- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliee
senior tag
válasz chrisnagy13 #81153 üzenetére
Milyen fejhallgatóval használod az ADI-t?
-
Zoliee
senior tag
válasz chrisnagy13 #81155 üzenetére
Mik ezek a verziók?
Ugyanis kíváncsi vagyok -
:AMF:
senior tag
válasz bkercso #81152 üzenetére
A többi fejessel is kipróbáltam az A30-at. Mindegyiken érezni a pluszt, amit a 2140 hozott. Nagy lelkesedésemben elhatároztam, hogy a dac-ból (D30) is kipiszkálnám az opa2134-et, ha megéri. Hozhat az még némi pluszt a hangban?
A belsejéről készült képek alapján fixre van forrasztva a 2134. Találtam olyan topikot, ahol a cikkíró dip8 foglalatot forrasztott a helyére és kipróbálta 2132, 2227, illetve 2107 opa-kkal. Első kettőre azt írja, ugyanúgy szólt vele, mint a 2134-el, a 2107-nél érezte azt, hogy talán egy kicsit teltebb lett a hang.
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz #98320896 #81162 üzenetére
Azért javasoltam, hogy nézz meg 1-2 jobb DAC/AMP párost, hogy legyen viszonyítási alapod.
Az a Marantz erősítő amin nézted, nem mérvadó.
Nem mindenkinek jönnek be olyan mértékben a jobb cuccok mint másoknak, legalábbis nem hoznak annyit számukra amennyivel többe kerülnek, így nekik nem érik meg. [link]
Cobalt ha megfelel használd úgy ahogy van, de csak DAC-ként és erősítőt venni hozzá nem arra való szerintem.
Különáló DAC-ként ez jobban megéri és olcsóbb is. Loxjie D20 [link] -
bkercso
nagyúr
a dac-ból (D30) is kipiszkálnám az opa2134-et, ha megéri. Hozhat az még némi pluszt a hangban?
Persze, ugyan úgy. És is foglalatot használnék.
A-osztályusítás még hozhat: az OPA kimenete és "-" bemenete közé kb. 10 kohmos ellenállást kell tenni.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
borix
őstag
Bodz
A Loxije D20 erősítő része most hogy áll? Adtak ki hozzá frissítést.
Loxije D20 + Atom, hogy viszonyul az M200 - SP200-hoz képest?
Árban az atom páros vagy 40E olcsóbban jönne ki. -
Bodz
nagyúr
Szerintem ahogy eddig. A firmware frissítéstől nem lett se erősebb, se tisztább, se semmi, magával a vassal van gond.
A D20-Atom csak akkor ha valami nagyon részleteset szeretnél, nem zavar a felfelé húzás sem. Ízlés dolga, de én inkább valami sötétebb, esetleg kiegyenlített fejessel használnám ezt a párost. Az a 40k különbség ott is van, pl a bt, jobb anyaghasználat (az Atom sajnos műanyag), szimmetrikusság. Az SP200 amúgy egy jobb erősítő szerintem.Ha már Loxjie, legyen D30, ha kísérletezni szeretnél!
[ Szerkesztve ]
-
vico03
tag
Sziasztok!
Olyan dac-kot vagy hálózati lejátszót keresnék aminek van optikai toslink bemenete, rá tudom csatlakoztatni a tv-t,van minimum rca kimenet vagy xlr kimenet, aktív hangfalat szeretnék rá csatlakoztatni.
Illetve távirányítható, hogy pld tévé, filmnézés vagy zenehallgatás közben lehessen a hangerőt a távirányítójával szabályozni.
Köszönöm szépen előre is. -
-
contaxg
veterán
Ezt egy ellenállással le lehet szabályozni ha igaz..
Dimming an LED light is as easy as adding resistors to the connection or even several resistors, to ensure you get the right brightness – this is called analog dimming....., but this largely depends on how bright your LEDs are in their original state.
When using resistors, you’ll need to know the power required for your project so you’ll calculate this using a LED resistor value formula like this one:
P = I^2_R
What this means is that power (represented by P) is equal to the current (Represented by I) in amps flowing through the circuit, which is squared and multiplied by the resistor value (Represented in R) in ohms.Nekem is van egy Magni 2 egy ismerősönél pár hónapja. Nem igazán töri magát hogy vissza adja. Én csak annyit hallottam belőle, hogy működik. Ezek szerint nem lehet rossz....
(#81177) borix
Nem kapcsolnám ki az erősítőt vagy DAC-ot, ha viszonylag sűrűn van használva. (max ha csöves)[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
sNk77
aktív tag
válasz contaxg #81178 üzenetére
Aha, biztos . Jó lesz a szigszalag is. Tényleg nem rossz, én korg dac100-ról váltottam és elégedett vagyok vele. Azt nem tudom, hogy a magni 3 tol a mélyeken picikét vagy a korg-ban volt kevés. Elsőre volt kicsit zavaró a korg után. Amúgy meg minden tekintetben jobb választás mint dac. UK-ból jött és valami 50k körül állt meg a 100eurós dac, 2 nap alatt UPS futárszolgálattal. Ami hihetetlen a sok negatív vélemény alapján, és nekem se volt pozitív véleményem róluk.
nádpálca
-
borix
őstag
Azt mondta, hogy ha viszonylag sűrűn van használva akkor nem érdemes lekapcsolgatni.
El kell dönteni pl ha napokig nem használod vagy hetekig, az nálad viszonylag sűrűnek számít e?
Az USB-nél a BIOS-ban be lehet állítani, hogy ha kikapcsolod a gépet az USB-is kapcsoljon le.
p76
Ebben nem hiszek mikor állítólag valaki hallott valahol valamit valakitől, és azt komolyan vegyem.[ Szerkesztve ]
-
p76
senior tag
[SMSL Sanskrit MK2]
Banggood cseh raktár 27.758 Ft
Meg van még valami app kedvezmény is
Banggoodról érdemes rendelni?
-
senior tag
válasz bkercso #81165 üzenetére
A dac-nál is 2140-et javasolsz?
Van esetleg olyan opa, amit még érdemes lehet kipróbálni? Régebbi hozzászólások alapján az opa627-et találtam érdekesnek. Megéri az árát egy 2140-hez képest?
Rendeltem Aliról egy Topping D10s-t. Egyrészt "opa rolling"-gal reklámozzák, másrészt kíváncsi vagyok mi van cirrus logic dacokon túl. :) (A d10s LME49720-al szerelt gyárilag.)
p76: A kínából rendelős blogokban elég népszerű a BG.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz #98320896 #81191 üzenetére
Szerintem ne a következő 10-20 évre próbáld megtalálni az "igazit". Lehet egy ideig tünetmentes leszel tőle, de aztán ugyanaz az "őrület" fog elragadni mellőle is, ami a cobalttól az sp200ig sodort.
Ha belefér, vedd meg, élvezd, nyugodj le egy kicsit... aztán pár hét múlva találkozunk ugyanitt.Exodius: nekem június végén Aliról egy D30 átcsúszott a holland vámon (Ae Standard Shipping). Bízom benne, hogy újra összejön a D10s-el.
[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
válasz #98320896 #81194 üzenetére
Viszont tanácstalan vagyok mi lenne jó neki. Azt tudom, hogy 60K-t minimum ki akrok adni egy tisztességes erősítőért. Szerintem ennyi kell azért, főleg a Sundara alá. Azt is, hogy a DA300-as 50mW/32 ohmos teljesítményét jócskán űberelné bármi.
Csak azt nem, hogy mi a minimum, amiben keresgélnem kellene. Az L30 review alapján elég jónak tűnik, nem igazán nyúl bele a hangképbe, jó részletes is. Kb. referencia-szagú. Viszont nem tudom, hogy melyik az az erősítő, ami még kicsit sötétítene a Sundarán. Mivel nincs kihajtva normálisan nem is ismerem igazán a mély-tartományát. Lehet, ha normálisan meg van fogva, akkor értelmetlen is lenne rajta sötétíteni, mert minek.
Többiek, ti mit ajánlanátok? Miket tapasztaltatok a fiúval?
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
Sziasztok ebben a kis erősítőben két cs43131 chip van. Miért van kettő belőle és miért jó ez ?
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest