Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    A csodagyerek (The Prodigy)

    Nem is tudom mit vártam, reméltem kapok egy horrort végre, ami nem kúr fel következetlen cselekedetekkel és fostos lezárással, de hát ezt mind megkaptam sajnos. Még oké is lett volna az alapstory, de a szülők (főleg az anya) amit leművelnek ebben a filmben, arra csak megveszekedett fejrázással tudtam reagálni...

    Még addig el is ment, hogy rendben, a gyerek rávágott párat az iskolatársára a villáskulccsal, oké hát van ilyen... de amikor már tök egyértelmű, hogy ő egy sorozatgyilkos és az anya megtalálja a gyerek által megcsonkított kutyájukat a pincében, vérben úszva.... Ott első dolgom az lett volna, hogy na jó még MA ESTE megyünk és valami zárt osztályra betesszük ezt a "gyereket", de biztos, hogy ezzel egy házban én nem alszom el! Ehhez képest, amikor ezt az apa felhozza, az anya csak annyit reagál, hogy "te be akarod záratni a fiunkat?"
    Majd a következő jelenetben már mintha mi sem történt volna, éjszaka van és ott vannak továbbra is egy házban ezzel a csonkító gyilkos gyerekkel... WHAT? Hogy tud így elaludni bármelyik szülő? Ráadásul ahogy néztem elég édesdeden szunyókáltak... hát arrafelé nincs gond az idegekkel az is biztos.

    Mikor az apa végre kocsiba ülteti a gyereket és elvinné beadni valahová, az is milyen jelenet már? Eleve ilyen esetekben a való életben 100% hogy mindkét szülő ott lenne, az anya nem akarta elkísérni a fiát? Nem akarta látni mégis milyen helyen lesz hetekig, hónapokig a gyereke bezárva? Ilyen nincs a való életben, ráadásul tudom, hogy gyilkolni képes a srác, nem ültetem be csak úgy mindenféle felügyelet nélkül a hátsó ülésre egy kurva nagy metszőollóval a kezében OMG. Az az olló volt vagy 40CM, azt hogy nem vették ki a gyerek kezéből indulás előtt?

    A végén is, mi a tököm az, hogy a félbeszelt, kibelezett csaj gyomrába tömködi a törölközőt, ahelyett, hogy a gyilkos gyereket figyelné, esetleg elgáncsolná, leteperné akármi. Ehhez képest, a menthetetlen vérben úszó áldozatot pátyolgatja és nem pedig a potenciális veszéllyel foglalkozik, a gyerek addig simán kisétál a házból és éli világát. Persze ez okozza végül a végső tragédiát is.

    Ekkora egy bugyuta filmet, mondanám, hogy ritkán látni, de sajnos nem. Nem ajánlom senkinek, engem a szereplők suta, idióta, mintha mi sem történt volna az előző jelenetben jellegű cselekedetei, teljesen lehoztak az életről. 10/2

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

Új hozzászólás Aktív témák