- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Én várom őket.
Az előzőek is a kedvencek között vannak, főleg az első rész. Láttam vagy 15x kb.
Egy jó kis látvány agykikapcsolós mozinak jó lesz.
Ezek úgyis csak arról szóltak, mert sajnos normális történetet nem tudtak hozzá keríteni.
De mondjuk hátha most lesz rendes történet is ha annyi írót béreltek fel hozzáSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
emiki6
veterán
The Man from Earth
Egy film, amely az
témájával foglalkozik, amivel én eddig érdemben talán csak az Age of Adaline esetén találkoztam, aminek bizonyára alapul szolgált ez a film. Egy érdekes felvetés benne, hogy rengeteg olyan dolgot mondhat bárki, ami se nem bizonyítható, se nem cáfolható, sőt előfordulhat, hogy az aki ezeket állítja sem lehet teljesen biztos abban, amit mond, meg úgy általában semmi sem biztos, valójában azt sem tudjuk bizonyítani, hogy a múlt megtörtént, bár ez már nem ennek a filmnek a felvetése, csak leírtam. A film továbbá nagyon jól megfogalmaz egy vallás és vallásosságkritikát, ez az, ami számomra a film nagy erőssége.emberi halhatatlanság
A szinkron úgy összességében nem volt jó, talán a szájra illesztéssel lehetett az egyik legnagyobb baj, kivéve, ha véletlen megnyomtam valamit a billentyűzeten és késleltettem, mert akkor nem volt vele baj. Nem egy kiemelkedő film, de azért jó volt."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Ispy
veterán
Én elmondom neked a sztorit: jönnek a gonosz robotok, hogy kiírtsák az emberiséget, de a jó robotok jól szétrúgják a seggüket + valami jóseggű csaj. Tfet, meg ffet nem azért néz az ember, mert van sztorija, na.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Ezt a Deadpool eredeti hangon-t tudná valaki értelmezni? Most akkor, hogy van felvették a műsorra, de mégse vetítik le eredeti hangon?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Sir Pocok
őstag
9/10 számomra. Nálam a top 5 Marvel filmbe simán benne van.
Ez egy szuperhős vígjáték, ami nagyon jó kifigurázza a mai trendeket. Örölük, hogy a Marvelnek van önkritikája. A története az 0, lerágott csont, de ki nem sz@rja le ha ilyen körítést kap!
[ Szerkesztve ]
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Pitterix
őstag
Ez a film egy akkor nagy sz*r, hogy az már fáj. De jó értelemben. Most írhatnám a szokásos klisét, hogy ezt és ezt vártam, stb. De ettől a filmtől nem kell várni semmit, hiszen nem ad semmit, csak marhaságot, ökörséget, blődséget és aki úgy nézi, annak marha jó kikapcsolódást. Én személy szerint rojtosra röhögtem a búrámat. Ez az ökör viselkedés, amit lenyom, végre egy király "hős"film. Tök jók a kifigurázások, az utalások, úgy összességében az egész. Bíztam kicsit, hogy nem lesz rossz, de minden várakozásomat felülmúlta.
Ha egyszer lesz nagy tv-m, mindenképpen megnézem még egyszer.az a bazi nagy dögség, ami a roncstelepen van, egész véletlenül nem az amcsikapcsiból egy repülő erőd, vagy micsoda? 9\10
[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Köszi a válaszokat. De hol is derült ki?
Néztem a filmet, figyeltem a szövegre, de nem emlékszem, hogy említették volna...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
Deadpool
Ritka az olyan filmek, amikre úgy megyek, hogy ezen úgy is jól fogok szórakozni, maximum az változhat, mennyire. A film első fele hibátlan, komolyan eljátszottam a gondolattal hogy ha ez így megy tovább, akkor ez lesz nálam a legjobb Marvel film, de aztán sajnos az eredetsztoriból, és abból hogy a párhuzamost történetmesélést választották a készítők, így az unalmas rész a közepére jutott. Érezhetően erőltetett a film, mielőtt Wade Wilsonból Deadpool lesz. Bebizonyosodik hogy Ryan Reynolds továbbra sem tud színészkedni, csak pofákat vágni, és baromi vontatott ahogy próbálják erőltetni a beszólásokat meg a többit. De szerencsére ez csak a film közepére igaz, mert a vége megint pöpec. A vége harc az nagyon bejött, Kolosszust már imádom, teljesen kis cuki tigrisnek hat ahogy viselkedik, és ahogy csépelik egymást a pankrátor csajjal, az kifejezetten élvezetes volt. Őszintén fel se vetődött bennem hogy az a
.roncs, az az egyik Helicarrier a Winter Soldierből, bár ebben továbbra sem hiszek, mert akkor ez azt jelentené, hogy abban az univerzumban megtörtént a Triskelioni csata, azaz léteznek Bosszúállók az X-Meneknél, ami..... jelen pillanatban lehetetlen. Amikor meg felbukkant
, visítottam a röhögéstől, és a kínos hogy a tömött teremben én voltam ezzel egyedül. Látszik ki a kő MarvelesStan Lee A lényeg az hogy jó volt, várom a következő részt, mert akkor már nem lesz Wade Wilsonos bacakodás, és jó volna megtudni, hogy honnan ismeri Kolosszus Deadpoolt, mert nekem nem esett le a filmből, ha megvolt említve.
A stáblistás jelenet meg
annyira várható lesz, hogy beszól mindenkinek Deadpool
Bár őszintén vártam hogy felbukkan Rozsomák7,5/10
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #82432 üzenetére
A roncs:
Megerősítették, hogy az egy Helicarrier. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #82437 üzenetére
De hát ott volt a végén
a Samuel L. Jackson-os utalás is. Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz callmeakos #82432 üzenetére
Stan Lee-t még én is felismerem és megmosolygom minden filmben mióta tudom hogy Hitchcockoskodik, pedig közel sem vagyok kő Marveles
-
Magnum_
nagyúr
itthon vagyunk vidéken, gondoltam, jó lenne ma mozizni itt, nincs nagy tömeg, stb, de CC van. Se a Nagy dobást, se a Creedet nem adják itthon Deadpool lenne, 10perc múlva kezdődik... nem tudom szerinte már rávenni a csajomat..
I humbly and respectfully decline™
-
brownus
veterán
deadpool, 10/10
rövid, velős, vicces, köszi marvel
-
Pitterix
őstag
Justice League: Throne of Atlantis
Minél több ilyen animációs filmet látok, annál jobban várom a két latexes srác összecsapását.
Juj, ez nagyon tetszett. Nekem az utóbbi idők egyik legjobb ilyetén animációs alkotása.
Na de azért bőregér és villám vilike hogy a nyavajába tud a Mariana-árok mélyén megmaradni. Ott lehet akkor nyomás, hogy csak na. Erre azért odafigyelhetnének még egy animációs filmben is.8\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
emiki6
veterán
Big hero 6 / Hős6os
Fenntartásokkal kezdtem el nézni, elvégre ez is Disnep mese, de meglepett a kezdés, sőt igazából az egész viszonylag jó ... lett volna, csak azok a klisék ne lennének benne. Tele volt fordulatokkal, rég nem láttam ennyi csavart, de mindez mit sem ér, hogy ha csak 1-2 váratlan. Ami igazán zavart, hogy nem egyszer már fél órával előbb tudtam, hogy mi fog történni és nem túlzok, idegesített, hogy ott szerencsétlenkednek, pedig tök nyilvánvaló. Mondhatnátok, hogy ez gyerekeknek készült és ezért nem erőltettek meg magukat a forgatókönyvírók, mert a gyerekek még általában nem ismerik ezeket a kliséket. Ez igaz, de ha a Disnep is így vélekedik, akkor ez egy elég rossz hozzáállás.
A Dínó tesára kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
mark!
őstag
A könyvtolvaj
Tudom hogy egy régebbi filmről beszélünk, de valahogy elfelejtettem hogy én ezt meg akartam nézni. Most viszont nem bántam meg. Ennek a filmnek a mondanivalója rengeteg. Körülbelül el tudom képzelni, hogy ilyesmi lehetett a 2. VH alatt Németország. Ami nagyon meglepett, hogy
a film nem happy end-el végződött.
9/10[ Módosította: radi8tor ]
>
-
Magnum_
nagyúr
'Gyedpool'
Sracok, tenyleg nem sajnalom erre a filmre a videki CC mozijegy arat. Vegig nevettem. Nem adok ilyen 7-8/10-et, mert ez nem az a film, de hibatlanul hozta a szombat esti kikapcsolodast, Kolosszus, meg a szuperszonikus kiscsaj (Ripley, S. O'Connor) zseni volt a fogonosz Szallitokent szimpibb volt.
Viszont itt tobben is ugy mondtak korulottunk, hogy dídpúl. Whuuuut?
Noxwill: persze, fel oras csuszas volt, meg a reklamoknse mentek, az a szerencse, hogy itt videken nincsenek tavolsagok, 20.13kor indultunk el, 20.25kor mar volt jegy.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, 88%, 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest