- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUZZLGHTYR
senior tag
[link]
Nezte valaki mar ezt az autot?
Mik a tipus hibai? Mire figyeljek ha megnezzuk? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
1,6 tdci motor felső műanyag hangszigetelőhöz keresek gumi bigyót.
A "bigyó" a burkolat alsó részén van, ebbe megy bele a motorra szerelt bütyök. Azt hiszem 4 db. felfogatása van ennek a szigetelésnek. Kettő nagyon ki van kopva, nem fog semmit, és rezonál a szigetelés miatta.Erre a szigetelésre gondoltam:
szerk: találtam.... Nem olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz molnarpeter #17953 üzenetére
Köszi!
Méricskélek majd, ha jó a méret rendelek is belőle. Ebay-n kerestem, de ott nem találtam még. -
embe
nagyúr
válasz molnarpeter #17955 üzenetére
Igen ilyen szavakkal kerestem, de csak egyet dobott be, meg egy rakás tömítést.
-
flymi
addikt
Tudnátok nekem dobni linket OBD akármiazmi hibakód olvasóról amit tapasztalat alapján működik is? Gondolom telóval/lapossal valami plusz programmal lehet kiolvasni bluetoothon keresztül a kódokat.
Nincs semmi hibám, de megelőzendő a fejvakarást gondoltam beszereznék egyet.
Még mindig MK2 2005 1.6 benya ha ez számít.
Előre is kösz![ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
darvinya
titán
válasz molnarpeter #17965 üzenetére
Igazad van, ez nem a felső burkolat fedél.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
embe
nagyúr
Akkor méricskélek, nézegetek.
Két nagyobb és két kisebb van benne. És lehet pont a kisebbek a vackok. -
SzlobiG
félisten
Szerintetek mi a jobb választás egy 1.6-os tdci fiesta jó felszereltséggel, vagy már az újabb 1.5 tdcivel, de kevesebb extrával?
Hosszú távon lenne használva napi 100km körül szóval fontos a fogyasztás meg azért menjen is. Az 1.5 gyengébb ezért kicsit tartok tőle, ez is psa motor mint az 1.6? Mennyire megbízható vajon? Maga a típus gondolom jobb mint a régebbi kasztni...
-
törölt tag
Srácok, valaki, akinek új Mondeója van, megnézné, mennyit csal a kilométeróra? Tegnap a tempomattal tartott 200km/h sebességnél* folyamatosan 197-et mutatott a Waze sebességmérője, ami a szokásosnál jóval kisebb óracsalásra utal (a gumi gyári).
* A német autópályán, hol máshol?
-
törölt tag
Valahogy utána lehet nézni, hogy hol gyártották Fordjainkat? Mondjuk alvázszám alapján, vagy valami úton-módon?
Nem égető a kérdés, csak kíváncsi lennék rá.2005 nyár végi- ősz eleji a kocsi, mert novemberben vette át a német manus.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Ilyesmit én is keresek MKIV Mondeóhoz. Nálam 1 már régen sem volt meg, a másodikat már én vesztettem el. Zörgés nincs, de azért kellene pót...
Másik kérdésem:
Örs Vezér tér - Maglód vonalon, vagy környékén tudtok olyan mosót, ahol becsületesen, szakszerűen, odafigyelve kitakarítják és levaxolják a kocsit? Ár másodlagos, de maradjon kb 20 alatt...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Real_Necro #17975 üzenetére
Ha XVIII belefér, Elit Car Cosmetics nagyon alapos.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz molnarpeter #17976 üzenetére
Nem pont ilyenre gondoltam, inkább erre: [link]
Anno mikor még Budán laktunk, sokat vittem Rózsakertbe kocsit, nagyon meg voltam velük elégedve. Azóta kicsit emelkedtek az árak... ellenben a város másik felén lakunk, így túl messze lenne...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Real_Necro #17980 üzenetére
Veres Péter úton régebben voltam a Laca autókozmetikában, de nem tudom, most hogyan dolgoznak Végülis az Elit legalább a Duna jó oldalán van
-
Real_Necro
veterán
válasz molnarpeter #17981 üzenetére
Az útbaejthető, kár, hogy nincsnenek normálisan feltüntetve az árak, valamint waxolást nem látok.
Egyébként a rózsakerti a Chemtech termékeit használja, ami eléggé jó minőségű. Anno a G Astrámon 10 évet fiatalítottak és abszolút korrekt volt az ár.
-
DeFranco
nagyúr
válasz ReFleXx #17979 üzenetére
amikor még volt rendes vin info az etisen (azzal mi lett egyébként? megszüntették vagy csak én nem találom) akkor ott szövegesen is valenciát jelölte meg gyártási helyként, de nekem egyértelmű volt hogy a spanyol üzemre gondol, most meglepett hogy dél-amerikát hozza (áttételesen) lokációnak.
-
darvinya
titán
-
Goose-T
veterán
válasz Real_Necro #17975 üzenetére
Én a Basa utcai Bubbles-be szoktam hordani nagytakarításra, eddig elégedett voltam velük.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Real_Necro
veterán
válasz Goose-T #17987 üzenetére
Néztem őket is. A waxra csak általános kézi waxolást írnak. Lehet tudni valamit róla, mivel dolgoznak, vagy mennyire tartós?
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #17988 üzenetére
Találtam még Árkádban NaturWash-t... Árban a Bubbles egyébként szimpatikus.
-
törölt tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy eddig csak az MK2 ferdehátú Focusban tapasztaltam, hogy ha pl. állok a piros lámpánál, szemből eljön mellettem egy akármilyen autó kisebb-nagyobb, akkor jobbra-balra billeg tőle a Ford.
Sok apró billegés után áll be mozdulatlanra. Ilyen alapból, vagy valami cserét érez? -
diegho
nagyúr
Kiolvastuk a hibákat és egy abs jeladó hibán kívül semmi. Semmi nem utal arra, hogy miért pörög fel a motor váltásnál. Ment vele barátom is, ő is érzi, hogy mi a gond, de semmi hibát nem talál, azt mondta próbáljam meg az alapjárati motort cserélni.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Szombati napra ( holnap ) milyen szabályok vonatkoznak a budapesti parkolásra? Hétvégén ingyenes, ahol nem ott jelezve?
Illetve a Simple tudja vajon, hogy az adott helyen kell-e fizetni szombaton?Országház és a Hungexpo környéke a cél...
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Pikkolo^^ #17998 üzenetére
Meg jobban is néz ki a régebbi szerintem. Van egy jobb is ebbe alig van km, de valahogy szkeptikus vagyok van egy sanda gyanúm, hogy ezt megtekerték még amikor behozták. A kormányon is látszik kopás azaz a fogásnál teljesen sima mint nekem a mondiba amibe 210e km van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest