Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vodkaboy22

    addikt

    válasz proci985 #33616 üzenetére

    Igen az Impact twin feature tenger... Talán én vagyok a forumon az aki használ is más funkcióját a lehallgatáson kívül. Az hogy ennyi funkció van az nem azt jelenti hogy kell is használni. Most már legalább 3-4 Impact twin-es kollega van itt a forumon rajtam kívül aki csak hallgatózásra haszsnálja. Nem véletlenül.

    Impact twin-nek egy rákfenéje van. Firewire kártya vagy megfelelő laptop/alaplap kimenet kell neki (válogatós csak TI chipes firewire forrással hajlandó rendesen müködni.) Legrosszabb esetben ez egy 5-10 ezres kártya plusszot jelent.

    Ha nagyobb 250 és felette lévő impedanciás fejest választasz akkor kezdetnek a Twin fejeskimenete is elég jó tud lenni. Persze nem elég leírni egyszer hogy nem véletlen van és kell dedikált fejes erősítő (nem a hangerő miatt azt már sokszor mobil is tud eleget...)

    Fejest tessék menni próbálgatni ha tutsz legalább a kényelem és méret probléma pipa lesz. Sajnos mobillal üzletben "ricsaj" mellett nem igazán lehet véleményt mondani egy fejesről föleg ha nyitott.

    Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

Új hozzászólás Aktív témák