter1
addikt
Dejó megfáztam vagy fogalmam sincs mi a bajom , úgy fáj a torkom hogy minden egyes nyelés kín szenvedés . Fogalmam sincs hogy szedhettem ezt össze így dolgozni se bírok elmenni .
-
Sickboy25
addikt
válasz nepszter1 #34415 üzenetére
tüszős mandulagyulladás... streptococcus betámadot, antibiotikum és menj orvoshoz, mert a genny további szövődményeket okoz!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz _ATi_1 #34421 üzenetére
Jogsit már megadta 10évre megint, csak "nagyon alapos" a doktor. Egy hónapig minden nap vérnyomást kellett mérnem, aztán megállapította hogy nincs vele baj. De azért menjek vérvételre is mert mutteromnak szar a triglicerid, nézzük meg nekem is. De nem bánom, hogy elküldött, már úgyis rég voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
[link] .na egy fránya tudományos cikk (egy amerikai bloggernél találtam )
MIkor együk a ch-t örök kérdéskör. Csak hogy ne maradjunk tudomány nélkül mára se
-
Woodslave
félisten
válasz spammer #34431 üzenetére
és? Nem hiszel a kivonatnak? A teljes cikkben biztos kiderül, hogy reggel kell enni
(ne szállj vitába, csak tanulmányokat böfögök fel, nem a személyes véleményemet írom le, még akkor se ha így van)
de neked is találtam valamit [link]
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Woodslave #34432 üzenetére
Elképzelem, hogy vannak olyanok, akik ezért fizetnek is. Ráadásul nem 1-2 dollár ám vagy valami jelképes összeg... Biztos ebből finanszírozzák a "kutatásokat" Aztán majd írnak egy másik tanulmányt, ami ennek az ellenkezőjét mondja, aztán lehet fizetni azért is, ha meg akarjuk tudni a titkot (részleteket).
szerk: nekem aztán nem, mert nem diétázom, nincs szükségem rá (egyelőre). Testkompba belefér néha 1 kis pizza is
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Boxer001
veterán
Eddig ma ahogy látom itt nekem egy szó a lényeg: pizza.
Este rendelek is. -
Woodslave
félisten
-
-
spammer
veterán
válasz Woodslave #34437 üzenetére
A sárga kapszula működik, az hogy én vagy valaki más nem lesz izmos, az az egyén kudarca, ahogy te is írod
De Ijk-nál is bevált, ő azért izmos is God pedig szerintem nem olvasgat ilyen tanulmányokat, aztán mégis izmos.
macikos meg szarik az egészre, de legalább nagy
Na most akkor hol az igazság? (szerk: sehol )
(#34442) Tamoo: jaja, ez a legjobb válasz mindenre
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz kovsol #34443 üzenetére
nem eszek pizzát, de a joe bácsi\pizza forte is 1000 nél kezdődik, de inkább 1300-400 fele és lehet még feljebb pakolni bőven... ( utoljára Finnben 11 euroért ettem pizzát, de az olyan is volt, hogy életemben nem ettem még olyat..)
Boxer001: hát, az 500 nem pesti ár az is fix... de akkor ha ez ilyen olcsó, remélem minden arányaiban olcsóbb arrafele mint Pesten
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
spammer
veterán
válasz kovsol #34443 üzenetére
Nehogy már nem hallottál még róla Le sem merem írni/linkelni, mert meglincselnek, főleg ha Kassadin is olvassa Amúgy ott az 1. hsz-ben.
---
(#34444) Woodslave: De azért valaki (itt a topikban) tesztelhetné is ezeket a módszereket (ki akar kísérleti egér lenni? ) szerk: bár tökmindegy, úgysem leszek izmos
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz spammer #34447 üzenetére
Na most lebuktam, hogy nem olvastam el az első hsz-t. Ettől függetlenül most, hogy tudom mi az, így se fogom elolvasni mi van benne.
(#34446) Jojo5 itt nálunk 700 tól indul és 1000Ft ért már fullosat is vehetsz. Drágább helyeken is megvagy 1000-1200 ból.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Woodslave
félisten
válasz spammer #34447 üzenetére
milyen módszereket? hogy nem eszel reggelire ch-t? vagy nem eszel reggelit? vagy hogy este eszel ch-t? Az hogy mondjuk én nem reggelizek és nem nézek úgy ki mint Ronnie Coleman, az nem azt jelenti, hogy ha reggeliznék akkor úgy néznék ki..
Mert te a sárga kapszula alapján étkezel 100%-ig?
God meg izmos, de egy dolgot nem nagyon olvastál tőle, az meg az étrendje
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest