Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cattus

    őstag

    Tegnap voltam megnézni a Legsötétebb óra című filmet. Tipik Oscar-film lett, de teljesen élvezhető, bár nekem kicsit keveset mutatott, még el tudtam volna nézni.

    De nem is ez volt a lényeg, hanem hogy a MOM-ban volt a vetítés. Ami életem egyik legrosszabb mozis élményét adta. Egyrészt már a vetítés is késett kb. 15-20 percet. Ez még úgy-ahogy megbocsátható, előfordul. Viszont utána úgy gondolták, hogy nem elég látni egyszer a film elején a Dolby Atmos reklámanyagot, rögtön levetítenek nekünk hármat, amiből kettő még ugyanaz is volt.
    A teremben az egyik vészkijáratot jelző lámpa közvetlenül a vászon mellett világított az ember szemébe. Ennél is gázabb viszont, hogy a másik konkrétan rávilágított a vászonra, így egy-két sötétebb jelenetnél a kép fele szépen világított. A legjobb viszont mégis az volt, hogy a kép alja konkrétan hiányzott. Szinkronosan néztem, és amikor felirat volt a képen, egyszerűen nem látszódott.

    A vetítés vége után meg sikeresen lezárták a főbejáratot, így ott nem lehetett kimenni, csak a lifttel. Egy párt előttem meg ügyesen elküldtek egy le nem zárt építési területre az ott dolgozó, csak törökül beszélő munkások.

    Az egyetlen pozitívum a székek, amik nagyon kényelmesek voltak, de legalább a kisasztalok tükröződő felülettel vannak ellátva, így olyan, mintha valaki mindig telefonozna előtted...

    Ezek alapján én mindenkinek azt ajánlom, hogy messze kerüljék el a helyet. Nem csak silány az egész, de még drágább is, mint egy CC vagy Corvin.

    Do the thing!

Új hozzászólás Aktív témák