-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz dgyuri0123 #46481 üzenetére
Én eddig csak sima mezei tápkábelt használtam, tehát innen nézve, bocsánat hallgatva ,csak jobb jöhetett.
Olyan dolgokról nem tudok beszámolni, olyan ódákat írni, mint amit egyesek ott leírtak a cuccokal kapcsolatosan az AVX-es fórumon, nem megkérdőjelezve persze az oda írók véleményét. Nyilván az is szempont, hogy ki milyen cuccokhoz használná.
Én kb. úgy 3 hét használat után, egy hideg januári délutánon épp a Spotifytot hallgatva, hirtelen ötlettől vezérelve visszaraktam a régi tápkábelt az Alces nélkül, és azt kell mondjam, hogy utána némileg mást hallottam, mint előtte. Én most pontosan nem tudnám megfogalmazni, hogy mi is hiányzott, csak annyit , hogy valami nem volt kerek.
De, mint ilyenkor mindig javallják, ki kell próbálni, és ebben teljesen partner a cég, szóval, ha felveszed vele a kapcsolatot tuti, hogy fog adni kipróbálásra.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP ZBook 17 G4, 17,3" 4K UHD IPS Kijelző, i7-7820HQ CPU, 64GB DDR4, 1,5 TB SSD, P3000 6GB VGA, WIN 1
- Eladó Lenovo Legion 5 RTX 3060 6GB laptop!
- Microsoft Surface Pro 5 Tablet, 12,3" 2736x1824 , I5-7300U, 8GB DDR3, 256 GB SSD, Win 10, Számla, Ga
- Razer Huntsman V2 Tenkeyless /// Új // EU // Számla + Garancia
- Ubiquiti UniFi Dream Router - UDR - INGYEN FoxPost, GLS Autómatába
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest