Hirdetés

  • Közönségkedvenc Galaxy vált One UI 6.1-re

    ma Ezen a héten sem tétlenkedett a Samsung szoftverfejlesztő csapata.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz dgyuri0123 #48402 üzenetére

    Csak a Musiland-éval van ilyen, gondolom, ha a többivel is lenne, azt már tapasztaltam volna. Én inkább a Musi driverére szavazok, hogy az a vacak (elképzelhető, hogy valamilyen kompatibilitási gond: hivatalosan Win 7/8.1 kompatibilis, 10-et nem írnak), miután azt eltávolítottam, a másik kettő driver és hangcucc rendben működik, akár egyszerre rákötve a dokkolóra és váltogatva a Windows-ban, illetve Foobar-ban a hangeszközök között. Hirtelen a Windows sem akar merevre fagyni. :)

    A nap folyamán még megnézem a Linuxos notimon, hogy azzal hajlandó-e működni, de ott nem hiszem, hogy probléma lesz, az kb. mindent lekezel.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák