Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csupati

    senior tag

    válasz Frozen #92024 üzenetére

    Mondjuk ahogy látom hiába veszel 2 évente másikat mert ,ittis azért meg lett osztva de pl az m18 is csalodás volt kijelző terén, melegszik pl. És ki tudja hogy ezután mi lesz a gyártó részéröl a filler b@szás alatt, közben meg egyre drágább lessz a gép.
    Itt még azt mondja az ember hogy a saját igényeimre szabom a gépet mint kijelző , mint hardveresen , aztán csak az adott elemet cseréli az ember ha már nem elég.
    Az itt megosztott Framework laptop is ezt a szegmenst célozza csak kicsit másképp.Ami nem biztos hogy rossz csak még elég bizonytalan és senki nem tudja azt mondani hogy bevállt megbizható .
    Ha úgy látja az ember hogy a Linus -os laptop jó vétel lesz , akkor ugyis vinni fogják mint a cukrot, egynelőre még a hardveres részét sem ismerjük és ez az ami egyenlőre elbátortalanitja az embereket tőle.
    Az meg megint a másik oldala a történetnek ha a bga-s gép tönkremenne és javíthatatlan akkor az egész gépet dobod át a vállad fölött, ellenben pl a Clevo-nál ha a cpu v gpu megpusztul csak kicseréled és használod tovább.

Új hozzászólás Aktív témák