- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz HuMarc #57769 üzenetére
én meg se tudom számolni, mindig kidobom a jegyeket 1-2 hónap pakolgatás után
nincs valami lista a moziban vetített filmekről dátum szerint felsorolva? végigfutnék rajta, már ha létezik ilyeneriklambing... az első pazar volt, a 2. egy vénember kalimpálása (ez főleg a végén jött nagyon ki, hát valami borzadály volt), a 3. kap egy esély jövő hét kedden
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Pearce #57807 üzenetére
szuper, én ezt találtam, eszerint 16 filmen voltam, feltéve ha nem maradt még ki valami...
és még elmentem volna 5-6-ra minimum, de hát nem sikerülhet minden
bár kezdek megijedni, Statham 4 darab 2013-as filmjéből 3-at moziban láttam (amikben főszereplő volt)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enton
addikt
Találtam pár számomra ujdonságot:
Kinek melyik mit mond, esetleg látta-e már?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
proci985
MODERÁTOR
válasz lezso6 #57800 üzenetére
mai napig emlekszem az estere amikor megneztuk az alien vs predator 2ot. sose fogom visszakapni azt a masfel orat. akivel neztem -es anno gimnazistakent belogtunk egyutt az Alien4 premierjebe a moziba- legalabb a felet elkonyvelhette alvosidokent. persze volt ennel durvabb is, a Descent lezarasa utan eleg erdekes volt a folytatas,
avagy je nem ugy vegzodott a film, hogy Sarah meghalt utolsokent a lanyok kozul? egyebkent nem feltetlenul, ott volt a Vengeance triologia, ugyan a filmek lazan kapcsolodnak de a Sympathy for Mr / Lady az erem ket oldala. es hiaba az Oldboy a 2000es evek egyik legjobb akciofilmje, a Lady Vengeance egyszeruen a maga minimalista vizualitasaban, egyszerusegeben es celiranyossagaban nekem a kedvencem.
mas kerdes, hogy a Lady Vengeance tokeletesen mukodik onallo filmkent is.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ígyvanferi
addikt
válasz lezso6 #57800 üzenetére
Nekem most hirtelen a Before trilógia jut eszembe, ahol szerintem vagy számomra a második rész egyértelműen a legjobb, a leghatásosabb. Jobbak a párbeszédek, talán még megkockáztatom, hogy színészileg is többet nyújt Delpy és Hawke. És persze a 3. rész is remek volt. De ezek egészen más filmek, mint egy Taken vagy FnF,
meg a többi szutyok. Nem csak azért készült a következő rész, hogy még több pénzt kaszáljanak, vagy nem ugyanezért daraboltak fel egy 100 oldalas könyvet három részre, itt így lesz kerek egész a történet.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
jé, tényleg
bár én sokszor nem foglalgattan, például a Frankeinstein hétköznap, kora délután annyira nem volt túl kapós film DebrecenbenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
eeXaa
addikt
Dumb és Dumber 2
...az évtized vigjátéka... 10/10 -
brownus
veterán
pár filmet ajánlanék, amiket a szünetben néztünk meg;
begin again (2013) - mark ruffalo, egy aranyos romantikus film.
three many weddings - ez meg egy spanyol romantikus film, néhol igen fárasztó, de vicces. kell hozzá a hangulat.
milk - egy meleg jogi aktivistáról, sean penn + james franco párosával, szuper egy film, ez a két színész nem semmi!
salmon fishing in the yemen - ez is egy romantikus film, aranyos, ewan mcg. és emily blunt.
barney's version - ez is egy romantikus film, és talán ez a nem legsablonosabb mind közül, nekem ez tetszett a legjobban. paul giamatti a főszerepben, remek színész!
in the mood for love - szép film, ez is egy romantikus film, hong kongból, lassú hangvételű, szépen van fényképezve! ami tetszett még a színek, és a képi világ. ehhez is kell a hangulat mert volt, hogy már nyúltam a távkapcsolóért, hogy majd egyszer befejezzük.... de megérte végignézni.
the drop - fura film, és lassú is. egynek elment. nekem nem tetszett, de ha valaki ilyen vontatott lassúságra vágyik arra jó lesz. kábé mint a the rover.... (még ha nem is egy a téma)
magic in the moonlight - még egy romantikus film, woody a. film, kurva jó, az utóbbi évek legjobbja tőle!hármat kihagytam:
Hemingway & Gellhorn - róluk szól, és ez is nagoyn jó! a film alapján hemingway nagy fasz lehetett, a film után kedvet kaptam, hogy elolvassak róla egy életrajzi regényt is.
horns - potterrel, fekete vígjáték, érdemes bepróbálni!the frame - nem pont erre számítottam a trailer alapján, de tetszett. ennyi pénzből ezt így megalkotni szép munka! és érdekes az alaptörténet! az ost nagyon bejött
a kakukktojás, under the skin, félóra után kikapcsoltam a pitsába, mert mi a tököm ez?? aki látta, mi a f.sz értelme van? vagy az utolsó két percben odatolnak valamit, hogy nesze, örüljél b+ ha már végig szenvedted ezt a másfél órát!? broáf
[ Szerkesztve ]
-
-
spiky03
veterán
Kíváncsi leszek rá, hogy mit hoznak majd ki belőle.
Az anime tetszett.
Scarlett Johansson a Ghost in the Shell főszerepébenSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
brownus
veterán
állat lesz ez a film, very lipid! nem vagyok autószaki, de az utolsó képen a faszikám aki rákönyököl, fekszik a motorháztetőn kiálló izére, az nem rohadt forró? vagy ott a levegő csak bemegy, és pont kellemes hőmérsékletű, hogy még jól is esik neki, sivatag ide vagy oda? btw can't wait, idén is jut minden hónapra egy-egy nagy durranás.
basszus, tarantino már idén jön a mozikba a hateful eighttel? wow
-
eeXaa
addikt
válasz atok666 #57823 üzenetére
3 film + a gone girl, az elmúlt 2-3 hónapban... amúgy rengeteg filmet nézek, a felét sem írom be ide, csak nagyrészt amik ilyen olyan nyomot hagynak bennem... szval 4-5-6 pontra nemnagyon értékelek...
57824: sztem simán übereli az elsőt... szinte az elejétől a végéig nevettem[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
3/10
A 30. percig bírtam, nem igazán nyerte el a tetszésemet. Lehet, hogy megpróbálom majd, valamikor újból...
- mozi bolondéria -
-
-
callmeakos
veterán
válasz cyberkind #57752 üzenetére
Most megnéztem én is, de tuti velem van a baj, mert ez nekem nem jött át. Talán az utolsó jelenet volt az, amin tényleg felnevettem. Hasonlítgatni meg nem akarok, mert az elsőt nem láttam.
Ez így önmagában nekem gyenge volt, az ostoba szóvicekkel egyetemben.4/10 - maximum
All→M8
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #57831 üzenetére
Gonosz vagy.Vagy, én egy vigyorlotyó vagyok.Azt hittem Az interjúra írod.
Nekem bejött, de főként azoknak ajánlották akik fanok, pedig én nem vagyok az.
Szinkron sokat ront az összképen.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz brownus #57830 üzenetére
Hmm. Végül is. Jobb most úgy sincs. Teszek vele egy próbát. Sajnos a tavalyi filmfelhozatal számomra nem volt túl erős, pedig ennyit nem voltam még életembe moziba mint amennyit 2014-ben....úgyhogy egy magyar film is a plusszok közé csúszott. .. Remélem a 2015-ös túlszárnyalja azt.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
pohár
félisten
válasz cyberkind #57832 üzenetére
honnan tudod, ha még nem láttad angolul?
amúgy meg YT-on fent van az egész film, koreai égetett felirat van rajta, de mozisnak tűnő szinkronnal, mondjuk ahhoz elég jó minőségű, meg a kép is... nem is értem, hogy nem törölte még a YT, pedig nem 10 perce van fent
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
-
HuMarc
veterán
De van, természetesen én sem tartom meg a mozijegyeket Én innen néztem.
-
pohár
félisten
válasz HuMarc #57837 üzenetére
én is innen néztem, aztán a VOX-os listát is átnéztem, aztán még 2 filmre ráleltem, amit láttam (neten 8-at foglaltam, gyorsan megnéztem már)
hm, az Expendables 3 extendednek holnap kellene megjelennie itthon, aztán még se híre, se hamva
jaaa, most látom, hogy áttették jövő hét keddre, így már érthető
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
-
brownus
veterán
nálunk kábé 25 volt tavaly, nemtom idén mennyi lesz, a filmpremieres 2015-ös listát átfutva arról kb. 20 film, plusz még ott van az aeonflux blogos lista is, a nem blockbuster filmek listája. + plusz a művészmozik, ha belefutunk valami érdekes, különc filmbe...
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Sziasztok! Melyik az a tavalyi vagy tavaly elotti film, amiben a foszereplot elraboljak, eveken keresztul egy szobaban tartjak fogva, ugyanazt a kajat kapja minden nap, majd egyszercsak elengedik.
Aki latta, ennyibol szerintem tudni fogja."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
Erre gondoltam, köszi mindkettőtöknek!
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
spiky03
veterán
válasz devil-k #57839 üzenetére
Nem az. Főleg, hogy vannak olyan filmek amik után valami vidámat kell, hogy nézzen pl a Némó nyomában-t, hogy tudjon aludni.
Nah meg olyan jó érzés, amikor mellettem fekszik és 1-1 ijesztegetős jelenetél jól oldalba rúg.
De szép dolog is ez az 5.1.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Pitterix
őstag
Na ehhez mit szóltok?!
Big game"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs