Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    Tenet (eloszor)

    Eredeti nyelven, angol felirattal a youtube movies-rol.
    Hmmm... Erdekes koncepcio, de annyi minden kimaradt a gyors feliratok, es a bonyolult nyelvezet miatt hogy tobb kerdojel maradt bennem mint felkialtojel. Szerencsere eszrevettem hogy a film elerheto magyar szinkronnal is (!!), szoval mivel a berles 48 orara szol, gondoltam masnap megnezem ugy is, hatha tobb ertelmet nyer a tortenet.

    6/10

    Tenet (masodszor)
    Magyar szinkronnal, nagyjabol mar ismerve a tortenetet.
    Mindenkeppen tobbet ertettem belole, ez biztos. Szokasos Nolan fele epikus talalas, de valamennyire a visszafogott modon, viszonylag naturista hangulatban. A hangok meg a zene nagyon ott vannak, a kep tobbnyire gyonyoru, szineszek jol alakitjak a szerepuket, sajnos a repulo kicsit tul cg volt... ;]
    Ami a tortenetet illeti, meg igy is az a benyomasom hogy egy jokora bullshit-re epul az egesz. Van annyira kusza a tortenet vezetes hogy meg se probaljam helyenkent kibogozni, emiatt viszont bar hiaba hagyom magam sodrodni az arral, a vegen nem ugy allok fel mint az Inception utan (megertve az elejetol a vegeig), hanem ugy hogy ez kisse tul lett tolva az en izlesemnek. Meg igy is, masodik nekifutasra. Nem bantam meg hogy megneztem, de harmadik megnezes valoszinuleg nem lesz belole, pedig lehet hogy meg inkabb letisztazodnanak a dolgok. Inkabb visszaolvasgatok itt a spoiler tag-ekben.

    7/10

    #értékelés

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák