- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
vihartigris
őstag
Berendeltem egy osmo action 4 adventure combót.
Milyen technikai paraméterű kártya ajánlott bele?bármi reciproka a semmi
-
zsoca29
tag
válasz vihartigris #4751 üzenetére
Egy ilyent.
[link] -
vihartigris
őstag
válasz zsoca29 #4752 üzenetére
Innen berendelve 14.390Ft-ért
A BestBuy topikból tököscsávó ajánlásával.bármi reciproka a semmi
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget beárazásban.
Van egy Gopro Hero 8 Black kamerám, amit el szeretnék adni. 2019-ben vettem, néhány alkalommal használtam, elől-hátul üvegfólia van rajta.
Szilikon tok, 128-as kártya, shorty, doboza megvan.
Mennyit kérhetek érte, mennyi a reális piaci ára?
Köszi a segítséget előre is! -
veterán
válasz vihartigris #4753 üzenetére
Ezt én is néztem, de aztán vettem itt a Hardveraprón két Samsung Evo Plus-et, 9e volt darabja. Nekem drónba kellett, hibátlanul tudja a 120-130MB/s-ot átvitelben. Az Air 2s Drón 150mbit/s-os felvételi bitrátával rögzít. Az Action 4 kamera csak 130mbit-tel... A drón kamerája 5,4k-s. Ezt is bőven kiszolgálja a 130MBájtos átviteli sebesség (ami 1040Mbit/s), nem értem miért kell a 170-200 MBájtos sd kártya...
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Ano
senior tag
válasz vihartigris #4753 üzenetére
Hihetelten ... 2 éve vettem ilyet a Hero 9-be és akkor még majdnem 50e Ft volt!!!
[ Szerkesztve ]
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
olivera88
veterán
A túl hosszú videokat két külön fájlba menti a GoPro? A kamerában egy videóként, jelenik meg, a Quikben viszont két 12 perces videot mutat?A SD kártyán is két fájlt látok.
Most először csináltam ilyen hosszú videót.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Tuninger
addikt
Na sikerült kirakni a DJI Action 4 vs Hero 11 vs Hero 7 videómat.
Nem tesztelek benne low lightot és high fps-t, majd talán a part2-ben.
Végig letekert élességgel megyek mindhárom kamerán.
Enjoy! -
Ano
senior tag
válasz CorsairS #4760 üzenetére
A Hero 9 nekem is 4-5 GB-os fájlokra darabolja (pl egy 1 órás felvétel kb 12 fájlt jelent így nekem), de az újabbak kb 12GB-ra tudják ezt növelni és állítólag azért, hogy ha lefagy a kamera vagy bármi hiba történik akkor ne az egész felvétel menjen a levesbe ...
Én ebben az egészben csak azt nem értem, hogy ezer éve létezik olyan videó formátum amivel hiba esetén max csak az utolsó pár másodperc lesz kuka és nem az egész felvétel, szóval nem értem miért nem olyat használnak ...Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
jilian
addikt
Hello,
melyik az a windowsos app amelyik teljes egészében (esetleg többet tud) kiváltja a Quick app egyszerűségét, tudását?.
-
veterán
-
speedyboy
csendes tag
válasz SeniorTilla #4764 üzenetére
Én azt használom, nem rossz, annyi, hogy 1080p-ig ingyenes, a 4K-s részért már fizetni kell. Egyszerüen nem találtam rendes vágó programot...
-
veterán
-
Tomasonda
tag
válasz SeniorTilla #4768 üzenetére
+1 a movavi-ra, sőt ráadásul valami furcsa módon 8k körül vettem meg a lifetime licenszt
-
veterán
-
jilian
addikt
válasz SeniorTilla #4772 üzenetére
Engem is érdekelne!
-
speedyboy
csendes tag
Movavi-t 12eur-er megvettem most (lifetime/1pc)... tegnap vettem meg eppen negyedevre a Filmora-t. Koszi a tippeket sracok!
-
veterán
-
speedyboy
csendes tag
válasz SeniorTilla #4775 üzenetére
nem, egy kulsos oldalon (kinguin), a 2023-as verziot.
-
veterán
-
speedyboy
csendes tag
válasz SeniorTilla #4777 üzenetére
Szívesen
-
Tuninger
addikt
Végül 3 hét tesztelés után visszaküldtem a DJI Action 4-et. Postoltam is fent összehasonlító videót a Hero 11el, de most kiegészíteném:
Képminőség:
- Action 4 normál profil esetén -2 sharpnessen is élesít egy kicsit ami nemkívánatos dolog
- letekert zajszűrés mellett erősebb a zaj mint a gopronál szinte minden érzékenységen
- jobban kontrollálja a kép kiégést mint a gopro
- sokszor rosszul állítja a kép expozícióját, indokolatlanul sötétre veszi a képet sokszor
- a színek normál profillal jobban tetszettek az Action 4nél
- a LOG profil nem az igazi, sokat lehet gyúrni de találtam vele problémákat amik a Heronál nincsenek a színkezeléssel, hiába 10 bitLow light:
- 1/50 és felette záridőn a DJI jobban stabilizálja a képet, emiatt több a "rángás" de stabilabb a kép. a kamera magától egyébként nem szeret 1/100 alá menni, inkább feldobja az ISO-t és feltekeri a zajszűrést. Az eredmény egyébként jó
- az in camera zajszűrés meglepően jó, bár a finom részletek elvesznek a kép egésze nem néz ki rosszul és ISO3200-ig jó képet ad
- sajnos letekert zajszűrés mellett ISO1600ig gyengébb mint a gopro (vagyis utólagos zajszűréssel a gopro mindenhol jobb)Látószög:
- minden (ekvivalens) beállításon szélesebb látószög a DJI úgy hogy kevésbé torzít. Ez nagyon like.Üzemidő:
- látványosan jobb a DJI minden beállításon, a gyorstöltés és a 3 aksi miatt sosem fogy ki a szufla
- 1080p 24-30 fps szuper minőség ellentétben a goproval és itt "szinte nem is merül a kamera"Miért küldtem vissza:
- képminőségben nagy ugrás vártam a nagyobb, kisebb felbontású szenzortól, ehelyett sokszor a gopro a nyertes
- a jobb üzemidő, magnetic mount, gyorstöltés, vagyis a praktikus upgradek előnyeit az elmúlt 3 hétben úgy tapasztaltam nem befolyásolta jelentősen az én user experiencemet, hiszen a gopro is jól bírja, 2 aksivel mindig kibírja a napot, este szépen feltölt, sokszor kézben használom nem pakolgatom át a kamerát más mountra
- 126k-ba került a H11, 219-be az Action4, na EKKORA különbség nincs használhatóságban és ez nyomta a legtöbbet a latba. +90 ezerért jelentős upgradet szeretnék minden téren.Hozzáteszem mindenkinek ajánlom az Action 4-et, betonstabil, villámgyors, könnyen kezelhető. De ha Hero 11-ed van, nem biztos hogy megéri.
Fontos kiegészítés hogy a Hero 11-en GoPro Labs firmwarerel lehet változtatni a color gamuton, a zajszűrésen és a log curveön, így megfelelő utómunkával sokkal többet lehet kihozni a kamerából. Ha Hero 10-et hasonlítottam volna aminél nincs ez a lehetőség, az Action 4 nyer szinte minden esetben.
-
Morzsibácsi
tag
válasz Tuninger #4779 üzenetére
Nekem is volt lehetőségem pár hetet próbálgatni a DJI 4-et. Valamiért engem sem győzött meg a készített videók minősége, pedig nagyon sok beállítást kipróbáltunk. Hozzáteszem én nem utómunkázok. Úgy adjon használható anyagot, ahogy van, eredetiben. Abban viszont a GoPro szinte minden körülmények között jobb. Az én szememnek, az én ízlésemnek legalábbis, tehát még véletlenül sem akarok vitatkozni azzal akinek a DJI jön be jobban. De jöjjön a lényeg: ezen tapasztalatok alapján megrendeltem a GoPro 12-öt. Megjött , csináltam pár videót. Visszanéztem, oké ez nekem teljesen megfelel. Másnap : akkor kicsit jobban nézzük meg, próbálgassunk ki mindent. Hoppá...a hangvezérlés semmilyen nyelven, semmilyen körülmények között nem működik. Hoppá...semmilyen Bluetooth eszközt az istenért nem lehet hozzáadni. Hoppá kültéren 4K 60 fps Hdr videónál 23 perc után kikapcsolt, hogy bocsi lemerült a vadonatúj 100 % -ig feltöltött akkumulátor. Ügyfélszolgálat , chat, majd John a beszélgetés közben megemlíti ,hogy tulajdonképpen tudnak róla, majd valamikor lesz frissítés ami megoldja. Az lehet, de nem enyémre. Én működőképesért fizettem, azt is kérek. Úgyhogy a mai napon a UPS már vitte is vissza. Először még cserére. Kísértetiesen hasonlít az eset arra mikor a Hero 7 Black-et vettem. Háromszor cserélték. Akkor itt a fórumon még " kicsit le is lettem dorgálva " amikor kiakadtam rajta, hogy ez így nem akkora baj, majd menet közben a frissítésekkel rendbe jön minden. Mint az idő megmutatta, nem jött rendbe. A 7-es széria talán a GoPro történek leg félresikerültebb szériája. Majd eltelik Közel 5 év. és ugyanott tartunk? Megint kapok egy félkész kamerát? Aztán majd ezt is frissítgetik, aztán vagy jó lesz vagy nem ? Ez így rendben van? Joggal már fel is lehet tenni a kérdést ,hogy akkor miért ezt vettem megint. Egyrészt bíztam benne, hogy most másként lesz , másrészt ami inkább közrejátszik, strapabírásra viszont szerintem első helyen van, és ez nekem fontos. Talán hétvégén megérkezik a cseredarab, aztán meglátjuk. Mindenkinek jó vásárlást kívánok a kiváló minőségű akciókamerák világában.
-
veterán
válasz Morzsibácsi #4781 üzenetére
Hasznos infók, köszönjük!
+1 Tuningernek
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
ebayer
tag
válasz Morzsibácsi #4781 üzenetére
Sajnos a frissítés mizéria szinte minden operációs rendszert futtató eszközön megfigyelhető, legyen az akciókamera, telefon, tv, set-top-box, tablet stb. Mindenki határidőre dolgozik, keveset tesztelnek, a vásárlókra pedig fittyet sem hánynak mert úgy is eladják a "cuccaikat".
-
Tuninger
addikt
válasz Khaosz55 #4780 üzenetére
Mivel óriásit esik a képminőség mindkét kamerán 240fpsre, még csak nem is teszteltem. 120p-ből is talán ha egy klippem van, az nagyon jó mindkettőn. De látod neten, 240en a gopro sokkal jobb.
Morzsibácsi: minap láttam videót hogy 4K 120nál hideg vízbe rakják a Hero 12őt és leáll a felvétel. Hiába no, fel kell vezetni valahogy hogy mindenki vegyen új aksit a "régi szar'" Enduro helyett
-
Morzsibácsi
tag
válasz Tuninger #4784 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, hogy ez így működik. De miért kell akkor minden évben egy nyomorult új szériát kiadni, ha még az előző sem működik rendesen ? Kiváltképp egy olyan gyártónál aki tulajdonképpen csak egyféle terméket készít, nem ezerfélét. És én a frissítéseket úgy tudnám elfogadni, hogy vásárolok egy teljesen minden szempontból, minden funkciójában működő kamerát, és azt esetleg időközben még jobbá teszik a frissítések. / vannak erre azért jó példák is pl pár telefonnál,stb /. Nem azt, hogy komoly pénzekért megveszed, aztán mondjuk 10 funkciója közül három már alapból nem is működik. Na, ezt nem tudom elfogadni. És majd utólag lesz vele valami, vagy nem.
