Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz ígyvanferi #58438 üzenetére

    Reebok Classic Leather, még akkor vettem, mikor nem kocogtam. Ez már a második belőle, kényelmes allrounder, de most rájöttem, hogy kocogáshoz mégse tökéletes, mert nyomja kicsit a bal lábujjamat, amitől aztán bőrkeményedésem lesz.
    Lehet, váltok gyorsan valami másra, van néhány pár cipőm eltéve, csak mikor még nem kocogtam, a Reebok annyira működött utcára is, túrázáshoz is, hogy az összes többit eltettem pihenni.
    Most viszont elkezdett foglalkoztatni a cipő téma, szeretném megtalálni a kocogós életmódomhoz passzoló legjobbat. Vagyis valami olyat, ami mindenhol viselhető, és kocogni is élmény benne. Olvastam már egy halom tesztet, de jó lenne végre boltokban is nézelődni / próbálgatni.

    Karácsony kapcsán: szeretem a világos határokat, és a következetességet. Ha fát vennék, ajándékoznék, meg minden egyéb, amiket ilyenkor az emberek szoktak, nagyon zavarna, hogy következetlennek tartanám magam az elveimhez. Nekem ez az ünnep leginkább vallási ünnep, és mivel nem vagyok ott "tag", nem tartanám helyesnek, ha imitálnám a szokást. Felfogás kérdése, tudom. Rengeteg nem hívőt ismerek, aki húsvétozik, jézuskázik, stb. Nem hívő feleségem számára is egyfajta családi ünnep ez, de én nem tudom így felfogni, ez van. Vagyis a magam számára el van törölve úgy teljesen, dolgoztam is már egyszer karácsonykor, önként vállalva ezt a napot. Ünnepeljen az, aki akar, én nem akarok, ennyike. :)

Új hozzászólás Aktív témák