- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topicja
- A Samsung hazánkban is piacra dob idén egy friss Micro LED tévét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
-
Rövid előzetesen a Lost Records: Bloom & Rage
gp A Don't Nod legújabb kalandjáték valamikor az év folyamán érkezik PC-re és konzolokra.
-
Már a Sparkle is jegyezhet fehérbe öltöztetett videokártyákat
ph A gyártó egy 8 és egy 16 GB-os, inteles modellel jelentkezett, amiket ránézésre nem igazán tudnánk megkülönböztetni egymástól.
-
Lenovo Essential Wireless Combo
lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
Kovászos teljeskiőrlésű zsemle
Recept:
- 400 g liszt (200 g KBL 100, és 200 g Barilla TK)
- 100 g kovász (100% hidros)
- 1 ek olaj
- 1 tojás
- 9 g só
- 1 ek cukor,
- 50 g tejföl
- 2,2 dl tej
- Szezámmag, lenmag, mák
Ebből a mennyiségből 8 db, 100 grammos buci lesz.Az előző este feletetett kovászból bedagasztottam a tésztát, 1 óra múlva hozzáadtam a sót, ezt követően háromszor hajtogattam(szobahőmérsékleten volt a tészta és 50 percenként hajtogattam), majd megformáztam a bucikat, lekentem őket tejjel, és megszórtam magvakkal, kb. 2 órát keltek, ismét lekentem tejjel (így rájuk tapad a mag és szép fényesek lesznek), 230 fokra előmelegített sütőbe tettem őket, ezután levittem a hőfokot 200 fokra és így 20-25 percig készre sütöttem.
Nagyon könnyedek lettek a zsemlék, nagy kedvenc lett most nálam.
Aszalt paradicsomos-provolone sajtos-szalámis szendvics: