- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpo04
őstag
válasz KaksziLajos #16745 üzenetére
Nálam Neuer véd 500+ meccs óta. Nem is cseréltem le, ugyan kapott 1-2 potyautas de melyik nem. Robban előny, 1v1-be is tökéletes és szögletnél is jól hejezkedik. Szerintem nem is kell több egy kapusnak. Igaz bundás csapatom van, leszámítva rb, cb és cdm posztot.
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
toxicjew
addikt
Én elégedett vagyo Edersonal, ezen a wlen különösen jól védett, persze nem egy top tier kapus, de 20ért bőven bőven megéri.
-
sz_abika
addikt
Napi tanulság: Drafton kapust ne hagyd 4 chemen.
Életem csapata kirollozva, 5-3-2, mi baj lehet védelemben? Zanetti, Ramos, UCL Van Dijk, UCL Sanchez, Kurzawa, megtolva IF Pogba, Litmanen, UCL Messi, UCL Aguero, Neymarral, kispadon Mbappe, ST Son és CR7.
Kaptam ezzel a csapattal egy laza 6ost, IF Messi és RTG Kondogbia szét finesselték SIF Szcesnymet. Srác jól játszott, de még az ötösről is kipasszolta a 16oson kívülre a TF finessért. Hajamra kenhettem a majd 60%os posessiont, ha minden 2. támadása gól. Faszom. A csomagokat amit kaptam abban kb 3000 coin volt
PSN: xszabikax
-
Digestive
veterán
válasz Szigma70 #16748 üzenetére
Jó, h felhoztad ezt a témát! Máskor is írtátok ezt a kapusra csak a Basic lap dolgot. Na most akkor magyarázzátok már el, h ez alatt ti mit értetek!? Ha van egy kapusom akit úgy nyitottam és soha nem volt rajta semmilyen Chem lap (tehát Basicen van) na arra ugyan nem lehet rárakni még egy GK Basic lapot. Ha meg egy olyan lap amin van mondjuk Glove, arra már rá lehet tolni a Basicet, de ez esetben ez semmi pluszt nem ad csak leradírozza alap állapotra. Az, h a Futbinen ha kiválasztod a Basic chemet és ott felnyomja a statokat az egy fals dolog! Meg a mezőnyjátékosnál ugyanez. Vagy én vagyok teljesen gyökér?
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz Digestive #16756 üzenetére
Basic is egy chem lap, az is tol fel dolgokat.
Régen mikor még menő volt a sima Fifa, a valódi klubokkal való játék, akkor pont ezért lett gyorsabb játékmód az UT, mint a sima játék.A Basic +1+1+1+1+1+1-et ad, a többi meg ezt a 6 egységet össze el máshogy.
Kapusnál pont az a jó, hogy nincs sok stat, így jó hogy ennyit feldob.
Ott csak a kick ami kuka stat, de a többit jó hogy egységesen feldobja[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Sb 2 rare mega + 2 ajándék jumbo= semmi, egyikben volt egy draft token és ennyi, átviszek kövi heti totw-re 2 untrade totw pakkot hátha. Továbbra is nehezen jön a nagy rating. Amúgy kíváncsi leszek idén mennyire tartják magukat pl az ikon árak, beesnek e a tavalyi 300k környékére.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Edgar2621
őstag
Azért az első kettő finesse volt Utána már általában lehet máshogy is gólt rúgni mert lehet kontrázni. Tudom hogy jól játszol és azt is hogy tudsz máshogy is gólt rúgni, de amikor hasonló szintű jó játékosok játszanak akkor szintes csak a finesse megy. Ez bánt engem a pressure mellett, hogy egyszerűen nem lehet változatos jó meccset játszani tisztelet a kivételnek.
XO: Gollami26
-
Fifaisshit
őstag
Srácok meg most kívánok mindnekinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET ÉS NYITASOKBAN ÉS ALKOHOLBAN GAZDAG ÚJ ÉVET és Boldog Újpestet
Pacsi[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Kinek mi jött a heti reward loan ikon pakkból? Nekem egy 89-es Cruyff, de a genyó EA szánalmsan 3 meccsre adja, nem erőltette meg magát.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Digestive
veterán
De hogyan rakod rá a játékosra??? Mert hiába van 6db GK Basic lapom a klubban, ha egy teljesen szűz kapusnál rámegyek, h Apply Consumable/Chemistry Styles, akkor ott fel se ajánlja lehetőségként!!! Csak akkor ha van rajta mondjuk Shield, vagy Glove, vagy Wall, vagy bámi. Ergo a Basic csak visszaállítja eredeti állapotra! Vagy ez csak a Companion hibája és konzolon rá lehet tolni a GK Basic chem lapot egy olyan kapusra is akin még soha nem volt semilyen Chem lap?
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz Digestive #16756 üzenetére
Mikor a futbinen nézed a playert, akkor ahol a chemeket tudod rá rakni, ott van egy reset gomb. Nyomj rá, az a csupasz stat. Majd add rá a basicet, ez a különbség.
Csupasz lappal nem tudsz játszani, mert nincs.
És igyál gyorsan valamit
MÁS
IF Mane-t használ, használt valaki?
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Kristof_94
nagyúr
FIFA 18-ban az EA mindenkinek adott 4 ingyen Prime ikont
-
p0ty
aktív tag
válasz Kristof_94 #16767 üzenetére
és tényleg
sev, desailly, laudrop, van der sar
gondoltam hátha bedobja a brazil osztagot de hát egyet se -
Tajték
senior tag
A CBk-nél Ti mit részesítetek előnyben, azt ha valaki nem olyan magas de jól ugrik vagy ha magas de kevésbé jól ugrik?
Illetve még arra is kiváncsi lennék hogy az agression stat magas legyen vagy alacsony?
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Ti amúgy IF Messi köré milyen csapatot építenétek? Csak kíváncsiságból
Én most bpl hybridbe használom agüero mellett, jobbat nem nagyon tudnék szerintem
-
#TOTTI
őstag
Haloween Cáceres Anchorral, nekem a legjobb, amit ment néha a magas dribbling miatt, durva, meg a labdakihozatalok, elfekteti a csatárokat.
-
Scale
őstag
Meddig lehet nyitni az ucl live kártyákat? Tudom hogy az utba belépéskor mutatja de nem tudom most megnézni
-
Szigma70
addikt
Ez milyen lenne? Erről váltanék
Lehet meglépem, mert nem jön LW Son sajnos. Esetleg Mane helyett javaslat?
[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
válasz Szigma70 #16783 üzenetére
Sztem jobb az új csapat, IF Mané disznó az biztos
(#16780) Digestive:
Na oké, csak kb 1-2 ilyen van
(#16779) Chereiose:
EZT összerakod és dinamik taktikával váltasz ERRE , a széleken LF-RF-ben, Grizli és Messi nagyon jól játszható
Modric-ra rárakod a "get forward"-ot, Casemiro "stay back" , Vidal alapon
LF Messi "drift wide" "get behind"
RF Grizli ugyan ez mint messinél
Suarez alapon
LB-RB "stay back"CT Balanced-Balanced, mindkét wide 6-os , player in box 8, a többi középen.
-
Digestive
veterán
válasz Szigma70 #16783 üzenetére
Nekem megvan Mané amióta kijött az IF, mert pickeltem. Most 15 meccse cseréltem otw Felipe Andersonra. Hát azt kell mondjam, h megéri az árát! Akkora csalás ez a lap, mint a 18ban volt SIF Lozano! Mirandát is használtam sokáig és ucl Felipe köröket ver rá és Skriniarra is UCL Bonuci. 😉
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz KaksziLajos #16786 üzenetére
Nem az a legfontosabb stat nála! Annyira brutál a csóka a labda kihozataloknál, h nem is nagyon kell vele passzolni se, mert végig cikázol vele az egész pályán az ellen kapujáig! Nekem az idén a kedvenc játékosom...
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Gondolkodtam rajta, de pár napja 250 volt, már felment az ára, és nem is szeretem, meg stamina baja van sztem.
@Tajték
Próbáltad Manet? Nincs curve sajna. Aguerót sajnálom
@ Lajos
Backbone van rajta, nem rossz úgy
@Digestive
Most akkor melyik lap a csalás? Mané vagy Anderson? Anderson mennyit bír?
Az a gond, hogy sokszor váltok 442 re, és ott RM lenne, és oda kellene a stamina
[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
válasz Szigma70 #16789 üzenetére
Igen. A gyorsasága mellett az a legnagyobb erőssége hogy baszott jól helyezkedik és jól megjátszható.
pl a Felipe Anderson palikat azért nem szeretem mert hiába gyors meg stb... nem tudom úgy hasznát venni az összjátékban, ami egy focimeccshez alapvető szvsz Csak olyan játékosokat alkalmazok akinek jó a posi stat, ha gyenge felőlem lehet akármilyen OP, nincs helyeAmúgy mindenképpen ragaszkodsz a BPL vonalhoz? Esetleg BBVA?
-
Szigma70
addikt
Köszi, akkor most döntsek mi?
@Tajték
Nem feltétlen
-
Kristof_94
nagyúr
Egészségben, örömökben és sikerekben gazdag boldog új évet, kedves sorstársak! Na meg pár jó nyitást is, az már nekem is nagyon jól jönne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest