Új hozzászólás Aktív témák

• SirRasor

addikt

Üdv mindenkinek! Hajt a kíváncsiság, úgyhogy csak megkérdezem na :D
    Vettem nemrég egy Massdrop Hifiman HE4XX-et. (35 Ω, 93 dB) Gondoltam nem veszek hozzá erősítőt és elég lesz egy FiiO M6 meghajtani. Szerintem csodásan szól, de piszkálta a fantáziámat, ezért keresnék/kerestem volna majd hozzá valamit 100k-ig. Csakhogy a napokban sikerült több eszközön is meghallgatni:
    Zoom UAC-2
    FiiO X5 Mark IIISound Blaster Audigy 2 ZS Platinum - erről nem találtam értelmes leírást, de anno jóféle volt.

Nem hallottam különbséget! Sőt, igazából az M6-omon mintha szebben is szólt volna mindegyikhez képest :U (természetesen csakis FLAC-okat hallgattam, többféle stílusban, többféle együttestől, tehát a felvétel milyensége se szólt bele. Spek-kel is megnéztem, tehát nem csak felkonvertált mp3-akról van szó na)

100k-ig van olyan alternatíva, ami jelentős előrelépés lenne? Egyáltalán valami, ami előrelépés lenne ebben az árkategóriában? Vagy ez már az a szint, ahol nem éri meg a befektetést a kapott plusz minőség (a józan ész határain belül)? Vagy a fentiek alapján úgyse hallanám ki a különbséget? Nyilván ez is benne van a pakliban...kb. 1 éve szoktatom a fülem a hi-res zenéhez és jelenleg normál hangerőn ~16.5k-ig hallok. Azért ez is számít :U
    Lehet külső és belső is: van egy 4x-es PCI-E-es csatlékom és csak PC-nél használnám.

Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák