Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    Die Hard - Drágább, mint az életed (Good Day, to Die Hard) (2013)

    Nem értem azt a fikázást, amit ez a film kiváltott a kritikusokból. :F Teljesen értetlenül állok az iMDb-n kapott 6,0 pont előtt, és még értetlenebbül a Metacritic-en szerzett 28 (!) pont előtt.

    Látvány és hangok:

    A film kétségkívül legerősebb része, nagyon tetszett az egész, különösen az, hogy a legtöbb jelenetben igazi kocsik törtek, és nem csak zöld háttér és CGI. Pest is tetszett és Csernobil is. A hangok is tetszettek, a zene odaillő volt, és a szinkronhangokkal is meg voltam elégedve. (Jó tudni, hogy egyes szinkronhangok a színészek eredeti hangjai voltak, pl. a bíróé.)

    Történet: A bekezdés nyomokban tartalmazhat mogyorót, glutént és SPOILERT!

    A történetre sem lehet panasz, elég jóra sikeredett. Ugyan arra számítottam, hogy kiderül: A Csernobili robbanás nem az atomreaktorból származott, hanem azok a balfasz oroszok okozták. Szerintem a párbeszédek sem voltak rosszak, de ha nem is, bőven elviselhetőek.

    Színészi játék:

    Erre sem lehet panasz, szerintem mindenki jót alakított, kifejezetten örültem a magyar szereplőknek. Szerintem a mellékszereplőkkel sem volt gond, nekem nem tűnt fel semmi, pedig figyeltem!

    Összefoglalás:

    Tényleg nem értem, hogy miért vinnyog mindenki, hogy hú de szar lett így, hú de szar lett úgy, pedig szerintem egyáltalán nem szar, főleg nem annyira, hogy 28 pontot érdemeljen a 100-ból.

    Én, mint Die Hard-szűz, egyelőre csak akciófilmként értékelem, és úgy simán ér 8/10 pontot, de talán még 9-et is.

    Ha majd megnézem az előző Die Hardokat, értékelem majd úgy is, de mint akciófilm, bőven a rohadt jó kategóriában van.

    Egyébként nem értem ezt az áradozást az első Die Hardról, apa azt mondta, hogy ezután a film után azon röhögni fogok (már a látványon). Szóval most, hogy láttam a filmet, totál nem értem, hogy mi ez a baromi nagy felháborodás, hogy hú ez így szar, úgy szar.

    Szóval 8,5/10

Új hozzászólás Aktív témák