Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Zozo0525 #53028 üzenetére

    Ennél a review-nál látható jól, ahogy elválik az olcsó optikai szenzor a drágától: [link]

    A színválasztás elég fos. A Garmin mellkaspánt a vörös, a Scosche optikai a piros, a Polar VeritySense a narancs, a lila a Garmin Enduro órába épített optikai, a zöld valami noname optikai Whoop vagymi.

    A Garmin beépített optikainál a csúcs kb. 45 másodpercet késik, és full lapos, a noname Whoop olyan, mintha nem is lenne, a Scosche és a Polar viszonylag jól hozza a csúcs magasságát és ránézésre 5 és 10 másodperc késésük van. Nekem az 5 éves Mio Link-nél valahol 15 másodperc körül lehetett a késés, a magasságot az is elég jól hozta, legalábbis voltak vele 190-200 közötti értékeim is, tehát biztosan nem vágta le annyira nagyon a csúcsokat. Az intenzitásnál is a számok stimmelni szoktak azzal, amit érzek, sőt ha a maximum alatti fokozatban futok, akkor rendre beállt mindig 187-re a pulzus, ha meg anaerob küszöbnél vagyok, akkor 170-175 körül volt mindig. Igazából még akkora nagy pontosság sem kell, elég ez a fajta következetesség ahhoz, hogy tudjad éppen milyen terhelésen vagy. Pl ha lazát futok, akkor nem megyek 160 fölé, ha alapozok, akkor 145 körül a jó, de ha nincs meg a sebesség, akkor lehet egy kicsit magasabb is.

    Általában azok szokták mondani, hogy rossz az optikai, akik pl a Garmin órákba épített szutykát próbálták, vagy vettek 5 pénzért egy noname optikai szenzort, aztán az ezekkel szerzett élményekből indulnak ki.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák