- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Hege1234
addikt
lécci erre valaki
mert ma olvastam olyat is hogy 120 - 130 lehet max
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Hege1234
addikt
okkés tolom ezerrel
-
Ijk
nagyúr
Sikerült telibekapni így péntek délután a tavaszi hadjáratot, levegő alig volt a teremben. Tinik feszengtek a tükrök előtt, estére valahogy ki kell tölteni az S-es izompólót. Néha már amiatt aggódom hogy azok a vékony seprűnyél lábak mikor reccsennek el amikor kézbe veszik azokat a nagy súlyokat.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
spammer
veterán
Aki papucsban edz, az boozy
Aki telefonál edzés helyett, az boozyPapucsot férfiember amúgy se hordjon, max strandon.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ijk
nagyúr
válasz DeckardCain #24862 üzenetére
Engem nem zavarnak, ők is kifizették a terembérletet, joguk van ott lenni. Persze néha akad egy-egy ember aki méltóságos úrnak képzeli magát, szanaszét hagyja a súlyokat például.
Inkább jót röhögök, hogy elmennek gyúrni, mert az ugye divat most, viszont az ész és az akaraterő az hiányzik./人◕ ‿‿ ◕人\
-
mocsanisi
senior tag
Amúgy titeket miért érdekelnek mások? de tényleg. Fúúúú ő nem lábazik, és vékony a lába. És akkor mivan? Neki az tetszik, persze testépítő szemmel vicc, de mindenki azért jár le hogy a SAJÁT céljait elérje. Ki így, ki úgy
És nem, nem telefonálgatok edzés közbe, de még csak nem is feszengek egyfolytábanSzerk.: Valahogy ez olyan mint a kiszemelt vagy az ex csaj pasija mindig ronda, köcsög, bunkó, stb...
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
mocsanisi
senior tag
Szoktam lábazni, bár nem irdatlan súlyokkal, olyan 90-be guggolgatok most szériába, és 110-115 körül van a max... De különösebben nem érdekel
Csak vannak itt a topicba is olyanok akik 50-60kilóval guggolgatnak ilyen-olyan okokból, és akkor leszólják azt aki nem lábazik"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
GiP23
csendes tag
...BUUURN!
-
kovsol
titán
válasz BÁ Nutrition #24850 üzenetére
Nálunk is kivan írva, hogy csak tiszta edző cipőben szabad edzeni. kb 15k havonta a bérlet, de ma felbukkantak itt is a mezitlábas emberek. Most jöttem meg edzésről, mikor mentem még tele volt a terem, de pont kotródtak hazafele már mire én bemelegítettem.
(#24870) Ijk owned!
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Jim-Y
veterán
válasz kovsol #24872 üzenetére
Például guggolni inkább mezitláb/zokniba kell mint cipőbe, persze, legjobb súlyemelőcipőben, de én nem nézném ki aki zokniban edz
Voltam ma súlyt emelni, bebizonyosodott megint, hogy olyankor a legjobb edzeni amikor semmi kedvem hozzá Meg sikerélményem is volt, ediig sima rúddal nem tudtam OHS-t csinálni, a vállaim túl kötöttek voltak, ma meg ment 40-el, jee..
-
kidpara
csendes tag
Üdvözlet
Szeretnék csináltatni egy tesztet a tejpor.hu kapható wpc 80-ról az OÉTI-nél! Már utána jártam és azt válaszolták,hogy "A fehérjét laboratóriumunk akkreditáltan, 13 500 Ft+ ÁFA /minta vizsgálati díjért vállalja." Ez így egy embernek (nekem) nem érné meg,de szeretnék összegyűjteni pár segítőt magam mellé (kb 16ot,vele együtt csak 15-öt) akiket érdekelne egy ilyen teszt és akiknek erre lenne igénye!
... esetleg minél többen jelentkeznének,annál gazdaságosabb lenne a projekt!
A mintát a saját már hetekkel ezelőtt megvásárolt fehérjémből adnám és természetesen az eredményt megosztanám!
Vélemény? -
spammer
veterán
válasz kidpara #24878 üzenetére
Én sem látom sok értelmét ennek... Rá van írva elvileg, hogy mennyit tartalmaz 100g vagy egy adag, vagy mittudomén... Te be akarod bizonyítani, hogy átbasznak és kevesebb van benne? Mert a Báni ilyennel szórakozott, bár papírt nem mutatott, csak elégette a picsbe az egészet
De tegyük fel, hogy nem annyi cucc van benne, mint amennyit mondanak.. Akkor perelsz? Vagy miért éri meg neked ezzel vacakolni?
-
kidpara
csendes tag
Báni sok mindent mondott már...
Nem perelek,csak nem veszek többet ilyet és max te se veszel többet ilyet vagy az aki ezt olvassa utánanéz és látja,szerintem többen is nyugodtabban aludnának!
Viszont ha prozitív eredmény születik sokan tudnánk sokat spórolni a dolgon nyugodt szívvel!
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
vegyél Laci06 fehérjét oszt kész!
ízesítetlen ott is valami 13k 5 kilós
és tuti jobb minősége van mint a wpc-nek.. gondolom legalábbis mert olyat még csak fényképen láttamyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
spammer
veterán
válasz asuspc96 #24893 üzenetére
"én legalább alapozok arra, hogy magyar embereknek teszi meg a köszönetnyilvánítást..."
Mivan? Hogy jön most ide, hogy a Báni megköszönte 2 ismerősének, hogy noszogatták?
Lemaradtam valamiről?
-
deniro2
senior tag
Bár még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy probléma lenne a tejpor.hu-s fehérjékkel. Bunny valszeg vett a vaterán 2000-ért 3 kiló wp80-asnak eladott wp35-öt és baromi boldog volt, hogy csak 35% fehérjét talált benne...
Mennyi egyébként az 5 kilós wp80?Kassadin: oszt mé nem vennéd, ha laborban igazolnák, hogy megvan a 80% fehérje benne, féláron a szájtek 70%-os csoda mátrixhoz képest? Mypotein ízesítetlen szerintem pont ugyanaz az alap fehérje...
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz deniro2 #24897 üzenetére
Nem tudom, hogy jön ide a szájtek, engem aztán baromira nem tud érdekelni a marketing bullshit. Nem a fehérje turmixodon fog múlni, hogy izmos leszel-e vagy nem. Mellesleg azért nem vennék, mert egyrészt már megszoktam az ízesítetlen mp fehérjét, másrészt szvsz jó áron kapható.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért