- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #19382 üzenetére
jól kivagy gyúrva
Lehet ezzel a katapulttal a 100 kiló menne nekem is
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Márk01
tag
válasz God Vazzeg #19351 üzenetére
Miért érezné magát szerencsésnek? Mert egy idióta félre diagnosztizálta,és úgy teltek a napjai hogy nem sokára meghal?Elképzelni sem tudjuk mit élt át a szeretteivel együtt.
===============================================================
-
mocsanisi
senior tag
válasz God Vazzeg #19396 üzenetére
miből lesz a cserebogár
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Zewa
senior tag
Egy gyöngyszem, remélem nem volt még.
"6 hónapja edzek 50kg-ba fekve 7-8-at belenyomok és a 60kg-ot nem bírom kinyomni, leveszem leengedem, egy pontnál meg akad és vissza esik a mellemre. Milyen gyakorlattal lehet erősíteni e fekve nyomást ?? Szerintetek miért nem tudok nagy súlyokat nyomni ???"
ps.: God Vazzeg, nagyon össze vagy esve... Respect.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
nepszter1
addikt
Azt hinni az ember hogy itt a tavasz jön a sok kis tavaszi gyúrás srác . Aham 2en voltunk összesen a terembe kezd érdekes lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Márk01
tag
-
mocsanisi
senior tag
Hát alakulgat a forma, mellel majd csak lesz valami...
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Boxer001
veterán
Elég tré képek...aki nem tud, az minek pózol
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #19385 üzenetére
összehasonlítva a te nyomásodat meg az övét egyből kiderül miért a törpék sportja ez
és én 30 centivel magasabb vagyok nálad
közel 1 méter amit nyomnom kellszerk: biztos hogy van 50es a karja a srácnak? csak mert nincs olyan széles mint a feje. én azt szoktam nézni
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
mocsanisi
senior tag
válasz BÁ Nutrition #19414 üzenetére
Nemártana... Az a durva hogy elvileg tömegelek... Dehát valamit nagyon elcseszhetek...
-
Yeffy
veterán
válasz #11527168 #19338 üzenetére
ugyan, ne hülyéskedj... ez csak "természetes"
God: szép állatok vagytok, jól nyomjátok, grat... mégm ikor kecsóra jártam suliba, 1x voltam is tán abban a teremben, ha jól rémlik. jóféle
de jó az a "katapult", még nem is láttam iylet. de biztos segítene nekem isBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
SzlobiG
félisten
válasz BÁ Nutrition #19416 üzenetére
Kurva nagy előnye van hogy ilyen törpe, de nem cserélnék vele ettől független. Nálunk is van a terembe egy ekkora srác az is komolyan néz ki, de nagyon alacsony.
-
kmisi99
addikt
10 000 ft ig milyen fehérje port tudtok ajánlani? Teljesen kezdő vagyok 3 hónapja járok edőterembe most már tudom rendesen csinálni a dolgokat így van is értelme komolyabban a táplálkozásra koncentrálnom.
-
Boxer001
veterán
Nagy csirkerizszabálók, mindig húst evők mennyi pénzt kúrtok el havi szinten kajára?
-
Márk01
tag
válasz BÁ Nutrition #19416 üzenetére
Ezt a fejhez mérést én is alkalmazom,bár nekem 58-as a koponyám kopaszra nyírva.
Egyértelmű,hogy előnyben vannak az alacsonyabbak(én nem védem őket 188cm vagyok),ettől függetlenűl embertelen súlyokat képes mozgatni némelyik.===============================================================
-
törölt tag
Nem szar. Grat. Derekad mintha keskenyebb lenne. Jobb oldali srácra még emlékszem a másik fórumról, amikor kezdte, volt vagy 14 éves meg 50 kiló. Gaba alkarra szokott külön edzeni? Kép alapján mintha kicsit le lenne maradva.
Délelőtt megvolt az első edzésem, súlyokban jól visszaestem, de leszarom. Kurva jó volt edzeni egy lightosat.
-
macikos
addikt
válasz SzlobiG #19434 üzenetére
Miért? Testépítésben az is számít, hogy ne legyen az embernek kuglifeje. Nekem az van és valószínűleg Márk01-nek is. Nézd meg Kathi Bélát. Hiába izmos, akkora feje van, mint egy szürkemarhának. Ez sokat ront az esztétikáján.
Az ilyenek, mint Kevin Levrone, Shawn Ray, Flex Wheeler, Phil Heath mind kis fejjel rendelkeznek, azért is tűnik olyan b*szott nagynak a válluk.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
-
natë
nagyúr
Vásároltam 3kg-os Full Force fehérjét....A Massza című horrorfilm hozzá képest Barbi és a Gyémántkastély. Először azt hittem kandi kamera áldozata lettem.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851