Elnézést ezt ebayer hozzászólásához szántam, de elcsesztem.[ Szerkesztve ]
-
Sleek
senior tag
válasz Morzsibácsi #4785 üzenetére
Mezőgazdaságban melózok,ott ugye van ez a preciziós gazdálkodás. Éves szinten kifizetünk 20-22millát csak a rendszerhasználatra. Erre jönnek rá még a gépek árai. Nah most sok esetben megkergül a rendszer. Nem tölti be a traktor , nem érkeznek meg a térképek stb. Már sajnálom szerencsétlen szerelőt aki jár hozzánk, mert nem fizikai gond van( pl kábel szakadás stb) ,de kötelessége kijönni neki . Aki meg írja a programokat az az irodában szét teszi a kezét , ah náluk minden ok..... fizikai problem van. Vagy tudunk róla de majd vmikor javítva lesz. Nah a mezőgazdaságban sok esetben nem tudsz napokat várni mire a központban a két here vakarás között esetleg javítanak vmit.Szóval én már nem csodálkozom semmin. Bocsi az offért. Ha nem fér bele töröljétek
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 10-est használtan, majd elmentem vele egy többhetes bringatúrára. Az eladó figyelmeztetett, hogy az akkuidő nem fényes, gyorsan merül - hogy mennyire, az meglepett, ennek tetejébe furán is viselkedik. Gyorsan merül és akár pár rövid (párperces) felvétel után is képes Low battery üzenettel kikapcsolni; pedig extended battery modeban van, és felvétel után kikapcsolom, nem hagyom standbyban. Amint elkezdem tölteni, a töltés viszont 50-60%-ról indul (a max 69% volt, a min 44%).
Sima kék akkuk, nem enduro. Hűvös/hideg (0-15C) és nagyon szeles idő volt, bár a többi elektromos eszköz akkuját nem viselte ennyire meg az időjárás. Hallottam, hogy a Gopro akkuban gyenge, de ez már több annál - vagy ez tényleg ilyen rossz, másnál is ilyen?
Az akkuk gyengék, vagy a gép feszültség-érzékelése bugos, hogy akár 69%-nál lekapcsol, vagy ha túl gyorsan cserélem az akkut, a teli akksira is low battery üzenetet dob?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Tuninger
addikt
A kék aksival 10 fokban simán lekapcsol már 40% tájékán is, ha magasabb képkockán használod, de szerintem már a végét járja az aksid, mert ennyire nem kellene vadul viselkednie. Vegyél bele egy endurot, elképesztően sokat dob a megbízhatóságán a kamerának. Meg az üzemidőn is.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Az eladó figyelmeztetett, hogy az akkuidő nem fényes = Tudta, hogy már sz*r.
És szólt, hogy ne lepődj meg.
Endurót kell venni mindneképp, a kékek szeretnek felpuklisodni és volt már akinek nem jött ki a kamerából mert beledagadt.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
WinZol
aktív tag
Üdv!
Gyerkőcöm downhill-ezeik.
Felmerült, hogy meglepem egy kamerával karácsonyra.Az elöbb láttam itt a GOPRO Hero8 csomagot akcióban 270 EUR-ért.
Kérdés:
1. Megéri még Hero 8-at venni, inkább felejtsem el?
2. Ez az ár mennyire Best buy?
3. Esetleg helyette más ajánlat?
4. Mivel nem sürgős, szokott Black Friday vagy karácsony
környékén jó ajánlat lenni GoPro-ra?Ugyanitt Hero 11 397 EUR
Köszi
WinZol
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A Hero8 az (talán az egyetlen) gopro kamera, amin nem cserélhető a lencsevédő. Downhillezésnél nagyon valószínű, hogy esni, pörögni fog a kamera, ezért nem a legjobb választás a 8-as. Bármi mást szerintem inkább.
-
WinZol
aktív tag
válasz SeniorTilla #4792 üzenetére
Köszi, akkor ez felejtős!
Ha lesz vhol kihagyhatatlan ajánlat szóljatok.
A hivatalos oldal most 15% engedményt akar adni.
Az kihagyhatatlan??Köszi
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Miért nem akarja az exportálni a highlight videót telóra? Csak fekete háttér is hang mentődik el. Multkor még sikerüt 720p ban exportálni videót, most már abba se akarja.
Egy 8perced timewarp videó, amiböl 1 perces highlighz videó készült, de hiába mert nem tudom exportálni.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
addikt
Sziasztok!
Mikor érdemes GoPro-t venni?
Fekete pénteken szokott akciózás lenni?Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
veterán
-
Khaosz55
addikt
válasz SeniorTilla #4797 üzenetére
Nem korai az? Mindegy ha lesz írjátok meg a topicban.
-
veterán
-
Khaosz55
addikt
válasz SeniorTilla #4799 üzenetére
Én csak azt olvastam el, hogy jövő héten a csütörtökön-t már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest