Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    Közben nekem megérkezett végre a koax kivezetésem. Az Asus Xonar DG-vel használom. Őszintén szólva nem hallok nagy változást.
    Mikor az alaplapi optikait hasonlítottam a Prodigy HD2 optikaival, arra a különbségre (alaplapiról vékonyabb, több a magas, kevésbé ragadja meg az embert a műsor) emlékeztet, de talán kisebb. Sajnos nem tudok egyszerre két hangkártyát a pci-csatlakozókba gyömöszölni, így csak az első benyomásaimra tudok hagyatkozni. Nekem az volt az érzésem, hogy több lett a magas picit, tehát az alaplapi optikai irányába mozdultam vissza kissé.
    Ez előtt néhány héttel vetettem össze a Xonar DG optikai kimenetét az alaplapi optikaival, ott sem tapasztaltam közel sem akkora különbséget, mint a Prodigy HD2 optikai és az alaplapi optikai között, ha egyáltalán volt valami, szóval számítottam erre, hogy a Xonar koaxról sem fog csodát tenni relatíve, de mégis csalódás kissé.

    Jó lenne, ha a Prodigy HD2-ből tudnék koax kivezetést varázsolni, ott valószínűleg hallottam volna a remélt változást. :U

    Na majd az USB-SPDIF transzport. Semmiképp sem kidobott pénz, mert a hátam közepére nem kívántam, hogy a Xonar DG visszakerüljön a gépembe. Annyi driver problémám semmivel nem volt életemben, mint azzal (gyári, UniXonar is). Fél-egy napja volt fent, már elkezdett fura, pattogásszerű hangokat kiadni, restartolnom kellett a gépet, hogy megszűnjön.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák