Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz parandroid #76339 üzenetére

    Nekem a pénzköltés jelentősen jobban megy mint a futás.
    Voltam Párizsban maratonon kb 2 hete. Nagyon szép pálya, ajánlom mindenkinek, de akkora tömeg volt végig, hogy utolsó km-ig végig harcolni kellett előzésekkel. Borzasztó. Igaz a 4 órás tömegben voltam, ezt meg lehet oldani azzal, ha az ember mondjuk legalább félórával gyorsabb.
    A vonalvezetés nagyon szép tényleg, egyszer megéri és nagyon ajánlom, de nem PB-s pálya. A szervezés, hát abban a berlini sokkal jobb, de ez nem meglepetés a francia-német sztereotípiák imeretében.
    Mindenesetre eszembe jutott, hogy el kellene még menni Párizsba egy hétre ha sikerül. Tök kényelmes innen vonattal. A TGV meg jobb az ICE nél, legalábbis az első osztály összehasonlításában :)

    Ehhez képest pénzköltés fronton, megvan a Chicago maraton nevezés, vízum, a repjegy és a szállás, ha jól számolom 2850 euró eddig, még hogy olcsó hobbi a futás (nem dicsekszem, hogy milyen kőgazdag vagyok de nekem érdekesek ezek a számok mert nem szoktam sokat utazni és ha valakinek vannak hasonló ambíciói érdekes lehet). Legalább nem fogok álmatlanul forgolódni kitalálni mire menjen az éves bónuszom.

    Neked gyógyulást kívánok, remélhetőlg csak megfordul ez az év szerencséje, az áttörésben én is reménykedem még, de mondjuk nkem kicsit egyszerűbb. Eskü meglátogatlak valamikor az idén :)

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák