- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek! Hajt a kíváncsiság, úgyhogy csak megkérdezem na
Vettem nemrég egy Massdrop Hifiman HE4XX-et. (35 Ω, 93 dB) Gondoltam nem veszek hozzá erősítőt és elég lesz egy FiiO M6 meghajtani. Szerintem csodásan szól, de piszkálta a fantáziámat, ezért keresnék/kerestem volna majd hozzá valamit 100k-ig. Csakhogy a napokban sikerült több eszközön is meghallgatni:
Zoom UAC-2
FiiO X5 Mark IIISound Blaster Audigy 2 ZS Platinum - erről nem találtam értelmes leírást, de anno jóféle volt.Nem hallottam különbséget! Sőt, igazából az M6-omon mintha szebben is szólt volna mindegyikhez képest (természetesen csakis FLAC-okat hallgattam, többféle stílusban, többféle együttestől, tehát a felvétel milyensége se szólt bele. Spek-kel is megnéztem, tehát nem csak felkonvertált mp3-akról van szó na)
100k-ig van olyan alternatíva, ami jelentős előrelépés lenne? Egyáltalán valami, ami előrelépés lenne ebben az árkategóriában? Vagy ez már az a szint, ahol nem éri meg a befektetést a kapott plusz minőség (a józan ész határain belül)? Vagy a fentiek alapján úgyse hallanám ki a különbséget? Nyilván ez is benne van a pakliban...kb. 1 éve szoktatom a fülem a hi-res zenéhez és jelenleg normál hangerőn ~16.5k-ig hallok. Azért ez is számít
Lehet külső és belső is: van egy 4x-es PCI-E-es csatlékom és csak PC-nél használnám.Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest