Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz lezso6 #122849 üzenetére

    Na most rossz leszek, sorry előre is, nem akarom megbántani azt aki szerette:
    John Wick első részét még anno láttam, az szódával elment az újszerűsége, frissessége miatt. A 7végén megnéztem a második felvonást, hát bár ne tettem volna... Mentségemre szóljon, hogy nem kapcsoltam ki, direkt, hogy korrekt véleményt mondhassak róla, igenis végignéztem.

    John Wick 2
    Már onnantól nem tudtam komolyan venni, hogy az első verekedős jelenetben, a parkolóban kb 3X elütik,konkrétan nagy sebességgel taxikkal telibeverik. Minden elcsapás után felkel, leporolja magát és veri tovább a népet, na ne... a film hátralévő része sem változott, ugyan ez a séma ment végig. Biztos van az a célközönség, aki a Transformerseken is jól tud szórakozni és a full agyatlan, komolyan vehetetlen akción kívül (ami még csak nem is túl látványos) nem vágyik semmi másra, de nekem ez baromi kevés volt. Súlytalan az egész, lehet tudni, hogy baja nem eshet és mindenkit kinyír, a pulzusom egy percre nem emelkedett meg az egész film alatt. Nem tudott érdekelni, nem féltettem senkit, nem izgultam senkiért, teljesen fapofával néztem végig. Szerintem egy totál szürke, érdektelen film történet és jó karakterek nélkül. Aki sok ember halálát szeretné a vásznon látni, valamiféle perverz feszültséglevezetésként, az nézze, de másra nem jó. Ráadásul még csak nem is rövid, ezt egy 60 percben el lehetett volna mesélni. Nekem ezek nem filmek.

    Moziban nem tudnám elképzelni, hogy ilyet bármikor megnézzek, ha erre vágyom inkább megnézek egy epizódot az Into the Badlands sorozatból, annak bármelyik része jobb ennél, mert fantasztikus karakterek és történet is társul a vérontás mellé.

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

Új hozzászólás Aktív témák