Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz bkercso #24683 üzenetére

    Jajj de jó, te magyarul beszélsz. Értés van. Vettem egy AUDIO TECHNICA ATH-PRO700 MK2 fejest egy BEHRINGER BASS multieffekthez, tehát aktív hangszer elektronika után a multieffekt a második előerősítő. Ez így Isteni. Boldogság van. Meglengeti ahogy szeretem. Erre vettem, szóval ez itt pont.

    ...Csak ha már megvan a fejes dugnám mindenhová, ahol lyuk van, itt kezdődnek a gondok...

    Van Egy UD7-es giga alaplapom ami annó csúcs volt és a szokottnál talán jobb minőségű az integrált hangkari szoftvere. Értsd az EQ nem olyan szar, mint egy winamp-é, de ALC 889 Realtek, szóval... Mindegy digit forrásnak jó lesz ez szerintem, ha lenne egy külső DAC mondjuk egy fejeserősítőben. Szóval nézzünk fejerősítőt... Itt indult.
    Csak itt a hangkarinál például az a bajom (azt leszámítva, hogy HDD zaj van benne néha) hogy kisebb hangerőn feszesebbnek hallom. Nem elég dinamikus a mélye, mintha gond lenne az érzékenységgel, de nincs. A gond nem a fejessel van. Aztán ahogy adom a hangerőt emelkedik a hangnyomás is szépen és ott van az, előjön az amit hallani akarok. Nem tér ki rendesen a membrán alacsonyabb hangerőnél a mély visszaadásakor. Hangosan kell kergetni, csak akkor meg a közép meg a magas megöl 5 perc után. Nem vagyok már a régi. Nem bírom már a volumét :) Próbáltam EQ-val ami nem torzította agyon egyből, szóval elsőre kellemesen csalódtam az integráltban csak aztán kiderült, hogy mindent szétmaszatol. Húzogattam ott percekig, mint a napközis a fütyijét aztán eljutottam oda, hogy minden kikapcs és natívban szól ahogy szól. Milyen-milyen hát lapos, mint a lehugyozott hó milyen lenne értesz. Picit megemeltem a mélyet aztán duzzogva beletörődtem a hangképbe átmenetileg. Gondoltam nekem olyan fejes erősítő kell, amiben van tartalék. Rajta egy bász meg a tréblű potméter is vész esetére, aztán valami csak lesz. Néztem egy csövest az 2x500mW a másik mégkevesebb, aztán amikor már 250k volt a monitoron, de teljesítmény meg semmi írtam ide, mert az látszott hogy valami nem kerek. Szóval a terhelhetőség a kamu. Jó, mondjuk elég nyilvánvaló ha gondolkodni is szakítottam volna időt. Bár gondolom az érzékenység is kamu, mert ma már semmi nem igaz. Mindegy. Számolok 106 dB/mW érzékenységgel és kiderül hogy bármelyik jó. Isteni. Aztán eszembe jut, hogy a nagy 40-50cm-es membrán meg mégsem tér ki rendesen akármivel láda fronton, mert a nagy az egy tehetetlen dög és gyanítom itt fejesnél sem mindegy mekkora a driver... szóval nem lettem sokkal biztosabb magamban.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák