Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Deadpool

    Ritka az olyan filmek, amikre úgy megyek, hogy ezen úgy is jól fogok szórakozni, maximum az változhat, mennyire. A film első fele hibátlan, komolyan eljátszottam a gondolattal hogy ha ez így megy tovább, akkor ez lesz nálam a legjobb Marvel film, de aztán sajnos az eredetsztoriból, és abból hogy a párhuzamost történetmesélést választották a készítők, így az unalmas rész a közepére jutott. Érezhetően erőltetett a film, mielőtt Wade Wilsonból Deadpool lesz. Bebizonyosodik hogy Ryan Reynolds továbbra sem tud színészkedni, csak pofákat vágni, és baromi vontatott ahogy próbálják erőltetni a beszólásokat meg a többit. De szerencsére ez csak a film közepére igaz, mert a vége megint pöpec. A vége harc az nagyon bejött, Kolosszust már imádom, teljesen kis cuki tigrisnek hat ahogy viselkedik, és ahogy csépelik egymást a pankrátor csajjal, az kifejezetten élvezetes volt. Őszintén fel se vetődött bennem hogy az a roncs, az az egyik Helicarrier a Winter Soldierből, bár ebben továbbra sem hiszek, mert akkor ez azt jelentené, hogy abban az univerzumban megtörtént a Triskelioni csata, azaz léteznek Bosszúállók az X-Meneknél, ami..... jelen pillanatban lehetetlen..

    Amikor meg felbukkant Stan Lee, visítottam a röhögéstől, és a kínos hogy a tömött teremben én voltam ezzel egyedül. Látszik ki a kő Marveles :DDD

    A lényeg az hogy jó volt, várom a következő részt, mert akkor már nem lesz Wade Wilsonos bacakodás, és jó volna megtudni, hogy honnan ismeri Kolosszus Deadpoolt, mert nekem nem esett le a filmből, ha megvolt említve.

    A stáblistás jelenet meg annyira várható lesz, hogy beszól mindenkinek Deadpool :D
    Bár őszintén vártam hogy felbukkan Rozsomák :P

    7,5/10

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák