- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #101301 üzenetére
De életem legjobb döntése volt, mikor tavaly év elején feladtam az elveimet, és CsatlósAti invitálásának eleget téve, csatlakoztam egy közös edzéshez (nyilván ott is ragadtam, ahogy illik). Azóta, és mióta rengeteget futok Peti barátommal, brutálisan megnőttek a heti adagjaim. Azóta szeretem igazán a futást És óriási motiváció mikor tudod, hogy a másik ott lesz a találkahelyen másnap reggel pl. 5:30-kor.
akkor lehet be kellene allnom a noi nordic walking csoportba. kb. azzal a sebesseggel "futok", es minden nap lenne friss suti (mind 55+-os nember )elgondolkodtam keresztedzeskent a jogan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest