- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Megjöttek a sony hybrid fülesei!
Brutálisan jó ajánlat következik: [link]
$349 XBA-H3 - 60k ??? - legalábbis ez volt a tervezett ár.
$149 XBA-H1 - 30k - ez már így jobban ok -
contaxg
veterán
válasz kemcso #37400 üzenetére
Aranyvasárnap?? Itt akkor nagyon az ifjúság lesz jelen...
(#37401) Ati1979
Ha ilyet akarsz venni azért szólj előtte[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Ati1979
veterán
válasz contaxg #37402 üzenetére
Már berendeltem egy másikat. Egyenlőre még nem szeretném ide leírni mit, de 22-én ott lesz a füles talin ha minden igaz.
Amúgy viszketne a kezem az ok gomb felett rendesen....
Ennyiért tuti fog venni belőle valaki. A kisebből biztos.
A hülyének is megéri.Ha nagyon gáz, lehet hétfőn is. Csak nem tudom, hogy érnek rá akkor az emberek...
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz gelbelex #37406 üzenetére
Az ára...az XBA-H3 teljesen rendben van, de az XBA-H1-en azért még lehetne csiszólni egy kicsit.
Nekem jó a 22. úgy is a második gyerekkorom fogom élni hamarosan
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Fülhallgatót keresnék az alábbi tulajdonságokkal:
Ár: 20.000 Ft ig.
Legyen rajta mikrofon.
In-Ear kialakítás.Csak játékra lenne használva PC -ről Asus Xonar DX hangkártyával, mikrofon a TS miatt kellene. 2x3,5mm es jack csatlakozás. Nem feltétel mikrofon halkító gomb és hangerőszabályzó sem.
Amit most nagy hirtelenjében találtam az a Razer Hammerhead Pro fülese.
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
válasz Ati1979 #37423 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, tetszetős .
Igen, most fejhallgató + mikrofon párosom van, csak mostani fülesembe befülled a fülem (Superlux HD660) + mikrofon is búg már 2 éve (csak játék alatt), + általában elnyomja a hajam is. Így fülhallgatóval megoldódna minden gondom remélhetőleg.
Én vagyok M3nyus!
-
Bodor
veterán
válasz filózoli #37426 üzenetére
De sajnos így van. Illetve nem kéne összehasonlítani őket, mert alapvetően más környezetben használjuk őket, fejesek alapvetően otthoni használatra jobbak, fülesek meg kültérre.
(#37401) Ati1979: Hogy mennyire jó ajánlatok, az ugye attól függ, hogy milyen is a hangjuk. Addig meg....
Marketingrizsa az van: " Nagyágyú a basszusátvitelben - az XBA-H3 beépített ütemátvitel-vezérlése biztosítja még a legkeményebb basszus feszes, ritmusos kezelését is"
Na ez meg a másik: Frekvenciaátvitel: 3-40 000 Hz Minek is?
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz #16820480 #37427 üzenetére
SM fulesek Takstar fejesek. De barmit megoldunk a buli érdekében.
-
törölt tag
válasz contaxg #37429 üzenetére
Részemről ezekből bármi jöhet, még egyiket sem hallottam. Elvileg az E30 jön Atitól vissza, illetve valamelyik armatúrásat is elhozhatod, ha van kibontva.
De ezt a párbeszédet átvihetjük az alirásomban szereplő topikba, hogy ne itt legyen OFF.Plusz OFF az OFF-ban: a helyszint is kellene pontositani hamarosan!
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz filózoli #37426 üzenetére
Dehogy nem...
Ha az azonos árkategóriát nézzük biztosan. Gyere már el egyszer egy fejes találkozóra.
(#37428) Bodor
Jogos!
Reméljük december végére lesz belőle hallgatható darab.
Szóval valakinek meg kéne vennie. Ez célzás akart lenni.Viszont az eredeti beharangozott árhoz képest sokkal olcsóbbak.
Én ezeket a marketing rizsákat el sem olvasom...
-
hobbyone
aktív tag
válasz contaxg #37418 üzenetére
"Egy van nálam, a többit elosztogattam"
Ezeket a "sample" füleseket nem azért küldte a gyártó, hogy a boltba belépő esetleges vevő kipróbálhassa az adott márka termékeit? Hasonlóan, mint az illatszerboltban a tesztereket. Vagy Mo.-on ez is a normálistól eltérően működik?
[ Szerkesztve ]
-
filózoli
senior tag
válasz Ati1979 #37431 üzenetére
"Ha az azonos árkategóriát nézzük biztosan." Így már más, de még így sem biztos. (Én egyébként főleg otthon, este hallgatom a fülesemet)
Az IE800-ról: "A gyártó állítása szerint gyakorlatilag sikerült ugyanazt a megszólalásmódot elérniük, ami a legendás, csúcsszínvonalú Sennheiser hifi fejhallgatókat jellemzi."
"A csendes kalitkában vártak minket az aktuális csúcsmodellek. Elhozták legújabb fülhallgatójukat, a topmodell IE 800-at is. A termék egyértelműen pozitív elismerést váltott ki hallgatóiból, a Sennheiser munkatársai szerint sikerült olyan terméket létrehozniuk, melyet egy szinten említhetünk a zászlóshajó HD 800 fejhallgatóval – csakhogy míg utóbbi hatalmas mérete és zéró zajszűrése miatt nem alkalmas mobil használatra, a borsónyi IE 800 annál inkább."
-
szilvi0408
csendes tag
Sziasztok !
Valaki okos hozzáértő ember adhatna tanácsot öszőkeségemnek. Asztali gép passz milyen ha a gyermek hazaér elárulja de lehet nem is fontos, a lényeg szeretnék fülesen kommunikálni és a gond a következő Én tökéletesen hallok, de engem viszont elején pár mp-ig jól utána viszont elhalkulok és ez így tovább mint a hullámvasúton. Mi lehet a gond? A videokártya? Vagy a füles khm kaki , vagy valami beállításbeli gond lehet? Köszönöm a segítséget!
-
Ati1979
veterán
válasz filózoli #37434 üzenetére
"Sennheiser munkatársai szerint" - Én is azt mondanám a helyükben...
Ez a gyártó nem mond igazat. Maradjunk annyiban.
A 60k-ba kerülő HD598 elég gyenge hangminőséget prdodukál az árához képest. Talán 20-25k-t ér az a fejes.
Viszont a momentum on ear valami gyalázat 60k-ért. Én 2k-t sem adnék érte annyira hányadék szar.
A 6-os széria az vállalható hangminőséggel rendelkezik. Na de a hd600 ára 100k! Ne vicceljünk már...
Szerintem a fejestalin hallott 45k-s fostex fejes megeszi reggelire.Szóval én nem hiszek ezekenek a marketing szövegekenek...
Kis szerencsével a k1000-et is megkapod az ie800 áráért.
Na mondjuk azt a kettőt hasonlítsuk akkor össze. (megfelelő láncról persze, ne az sh erősítőjéről)
(#37438) Zoli133
Azt ne mond, hogy nem hiszed el, amit az sh marketing gépezete kinyilatkoztat.
Te is hallottad az közel 50k-ba kerülő ie60-at...[ Szerkesztve ]
-
filózoli
senior tag
válasz Ati1979 #37440 üzenetére
"Ez a gyártó nem mond igazat. Maradjunk annyiban."
Ezt kikérem magamnak a Seni nevében! Kicsit fafejűségnek tűnik ez a bizonyítás nélküli vagdalkozásod...
"Te is hallottad az közel 50k-ba kerülő ie60-at... "
Ezek után áruld már el nekem, mi okom lenne rá, hogy elmenjek a fülestalira? Gondolod annyira hiányzik nekem, hogy lebarmoljátok a büszkeségemet, a Drágaszágomat (my Precious)?[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Haha.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Zoli133
addikt
válasz filózoli #37441 üzenetére
Nagyjából 25 Sennheiser fejest/fülest halottam eddig és olyan 3ra modnanám azt, hogy elfogadható ár/érték arányt képvisel.
példa IE60, basszuson kívül más nincs a fülesben, az se a jobbik fajta - marketing szerint meg: "hi-fi minőségű hangzás"
Momentum on-ear: marketing szerint: "fejhallgató hangzása tiszta és megalkuvást nem ismerő." Sok minden igaz volt rá de ezek közül egyik sem.
Így megfelel?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Ati1979
veterán
válasz filózoli #37441 üzenetére
Konkrét kézzel fogható bizonyítokom nincs, de hallottam pár sennheiser fülest / fejest és ez alapján formálom a véleményemet.
Szerintem nagyjából mások is ezt gondolják. Én nem az ie80-ról beszéltem, hanem az ie60-ról.
Az ie80 attól még lehet jó...Nyugodtan gyere szerintem. Nem kell félni a megmérettetéstől. Lehet, hogy az ie80 tök jól fog szerepelni.
Amúgy arra is jó lenne, hogy más gyártók hasonló árú füleseivel összehasonlíthatnád.
-
filózoli
senior tag
válasz Ati1979 #37444 üzenetére
"Konkrét kézzel fogható bizonyítokom nincs, de hallottam pár sennheiser fülest / fejest és ez alapján formálom a véleményemet.
Szerintem nagyjából mások is ezt gondolják."1. Hát ez az. Akkor meg miért vagy ilyen magabiztos?
2. Ez így nagyon szubjektív.
3. Kábé ötezerszer ennyien gondolják az ellenkezőjét.
4. Az nem megmérettetés, hogy azt mondtok, amit akartok...Zoli: Pl. a THD-érték, aztán a frekó-átvitel, a dinamika volumen, stb. Ezeknek az értékeknek el kell érniük egy bizonyos volument, hogy hi-fi hangzásról beszélhessünk. Ez szabvány.
[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
Nem unjátok még mindig felvenni a kesztyűt?
-
törölt tag
válasz filózoli #37436 üzenetére
Ellenőrizni éppen lehet, de az ilyen kijelentéseket jellemzően a marketing osztály irja a dobozra és ők nyilatkozzák nyilvánosan, és olyan messze vannak a valóságtól... Vagy szerinted a néhánnyal előbb beidézett Sony szöveg akkor hiteles?
Szerintem legjobb esetben a mérnökök sirnak, ha ilyeneket meglátnak a termékek dobozán, de ez adja el a cuccot, ebből kapják a fizetésüket, igy nyilván nem fognak ellene nyilvánosan kikelni ők sem. -
Ati1979
veterán
válasz filózoli #37447 üzenetére
Szerintem a 20-ból 19 ember ugyanazt mondja akkor talán el kéne gondolkodni azon, hogy talán az az egy téved.
Kb. ebbe az irányba megy mindig a vita...Oké vannak olyanok akik szeretik a sennheiseres hangzást, de azok közül is a legtöbben elismerik, hogy a gyártó árazása egy komplett vicc.
Van néhány rendben lévő fejesük, de azok is inkább utaciak. Pl. amperior...
Az, hogy a head-fi-n mit írnak az nem mérvadó. Fiztett fórumozók véleményére nem adok...A dobozra azt írnak amit akarnak. Nem az számít. Hanem az, hogy hogyan szól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest