Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    válasz .LnB #161121 üzenetére

    Szerintem nem érdemes az IMAX-re hajtani, nem tesz semmit hozzá a filmhez, jóformán dialógusokból áll a film. Egy pár perces rész van benne, amiért talán lett volna értelme az IMAX.nak, de az meg gagyi lett.
    A porton olvastam, hogy itthon csak levágott 4k vetítik az IMAXban is, mert a kópia valami 14 milla lenne és ennek a filmnek nem oszt nem szoroz.
    Amúgy jó film, érdemes megnézni, csak előtte kerülj képbe a sztorival legalább közepesen részletesen. Kezdve a század eleji fizikai és kémiai alapkutatásoktól Szilárd Leo és Enrico Fermi munkáján át a bomba felrobbantását követő időkig. Ennek hiányában szerintem kb követhetetlen lenne a film, mi történik, mi miért fontos, kinek mi a szerepe, ki kicsoda úgy általában, stb.

    Egyébként az Avatár esetén is az volt, hogy kolléganőm nem kapott jegyet IMAXbe hoónapokig, annyira fullon volt, aztán meg levették a műsorról. Anmikor egy díszvetítésen rákérdezett a mozi valamelyik menedzserénél, hogy ezt így miért, akkor azt mondta, hogy a szerződések így meg úgy.

    #161123 stvnppp
    A foglalások törlődnek fél órával a film előtt, lehet, hogy azért is vannak felszabadult helyek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák