- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Már a Sparkle is jegyezhet fehérbe öltöztetett videokártyákat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG 34GS95QE-B: OLED paneles, ívelt gamer monitor
- Piacvezető tandem OLED panellel érkezik az iPad Pro
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
-
Agyi chipes gyártóba fektetett a kriptocég
it A Tether 200 millió dollárt fektet a Blackrock Neurotech agyi chipes vállalatba.
-
AMD Radeon undervolt/overclock
lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...
-
Piacvezető tandem OLED panellel érkezik az iPad Pro
ma Sokat kellett várni az első OLED képernyős Apple táblagépre, állítólag megérte.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz pvt.peter #3961 üzenetére
Szerintem nem jó ötlet kovászt tenni a kovászos uborkához, csak felforrna a napon, a kovász éhen halna és iszonyatos szaga lenne, valamint a szűrőn is átmenne a tészta egy része.
Minek a szódabikarbóna és az ecet bele
Én csak uborkát, kenyeret, kaport, sót, vizet teszek bele, esetenként borsot és fokhagymát, de ezek elhagyhatók. Így lesz igazán finom kovászos uborka belőle. Mustármagot, koriandert, ecetet csak a csemegeuborkához szoktam tenni.[ Szerkesztve ]