- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
válasz Szigma70 #16401 üzenetére
Gyakorlatilag az utolsó 15-20 meccsem után eredménytől függetlenül ráírtam az ellenfelemre és megkérdeztem honnan játszik. Amik játszhatatlanok voltak, mind a szigetről játszottak. Náluk hibátlan volt és ezt be is vallották. Persze, ott vannak EA szerverek, ezért nem érzik, alacsony pinggel játszanak. Mi csatlakozunk távolról, a ping az egekben lehet. Sávszél igénye 0 a játéknak. Konkrétan meccs alatt van 50KB/s adatforgalom... Poén kedvéért megnéztem a routeren. Az online játékok legnagyobb része ilyen. A ping a fontos. Az ha magas, akkor van késés. Ezért hiába van gigabites net 1-es pinggel, ha az EA szerverhez csatlakozva az már 100ms felett van.
Ha értenék kellő mélységben a hálózati analitikához, olyan szívesen megnézném valamivel, hogy mégis milyen szerverhez csatlakozunk és valójában mekkora pinggel kínlódunk meccsenként. -
kacsa7
őstag
válasz Szigma70 #16404 üzenetére
Számomra az a kérdés, hogy míg én mindent megcsinálok amit kell, gondolok itt port nyitásra, megfelelő eszközökre, szolgáltatóra stb., addig kétlem hogy az átlag játékosok 90%-a ezzel foglalkozna. Mégis nálam játszhatatlan. Komolyan vissza fogok butítani mindent, szívjon akkor a túloldal is, ne csak nálam legyen szar...
-
Zimmi91
addikt
Szerintetek Robertson cseréljem IF Robertsonra vagy Sanchezt Van Dijkre?! Melyikkel lenne nagyobb az előrelépés?!
" Just remember Manchester is RED! "
-
arpo04
őstag
válasz Kristof_94 #16414 üzenetére
Teged akkor is keptelenseg felulmulni ha 3 prime dagadtott nyit valaki. Amilyen hatszeled van.
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
kacsa7
őstag
-
kacsa7
őstag
Én próbálgattam wl-ben és máshol is, mert látni 1-2 streamernél, hogy csak akkor kezd meccsbe, ha ő a "host". FaZe Tass is ilyen. Nem vettem észre, hogy jobb lenne. Ugye nem peer-to-peer van, innentől a fos szervereknek vagyunk kiszolgáltatva. Kérdés, hozzánk hol a legközelebbi...
-
MdewC
nagyúr
válasz Fifaisshit #16407 üzenetére
Nem.
Vettük. Most Figo helyén van.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
dvtkfan
senior tag
Na én kiárultam mindenkit...így megleptem karácsonyra magam Kevinnel, Agüero-val illetve Aubameyang-al. Nagyon kíváncsi vagyok KDB-re, ha már mindenhol annyira dicsérik. A két csatár meg cserének illetve tesztnek jó lesz, mert Vardy egy állat nálam, nehéz őt kiszorítani.
Így viszont nem maradt semmi zsetonom, ezért valamibe ismét be kell majd fektetni. ( várom az ötleteket ). Akit még elfogadnék az Van Dijk UCL lapja, de jelenleg az megfizethetetlen. Illetve innentől fogva már csak ikonokkal akarnék erősíteni.Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
dtrms
aktív tag
válasz Zimmi91 #16409 üzenetére
Nekem megvan untrade if robertson, azóta alapemberem mióta kijött. Előtte volt a sima és Mendy is. Illetve Bailly, majd Sanchez és egy darabig Dijk.
Az a véleményem, hogy Baillyről Sanchezre váltás óriási különbség, viszont a sima Sanchez és sima Dijk között nincs akkora különbség, mint amekkora az árukban. (Szerintem if Dijk vagy UCL Sanchez lenne a jobb...vagy Campbell)
Viszont a sima Robertson és Mendy után IF Robertson nagyon durván érezhető váltás....azonban ott sem éri meg az árát. Szerintem sokkal jobban járnál pl egy icon védővel és mellé a 84-es Tierney vagy egy Sandro.
Nálam csak azért fix Robertson mert nem tudom eladni...Szerk.: én pl összegyűjtöm a pénzt Rio-ra, mert MU drukker vagyok. Akármennyire is jó lenne az a Campbell. Vagy megcsinálom Campbellt és bízom a packluck-ban. (Ami idén nem nagyon fenyeget engem )
[ Szerkesztve ]
-
Santana01
aktív tag
Mit szóltok IF Sonnak az ára be fog esni? Tegnap 400k körül volt most pedig 480k,ez kicsit soknak tűnik nekem
-
dtrms
aktív tag
Itt van olyan akinek ez az idei fifa TETSZIK? És őszintén azt mondja, hogy ez egy jó és élvezhető játék?
(Online!! Nem only karrier mód...)Én 3 meccs után abbahagytam most a WL-t. Mind a 3-at megnyertem, de olyan szinten élvezhetetlen egy valami számomra, hogy elgondolkodtam azon, hogy ezzel az időmet pazarlom csak, mert élvezni nem tudom...nem gondolom, hogy ez kellemes időtöltésnek és kikapcsolódásnak számítana. Pedig az ember azért játszik, vagy nem !?
-
-
Tajték
senior tag
Engem az zavar a legjobban, hogy ahány játékmód annyi féle játékmenettel találkozik az ember, ezért élvezhetetlen számomra A legjobb játékmenet az a sima single player mód, ott minden századmásodpercre pontosan történik és veszi be az utasításokat... A többinek ehhez köze sincs így a játékélményt lerombolja!
-
ThuG4LifE
senior tag
11/7 volt a kezdes, azota 10!!! zako, es nem idegbol jatszottam 1-2 zako utan! Egyszeruen nem ertem, mintha mindig egy utemmel elorebb lenne az ellenfel. Ha 10szer szerelem, akkor 11szer pattan hozza, Jesus bazz top 5os vedo! ... Hagyom vasarnapra a tobbi meccset, vagy le se jatszom.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
sz_abika
addikt
Redditen olvastam mint jó tanács... a szar TOTW untradeable rollokat, Ballack World Class SBCbe tegyétek for EZ money.
Nagy nehezen, de ide is befigyelt karácsony.Csak tavaly untradeable jött, így könnyű volt kispadoztatni, de idén bajba vagyok vele, hogy kell-e ez nekem, vagy a 600kt vigyem. Inkább egy ikon kéne mint egy LM, bár Dani Alvesnek így jó párja lenne.
PSN: xszabikax
-
kacsa7
őstag
3. meccs után hagytam a francba és elmentem online season-özni. Ott legalább nem pénzfeldobással dőlnek el a meccsek.
Érdekes, hogy ott játszottam 60 meccset és van 5 vereségem. Mind az 5 angol volt, akik ellen játszhatatlan. Egyébként kb. nyerek. Futban meg 2000 skill ponttal, 2 millás kerettel ott nyomorgok WL-ben, hogy összejöjjön 15-20 győzelem. A meccseim felén látszik, hogy vak és világtalan az ellenfelem, 0 tudatos játékkal, na azokat rendre bukom. WL alatt van 3-4 olyan vereségem, amikor tényleg megvernek és sokkal jobb az ellenfelem. Azokat végig is játszom, mert azt le tudom nyelni. Amikor nyomorékoktól kapok ki, az viszont felbosszant. Biztos futban elfelejtek játszani.
Ezért csinálom azt 3. hete, hogy ahogy megvan a gold3 a 2 player pick miatt, abba is hagyom... Most még ehhez sincs kedvem. -
kacsa7
őstag
válasz sz_abika #16431 üzenetére
Dani Alves jobb bekk, Neymar meg bal szélső, így sajnos jó párja sosem lesz. Legjobb esetben is 7-es chem, de ahhoz még egy PSG játékos se kell. Amúgy én imádom a palit, könnyű vele játszani nagyon. Bármilyen poszton jól mozog. Vedd meg a 3 millás CAM verziót, ott jó lesz a chem
-
arpo04
őstag
válasz ThuG4LifE #16430 üzenetére
En mar egy ideje nem idegesitem magam a wl miatt. Dr-t annyit jatszom hogy 1-2 kozul valamelyik meglegyen. Sb is addig meg nincs fixen meg az elite 1. Ahogy sokan irjak elvezhetetlen. Vicc az egesz nem is ertem a labda es jatekos mozgasokat. Dropp loves fole megy meg ha jol el is talalom. Muller lott ma egy foldon visszagiritott labdat.... ugy vagodott be mint ha dropp lenne. Eletukbe nem fociztak akik ezt megcsinaltak. Es ez a legkisebb gond....
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Tajték
senior tag
Ma reggel megvettem 88 Raúl-t. "Egész nap" teszteltem. Jó a spanyol, de egy nagy hibája van, mégpedig a finesse borzalmas és nem a 20m-es tekerésre gondolok hanem arra amikor kb 7-8 méterre a kaputól csinálok egy body feint-et és el kéne tekerni a hosszúba. Nem megy neki Amúgy nagyon jól mozog, megjátszható mindehogy fejre lábra. Csatárba biztos jó lenne, de Suarez-t nem tudja kiszorítani...
Keresek tovább
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
válasz kacsa7 #16432 üzenetére
Na igen én is hasonló helyzetben vagyok...mondjuk nekem egy viszonylag szolid csapatom van, mert idén új munkahely miatt nem tudok annyit játszani. De eddig én is csak a gold 3-ra mentem, de most egyszerűen azt se akarom, mert nem akarok belépni se a játékba.
(#16428) akooos: én is inkább AC vagy Red Dead....de még az overwatchba is szívesebben lépek be egy szimpla quick playre.
(#16429) Tajték: szerintem minden egyes meccsen más a játékmenet.....
Mai első WL meccsem: 1 lövés 1 gól, ellenfelem kb 8/5 volt viszont nagyon nyomott a 6 iconos -189-es team- csapatával és így nyertem. (én szégyeltem magam....habár nem játszott jól, de ugye paytowin a játék elég rendesen).Második meccsem: 20-25 kaput találóból 2 gól és 65% fölötti labdabirtoklás és így nyertem 2-1-re. (itt is 2 iconos csapat ellen mentem- 188-as team)
-
sz_abika
addikt
Középső Ballackhoz hasonló box-to-box CM ki van Iconban 1.2-1.3ig legfeljebb?
(ha nincs racionális választás helyette akkor Baggio lesz )
PSN: xszabikax
-
akooos
veterán
Nyertem ma egy olyan meccsen, ahol 2 pirosat kaptam. Az egyiket a 8. percben az LW-mmel, mert beadás helyett becsúszott hátulról és egyből piros, aztán az RB 2 sárgát kapott a 45. percben. Ekkor vezettem 1-0-ra, a vége 3-2 lett nekem, 90+3-ban lőtt IF Jesus 25 méteres finessegól. Nagyon bena voltam és ugyanilyen szerencsés is, Neuer mindent IS kivédett és szerintem elrepedhetett a kapufa is, annyiszor tálalta el. Utána tettem le a kontrollert mára
-
dracox
addikt
Másokat is akkor dobja ki az asztalra teljesen véletlenül ez a sz*r amikor vezetésre áll??
Legalább lenne valami 4-5sec visszaszámláló a sarokban, hogy az ember gyorsan visszalépjen a játékba és ne írja be dnf-nek ezt a hányadékot. 2x csinálta velem ezt már ma.(coincsalók miatt szívjon mindenki)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest