Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    És kész.
    Ma reggel elmentem, felvettem a nyúlcipőt. Pár próba után már egyértelműen két Phoenix 5 versenyzett (Saucony és Asics is ugyanazon nevű modellje! tök érdekes).
    Aztán mégis összeráncoltam a homlokom, szívtam a fogam, és kifizettem a 28k-t az Asics-ért. A mostani NIKE már sajnos nem tart, kiment belőle a csillapítás, tegnap már nagyon éreztem, hogy nem jól van így, testsúlyt már írtam, 95kg, épp elég hogy szétverjem magam egy rossz cipőben.

    Mindkettő nagyon tetszett futópadon, ajánlom őket pronálóknak. megint felvettem melléjük az Omni 11-et, de most már soknak tűnt. (Volt rajtam még egy NewBalance 770, nem rossz, de valahogy nem szerettem bele, nem állt jól a lábamon. Eredeti 28k-s árát szerintem nem éri, inkább a Saucony Phoenix-el tenném egy lapra). Végül azt gondoltam:
    23.500 vs. 27.990 HUF. Tehát 4500 difi, és az Asics valószínűleg hosszabban bírja a strapát 10-20%-al, és addig is finomabb a talpban a gél csillapítás, ami az egész használat során lesz jobb. Nagyon hasonló ár-értékre hoztam ki őket ilyen rövid tesztet követően.

    Köszönöm a tanácsokat, úgy érzem ezzel a cipővel újra szintet lépek, nem lenne rossz mondjuk felgyúrni magam egy félmaratonra a következő évben, de inkább technika, és folytonosság lesznek porondon egy darabig.
    Most egy kicsit kenyéren és vízen élek majd... úgyis felment nagyon a sör ára :(((

    [ Szerkesztve ]

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák