Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz ribizly #85836 üzenetére

    Pár gondolat a forrásokról mert ez lemaradt előbb. A célom azt volt, hogy az ADI/Sundara párost a legideálisabb helyzetbe hozzam.
    Több készülékről is kipróbáltam. Volt Heed CD futómű, PC optika, USB számítógépről, de s4tch sugallatára az RPi4-gyel is tettem egy próbát. Szeretném minden ADI tulajnak ezt ajánlani, mert a műszakis karakterből ez a forrás elég szépen lefaragott. Mint érdekesség, a roppant muzikális Heed CD futóműről volt a legrosszabb (az SPDIF kábel Zu Ash volt). Nálam a Moode rendszere volt fent Rpi-n. Ez volt a legjobb ADI-SUNDARA-futómű párosítás az összes közül. Ha valakit érdekel, örömmel kölcsönadom a saját Raspberrymet!

    Tehát ha valaki jó hangot szeretne az ADI-ból az szerintem toljon alá egy Rpi4-et és vegyen hozzá egy picit melegebb tónusú. de dinamikus karakterű erősítőt és ha nem olyan szenszike a füle mint néhányunknak, remek kis rendszere lesz! :K

    [ Szerkesztve ]

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák