Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    Sziasztok !

    Lenne egy érdekes kérdésem, remélem tud valaki segíteni. A napokban eladtam egy Chrod Mojo-t (az első generációsat). Az új tulaj kérte, hogy mérjem le mennyit megy el akkuról, a mérés a következő volt :
    MAC OS alól Tidal Hifi-n kapta a zenét, 1 óráig egy FiiO FH3 volt rádugva, majd nagyjából 2óra50percig egy AKG K712PRO , ekkor váltott a kis led rajta sárgára, azaz ezután a 3óra50perc után esett kereken 50%-ra az akku (előttem volt miközben dolgoztam, hogy pontosan tudjam figyelni.)
    Ezt mikor megírtam a vevőnek mondta, hogy nem is kell tovább nézni, feltehetően jó állapotban van az akku.

    Tegnap került hozzá az eszköz, egy HD600-al ment a teszt és elmondása szerint nagyjából 3 óra alatt 100-ról kikapcsolásig merült a készülék. A kérdésem az lenne, hogy a fejhallgatók adataiból hogy tudom kiszámolni azt, hogy mennyit fogyasztanak ?

    AKG 712 PRO : 105db(1VRMS) és 64 ohm
    Senn HD 600 : 102 db(1VRMS) és 300 ohm.

    A kalkulátor amit nézek az írja, hogy az AKG-nak 1,79 volt RMS kell a standard 110 DBSPL loudnesshez, a HD600-nak viszont már 2,57 volt RMS , és a kalkulátor szerint a Mojo 2,4 VRMS-t tud.

    Ki lehet számolni valahogy, hogy itt most mi van ? Nagyon kellemetlen a helyzet, szeretném tudni, hogy tényleg okozhat e ekkora differenciát a két fejes üzemidőben.

    Előre is ksözi ha valaki tud segíteni ( vagy ha valakinek esetleg pont van egy Mojo+HD600 kombója). Próbáltam neten keresni üzemidőt, de szánalmasan kevés teszt van, a tesztek 95%-ban kb szó sincs ilyen mérésről, még az ASR oldalán aki mindent IS lemér, ott sincs battery test.

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák