Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sNk77

    aktív tag

    válasz bkercso #79421 üzenetére

    +HUNNIA1920+kammerer: Lassan 4 hónapja nem lépett be és mások nem érik el. Egy próbát megér, úgyse most tervezem a vásárlást. A végén még megveszem ezt, az jó vagy rossz dolog, hogy 1500 órát ment?

    #79422 fehér_ember: Melyiket? Hát csak ezért érdekel engem is. Bele kell vágni és kipróbálni, benne van, hogy számodra rosszat fogsz ki elsőre és megpecsételődik a sorsuk. Nekem a legelső kütyüm egy Aune X1S volt, és egyből úgy gondoltam, hogy mi a franc ez, jobb nekem az alaplapi hang. :)

    fericske: Ki tudnád fejteni? Jelentősen nem jobb a Woo? Egyértelműen nem jobb a hatszoros árát figyelembe véve? Vajon mitől lesz "csősebb" a Woo mint a Spartan, mert feltételezem valami csak van benne ami indokolja az árát. Mi az ami a Spartanból hiányzik és a szakik szerint az nem is igazi csöves ezért, vagy mi kelti benne azt a látszatot, hogy de jó csöves hangot ad. Eleve miért ennyivel drágábbak az igazi csövesek.

    p76: Na, nem csak ennyi az egész? Lehet pont ilyesminek kell lennie, kicsit visszább vesz, olyan kis nyugis, egyáltalán nem bántó, jó közepekkel stb. A szerzőről tudható, hogy már hallotta az igazi csöves hangot? Vagy csak nem kapta meg amit várt egy csövestől és ez neki semmi extra, jó egy SS is.

    És OTL vagy SET a jobb?

    nádpálca

Új hozzászólás Aktív témák