- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
ja, one more thing.
minden 2. alkalommal a mögöttem ülő rugdossa a székem. általában elég egyszer csúnyán hátranéznem, biztos sejtik, hogy ígyvanferi lennék, adott esetben (gondolom, nem kell linkelni, mindenki tudja, mire gondolok). most szólnom is kellett, hogy nyugodjon már le, annyira azért nem izgi a film... Ti ilyenkor mit csináltok???
I humbly and respectfully decline™
-
brownus
veterán
-
aizen92
addikt
válasz Magnum_ #82453 üzenetére
Pontosan ugyanezt.
Első: Hátranézek
Második: Hátranézek úgy, hogy azért látszik, nem vagyok boldog és egy olyan arckifejezés, amiről lesül, hogy képzeletben már megnyúztam a csávót.
Harmadik: Szépen megkérem, hogy hagyja abba/kussoljon el.Nagyjából ennyi. Harmadik-at többször megismétled, gúnyos arckifejezéssel ha szükséges.
Eddig nekem ez bevált. Sose kellet kitalálnom eddig, mi legyen a negyedik lépcső, de megnyugtatok mindenkit, nem ígyvanferi féle kiba*zom a fogadat konfliktus kezelés lenne.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
mark!
őstag
válasz ígyvanferi #82455 üzenetére
Juj, tényleg, most tűnt fel Telefonról voltam, aztán a félkövér is eltartott egy ideig
>
-
emiki6
veterán
Megemelem a kalapom az előtt, aki mobil változatról spoilerbe teszi, mert mikor én próbáltam, akkor a [SP]spoiler[/SP] nem müködött.
Szerk: jaja, ez asztali kiváltság.
Persze van megoldás, csak azt a formázást már elfelejtettem, ami mobilosról is spoilerbe teszi.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Dilikutya
félisten
Pedig lehetne azért is nézni. Pl. a 84-ben indult képregénynek jó története van. Az akkori animációs sorozat sem rossz, bár az nagyon gyerekmese, a 86-os filmben már több dolog van, pl. Optimus halála, majd ugye jön Unicron. És a legkevésbé sem az emberekről szól a Transformers, ők csak mellékszereplők, nem úgy, mint a filmekben. És a filmekben még a robotokat is elszúrták, néha még egy régi rajongónak is kihívás felismerni, kit is lát épp.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
lacy86
addikt
Annyira rossz csak nem lesz!
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
callmeakos
veterán
A Fantasztikus Négyes fiaskó után ez felér a FOX-nak egy kisebb fajta csodával. A nagy dirrel-durral "elkészített" film taknyol mint állat, a surranópályán lévő előzetesen kockázatosnak vélt produktum meg egy hétvége alatt visszahozza a büdzsé majd' háromszorosát.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #82478 üzenetére
Ez mindenképp jó hír, és jöhet a 2. rész.
-
Pearce
aktív tag
válasz callmeakos #82478 üzenetére
És valszeg ezeket is kiüti:
Largest February Opening Weekend: $85.1 million (Fifty Shades of Grey)
Largest 4-Day President's Day Weekend: $93 million (Fifty Shades of Grey)
Largest R-Rated Opening Weekend: $91.7 million (The Matrix Reloaded)
Largest R-Rated Comic Adaptation Opening Weekend: $70.8 million (300)
Largest Winter Season Opening Weekend: $89.2 million (American Sniper)
Largest Opening Ever for 20th Century Fox: $108.4 million (Star Wars: Revenge of the Sith)Persze, ahogy írja a cikk, a marketinges osztály is kitette a magáét. Ilyen kreatív tartalmakat nem tudom, mikor láttam utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Bridge of spies:
25 perc utan elaludtam rajta, pedig nagyon kedvelem az ilyen jellegu filmeket. De ezt nem fogom potolni, holott biztos melyebb tartalma van, mint a Deadpoolnak. ()
I humbly and respectfully decline™
-
xenom0rph
őstag
Tudna valaki egy forgatókönyvet linkelni? Tudnom kéne hogy néz ki, mert házidolgozatnak azt kell írni egy versről, de azt sem tudom hol kezdjem.
(Ha van magyar az még jobb!)
[ Szerkesztve ]
halahala
-
Bad Pritt
félisten
válasz xenom0rph #82485 üzenetére
Itt egy cikk róla. Inkább a külalakra koncentrál, de a végén vannak linkek adatbázisokhoz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pitterix
őstag
Az első mindenképpen jobb volt. Bár ezen is nevettem, még a könnyem is folyt, nekem nagyon erőltetett szagúnak tűnt. Azon meglepődtem, hogy ilyen lett a the end.
6\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Dilikutya
félisten
válasz xenom0rph #82485 üzenetére
Syd Field - Forgatókönyv
Syd Field a nemzetközi forgatókönyvírás legelismertebb szakértője, a Forgatókönyv című könyve pedig világszerte a forgatókönyvírók bibliája. Az ötlettől a karakterig, a nyitójelenettől a kész könyvig - Syd Field műve könnyen elsajátítható szabályokat és módszereket kínál kezdő és gyakorló írnók számára.
Kapható az ismert könyvesboltokban.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Dilikutya #82490 üzenetére
The Dark Knight elérhető. Nem tudom, hogy legálisan-e, de kikerült.
-
Bad Pritt
félisten
Ha valakit érdekel: itt látható az öt darab előzmény képregényecske a Batman v Supermanhez. Nem nagy kunszt, inkább érdekesség meg persze reklám.
-
lacy86
addikt
Deadpool
Nah, ezt is megneztuk.
Pontozast nem irok mert szerintem ez most nem arrol szolt.
Asszony valaszat inkabb nem irom beReszemrol nezheto volt.
Nem rossz de nem is a legjobb.
Poen ozon vegyes volt.
Szinkron viszont nem illett hozza 😩 -
mark!
őstag
Ma csak úgy kiváncsiságból elmentem mozi fele. Nem nagy város, 30ezres, de (nem túlzok!) vagy 150ember állt a mozi előtt. És ez a 16.15-ös vetítés volt Méghozzá a Dídpúl.
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
válasz Bad Pritt #82496 üzenetére
Csak mondom. Hogy elvileg itt mo-n nem annyira ismert. A fél város erről beszél. Meg én ekkora tömeget még sohasem láttam egy teremben. Kétoldalra külön székeket kellett berakni. Ha vettem volna jegyet, be sem fértem volna.
Saint: Mindenhol. De ismered kis városkánkat?[ Szerkesztve ]
>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest