- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz filózoli #37451 üzenetére
Mondjuk lehet, csak nehéz, mert hiába próbáltam, sajnos nincs kiállitott darab az általam látogatott boltban semmiylen Senn fülesből, és fejesből is csak talán HD650-ig bezárólag. Pedig árban sokkal drágábbakból is van (AKG, ATH, Shure, Audeze, stb.).
Szóval lehetne ellenőrizni, de eddig megoldhatatlan feladatnak bizonyult.Egyébként meg most őszintén, ha úgy állsz az egész témához, neked csakazértis Senn kell, akkor ugye nincs sok értelme a párbeszédnek, de ha szeretsz zenét hallgatni, akkor már csak hobbiból is érdemes meghallgatni több terméket is, főleg ha erre teljesen ingyenes lehetőség nyilik.
-
filózoli
senior tag
válasz Zoli133 #37453 üzenetére
"Milyen thd étékkel lesz valami hifi? Melyik mérésből állapíható meg a tér vagy a hangszerek szeparációja?"
Ezt szakembertől kellene megkérdezned. Már ha érdekel... De pl. az IE80 0.1%-os értéke már biztosan hi-finek számít.
Ati: Csak akkor lesz értelme, ha nem úgy mész oda, hogy "meghallgatom ezt a szart..."
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz Zoli133 #37453 üzenetére
Hagy válaszoljon ha tud!
Ne zárjuk ki a lehetőségét.
Tök fölösleges meghallgatás nélkül nyilatkozni valamiről.
Megyek is Pestre mostmár és meghallgatom azt a szart, komolyan mondom.Én leszek a 2. ember aki itt hallotta. (szerintem )
(#37455) filózoli
Pont ezt írtam.
De csak viccből. Teljesen komolyan fogok hozzáállni. Én a hd598-nak is megadtam a lehetőséget...
[ Szerkesztve ]
-
bucsher
őstag
Nekem van HD590-em.
Hangmindőségben a GR07 közelébe sem ér. Pedig többe volt.
De legalább kényelmes és jó hosszú kábele van[ Szerkesztve ]
In the pipe - five by five!
-
szentkuti11
addikt
Üdv újra! Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy egy átlagos telefon (pl. iPhone) + középkategóriás fülhallgató (E10,E30, VSD1, R1, stb.) esetében mennyire számít, hogy a 320kbps mp3 tömörítésű zenék helyett FLAC-t hallgatok-e? Megéri a bíbelődést + a nagyobb helyigényt?
-
-
Zoli133
addikt
válasz szentkuti11 #37475 üzenetére
Próbáld ki, szerintem drága rendszeren se feltétlen éri meg, de, hogy neked megéri e azt csak te tudhatod.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
filózoli
senior tag
válasz Ati1979 #37474 üzenetére
"Én értem, csak az a baj, hogy nem biztos ám, hogy jobban is szól..."
Ennyi? Nem is irultok-pirultok?
Ez a GR7 amúgy nem is néz ki rossznak. A THD-mérésen inkább ne vitázzunk. Én Csak-Mócsing-Csüng-A- Cson-Ton mérésének hiszek. Nem cserélhető kábeles fülest amúgy ennyiért is luxus venni.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz szentkuti11 #37475 üzenetére
Az mp3 teljesen ellenőrizhetetlen minőségű formátum. Vannak olyan őrültek akik a 128-ast felkonvertálják 320-ba, mert szerintük úgy jobb lesz.
Szóval ha te magad konvertálod ár flac-ból akkor szerintem ok. Ha nem akkor a lossless a biztos.
Én inkább lossless-t használnék.
(#37478) filózoli
Zoli mi már túlléptünk azon szintem, hogy a technikai adatok alapján próbálunk meg hangminőséggel kapcsolatos következtetésket levonni.
Ez az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz filózoli #37482 üzenetére
Itt nem gondolkodni kell, hanem hallgatni!
Ez a kulcs...(#37483) szentkuti11 + zoli133
Igen csak azért őrületnek is vannak fokozatai. Általában a bolondok között is kevés megveszekedett tomboló őrült.
Inkább a csendes magányba visszahúzódó magában beszélő bolondok a jellemzőek, nem a kötekedő közveszélyes idióták.Szóval itt sem számít az ember másra...
Persze bármikor beüthet a crack.[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz filózoli #37482 üzenetére
Mi számít technikai adatnak? Amit a marketingerek bullshitként abba a katalógusba tesznek, amit a sok potenciális vásárló megnéz?
Ott a fülestali, menj el, hallgasd meg és a fülednek kell csak hinni. Ha megyek, lehet még egy CX300-at is szerzek, csak hogy össze tudd hasonlítaniszentkuti11 sztem egy telefonos forrásnál a saját gyártású 320-as mp3 is bőven elég.
-
Ati1979
veterán
válasz szentkuti11 #37494 üzenetére
Borzasztó...
-
Ati1979
veterán
válasz szentkuti11 #37496 üzenetére
A második fejes tali összesítése.
Hallgathatatlanul élesek a magasai...
Szerintem kerüld el ezt a fülest.
-
Zoli133
addikt
Részmeről clip-ről nem volt borzasztó, többiek ak-ról annak találták.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
kemcso
Ármester
A hangja
Viccet félre téve: mély kevés benne, tere is pici, magas van benne dögivel.
Ha annyi pénzt szánnál rá (45$), akkor egy Vsonic VSD1 nagyságrendileg jobb, össze sem lehet hasonlítani.Ati1979 igen, én meg visszaszerkesztettem, hogy egy htc one gyári fülesével kb egy kategória, aminek szép piros szilikonjai vannak, olyan beast-esen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest