- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Megjött az Ifi Zen dac. Majdnem két hónap volt, mire ideért...
Pár óra hallgatás után (csak usb, külön táp nélkül):
A centrance dacportable-nél szerintem egyértelműen jobb. Tisztább és dinamikusabb a hang. Mobilról is.
Az SMSL M200 + MomentAmp láncban az M200 helyett egészen jól helyt áll. Az M200 tisztább és pontosabb, egyértelmű előrelépés.
Lehet egy jobb táppal az ifi-hez mást mondanék, de akkor meg az ára már elég közel lesz az M200-hoz.Az ifi beépített erősítője unbalanced kimeneten szépen meghajta a Quad Era 1-t, de a MomentAmp-pal tisztább, dinamikusabb és feszesebb a hang. Érdemes hozzá külső erősítőt használni egy jobb fejeshez.
A karaktere érdekes, mert ahhoz a szériaszám tartományhoz, amit én kaptam 3 firmware érhető el. 5.2, 5.3, 5.3c(GTO filter)
Az 5.2-vel semlegesebb hangú lesz, karaktere közelebb áll az M200-hoz, de azért picit melegebb. Itt mintha néhány részletet elmosna, de cserébe kellemes hallgatni.
Az 5.3-mal, amivel gyárilag is érkezik, melegebb hangú lesz, pontosabb részletek, de az M200 még mindig jobb ebben.5.3c-t nem próbáltam.
Az áráért szerintem jó vétel dac-ként is. Az erősítője sem a kardomba dőlök. (Pl. amennyire emlékszem a denon da-300 fejes erősítőjénél sokkal jobb.)
Egyebek:
- az összeszerelés minősége ugyan az, mint az M200, egyik kutya, másik eb
- mivel halkan szeretek zenét hallgatni, így éppen a poti egyenfutás határán teszem, akár normális potmétert is használhattak volna (és a Zen can-n remélem meg is tették)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Update 05.13 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest