Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    Wreck-It Ralph

    Hát gyerekek, ez valami kurva jó lett! Akik ilyen játékokon nőttek fel, játéktermekben még püfölték az ilyen Arcade gépeket, azoknak kötelező. De azoknak is ajánlott, akik nem annyira járatosak az ilyen témában, mert nagyon aranyos kis történetet kanyarintottak mellé, nagyon jó karakterekkel. A kis csaj zabálnivaló, Sarah Silverman telitalált szinkronhangnak. De ez elmondható Jane Lynch-ről is, a karakterét totál ráírták, róla mintázták. Zseniális pillanatokkal van tele, főleg az első fél óra, a végefőcím pedig a hab a tortán.

    Amit sajnálok, az az, hogy az eleje túl erős, amikor elkezdődik igazán a történet, onnantól kevés a videójátékos/karakteres utalás/cameo, és csak a főbb szereplőkre és a történetre koncentrál. Nem olyan nagy probléma, csak úgy érzem, hogy ebben azért volt még bőven lehetőség, de lehet, hogy egy esetleges folytatásra tartalékolnak :)

    Egyáltalán nem vagyok animciós film rajongó, ritkán nézek ilyesmit, mert kiábrándultam kicsit belőlük, de ez nagyon tetszett, szerintem kicsiknek és nagyoknak is kiváló szórakozást nyújthat.

    8/10

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák