- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz Viszlát #16100 üzenetére
...épp tegnap olvastam egy cikket ezen magas akadémiai díj hátteréről... röviden:pénz beszél kutya ugat, tehát nem a filmek valós értékei alapján választanak nyertest..
..az meg nyílt titok, hogy az igazán jó filmeket nem is nevezik erre a kirakatdíjra...
...sokkal inkább csinál magából hülyét aki komolyan veszi az oszkárt, és ennek alapján von le következtetéseket más filmekről, vagy éppen személyekről... -
kisgyerek85
senior tag
Itt van egy működő stream, még mindig tart az Oscar-gála
mmsh://hu.ah.fm:4444
lejátszása pl vlc player hálózati részénél.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Á, elkaptam egy Oscar átadó képet:
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
OSCAR 2013
Best Motion Picture of the Year
Winner: Az Argo-akció (2012) - Grant Heslov, Ben Affleck, George ClooneyBest Performance by an Actor in a Leading Role
Winner: Daniel Day-Lewis for Lincoln (2012)Best Performance by an Actress in a Leading Role
Winner: Jennifer Lawrence for Napos oldal (2012)Best Achievement in Directing
Winner: Ang Lee for Pi élete (2012)Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen
Winner: Django elszabadul (2012) - Quentin TarantinoBest Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published
Winner: Az Argo-akció (2012) - Chris TerrioBest Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song
Winner: Skyfall (2012) - Adele, Paul Epworth("Skyfall")Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score
Winner: Pi élete (2012) - Mychael DannaBest Achievement in Production Design
Winner: Lincoln (2012) - Rick Carter, Jim EricksonBest Achievement in Editing
Winner: Az Argo-akció (2012) - William GoldenbergBest Performance by an Actress in a Supporting Role
Winner: Anne Hathaway for A nyomorultak (2012)Best Achievement in Sound Editing
Winner: Skyfall (2012) - Per Hallberg, Karen M. Baker and Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza (2012) - Paul N.J. OttossonBest Achievement in Sound Mixing
Winner: A nyomorultak (2012) - Andy Nelson, Mark Paterson, Simon HayesBest Foreign Language Film of the Year
Winner: Szerelem (2012)(Austria)Best Documentary, Feature
Winner: Searching for Sugar Man (2012) - Malik Bendjelloul, Simon ChinnBest Documentary, Short Subject
Winner: Inocente (2012) - Sean Fine, Andrea NixBest Short Film, Live Action
Winner: Curfew (2012/I) - Shawn ChristensenBest Achievement in Makeup and Hairstyling
Winner: A nyomorultak (2012) - Lisa Westcott, Julie DartnellBest Achievement in Costume Design
Winner: Anna Karenina (2012/I) - Jacqueline DurranBest Achievement in Visual Effects
Winner: Pi élete (2012) - Bill Westenhofer, Guillaume Rocheron, Erik De Boer, Donald ElliottBest Achievement in Cinematography
Winner: Pi élete (2012) - Claudio MirandaBest Animated Feature Film of the Year
Winner: Merida, a bátor (2012) - Mark Andrews, Brenda ChapmanBest Short Film, Animated
Winner: Paperman (2012) - John KahrsBest Performance by an Actor in a Supporting Role
Winner: Christoph Waltz for Django elszabadul (2012)PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
baluka26
nagyúr
válasz gyuromoj #16105 üzenetére
Hála égnek fontosabb kategóriát nem nyert Nyomorultak.
Azért vicces, hogy Waltz és Hathaway ugyanolyan kategóriában nyertek díjat, aztán a két alakítás között ég-föld különbség van, Waltz javára.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
callmeakos
veterán
Amint hazaérek rittyentek egy összefoglaló írást ugyanis végig néztem az eseményt. Annyit előjáróba. Lesz fröcsögés....
All→M8
-
callmeakos
veterán
Most olvasom az Origo meg az Index összefoglalóját. Biztos hogy elmentek hazulról azoknál. Bár az Origo már bebizonyította párszor hogy műkedvelő dilettánsok szerkesztik az a rovatot, de az Indexen csak pislogok...
All→M8
-
mephi666
nagyúr
már a 4. rész se jött be, de az ehhez képest még egy kimondottan jó alkotás 2 dolgot lehet az egész filmben értékelni: willis jelenlétét meg a csajt és kb ennyi... ezért érdemel 10/2-t nálam (nélkülük ez a film egy azonnal tv-be/dvd-re kerülő tucat "B" akció-valami lett volna, amit másnapra jól el is felejt az ember)
úgy voltak vele szerintem, hogy mcclane karaktere majd eladja a filmet és hipphopp összehánytak egy klisés/kusza/sz@r forgatókönyvet és annyi
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Rx
aktív tag
Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész (port.hu)
Ha már láttam mindegyik részét úgy voltam vele, hogy neki esek az utolsónak...
Szerencse, hogy nem moziban néztem...a CGI-t pocsékul valósították meg, továbbá értem, hogy inkább a romantikus vonal felé húz a sorozat, de mégis kicsit több akcióra számítottam (pl.: Napfogyatkozás)
jó indulattal 10/6 (amúgy:10/5)keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ninja Chick. #16088 üzenetére
Élvezitek sz@r minőségben, sz@r hanggal, reklámokkal teletűzdelve akkor nézni a filmet, amikor más mondja? Fene az ízléseteket...
-
spammer
veterán
válasz TazLeacher #16113 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs a TV-vel sem, kivéve, hogy gyökér módon rossz helyen vágták el párszor reklámra Reklámszünetben lehet tenni egy 2 betűs kitérőt. A szinkronja meg teljesen jó.
---
Oscar: Hát az Argo kapta. Nagyon nem tudok egyetérteni, de várható volt, hogy ez lesz. Animációsból a Wreck-it Raplhnak adtam volna. Na meg volt ott egy Philip Seymour Hoffman is.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
mephi666
nagyúr
válasz spammer #16114 üzenetére
na igen, az elb@szott reklámszünetek idegesítenek egyedül a pusztító-t nyomták 1 hete és belenéztünk, persze a múzeumos dorbézolás közepén nyomtak be egy reklámot
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
callmeakos
veterán
-
brownus
veterán
ha már oscar, nekem ez hírértékű
nálam bohóckodás az egész, egy nagy szopjuk le egymás faszát show... mikor olyan emberek kapnak néha szobrot, hogy a hajam égnek áll!?! bár, idén úgy látom jó helyre kerültek, többnyire...
Leot még csak nem is jelölték idén/se.pl. mikor egy évben sandra bullock megkapta a legjobb és legrosszabb színésznőnek járó díjakat
jó fej volt és elment mindkét díjátadóra és átvette a szobrokat
-
Jhonny06
veterán
-
szpal17
őstag
válasz brownus #16118 üzenetére
Sandra Bullock mekkora szöveget nyomott le Ezt még nem is láttam...csak a tényt tudtam, hogy megkapta abban az évben a málnát is...
Én Christoph Waltz-nak drukkoltam és szerencsére jött is a díj, amit nagyban köszönhet Tarantinonak is...de ahogy az ember elmondja a szövegeit....brutálisan jó.
Jennifer Lawrence pedig egyre jobb, csak félek, hogy az éhezők viadala majd szépen visszahúzza a kis tini filmek sorába...pedig nem kéne azt erőltetni... -
ígyvanferi
addikt
Az elmúlt 1-2 évből milyen animációs vagy rajzfilmeket érdemes megnézni? Amiket mostanában láttam: Madagascar 3, Hotel Transsylvania és a Wreck-It Ralph. Ez utóbbi egyébként különösen tetszett, Sarah Silverman hangja telitalálat.
-
szpal17
őstag
-
gyuromoj
veterán
Wreck-It Ralph
Korrekt, aranyos mese.
8/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
LOTR
addikt
válasz ígyvanferi #16125 üzenetére
habár, gondolom nem egy imdb listát kértél, de ha tetszenek az animációs filmek, akkor ha ez alapján haladsz, nagyon nem fogsz mellé [link]
One Ring to rule them all
-
hoffman_
nagyúr
válasz baluka26 #16133 üzenetére
Az animációs film itt kezdődik, az általad említett és hasonlók olyanok, mint az őskori barlangrajzok, vagy a tanerő skicce krétával Amúgy most fogom lekapni, már nagyon régóta tervben van, mindenki azt mondja, hogy szuper, nagyon érdekel.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
gyuromoj
veterán
válasz baluka26 #16133 üzenetére
Még gyerekként láttam és nagyon tetszett. Meg is könnyeztem a végét.
(#16137) baluka26
A legnagyobb kedvencem a rajzfilmek közül az Oroszlán király. Azon mit össze nem tudok sírni, még a mai napig is.(#16138) troland26
Hát ez kész...[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz gyuromoj #16136 üzenetére
Igen, a vége kicsit olyan
Olyan, mint a Fel!-ben a 20 másodperc, ami alatt eltelik 60 év.szerk: Nekem inkább rendes filmek szoktak ilyenek lenni. Halálsoron utolsó 30 perce, A remény rabjaiban, amikor Red olvassa Andy levelét.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
ígyvanferi
addikt
Jó ez így is, köszi! Merida, Frankenweenie, Paranorman lesznek a következők. Riot sem láttam még, bár az nem a legújabb. Erről az A párizsi mumusról meg nem is hallottam, az animáció jól néz ki, hátha a történet sem rossz.
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Men in Black - Sötét zsaruk (Men in Black) (1997)
Hát most mit mondjak? Tetszett a film nagyon, talán annyit tudnék felhozni negatívumként, hogy rövid volt a bevezetés. Sok volt a poén és ezeknek a minőségével sem volt gond, a CGI viszonylag jó volt, főlag ahhoz képest, hogy a film 16 éves ( ) Ja és ezt sorban fogom megnézni, nem úgy, mint a Die Hard-ot (5 -> 3 -> 4 )
7,5/10
-
LOTR
addikt
válasz ígyvanferi #16139 üzenetére
jó film lett A párizsi mumus is, de nekem még -a topik véleménnyel ellentétben- a Kalózok! A kétballábas banda (2012) is tetszett a Dodóval az élen
One Ring to rule them all
-
hoffman_
nagyúr
Most nézem az Oscart, még csak bő 10 perce megy, de sírok, lehetetlen, hogy végig ilyen legyen, nagyon-nagyon jó Ha már élesben lemaradtam róla... már lehet húzni 720p-ben, ha valaki így van, mint én. Bár felirat az nincs, se angol, se magyar.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Ninja Chick.
tag
Most olvasom, hogy Tarantino beszedte a 2. Oscar díját (nem mintha jelentene bármit is manapság az Oscar), de azért szép volt a Ponyvaregény forgatókönyve után
-
Viszlát
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest