- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
MdewC+ a többi Juvéstól kérdezem, hogy mit szóltok Aaron Ramsey-hez?
Hogy legyen valami más téma is, ne csak a játék szidása és a PL fóbia.
-
ferni
őstag
Na menjetek a picsába, Douglas Costa, hogy a fenébe zuhant be 10k-t pár nap alatt????
Adjam el most még, nem fog már ennyire se visszamenni az ára?
Nyitottam Reust anno, 40-45k volt, basztam eladni, mert terveztem a csapatomba, ma 15k alatt jár....
Mindig megjárom baszki[ Szerkesztve ]
-
gabigyerek
senior tag
Idei első WL-emen vagyok túl.
Igaz 14 meccsre volt időm csak és 8 win lett a vége de eljátszogattam.
Indultam egy elég jó kis Mertens - Hamsik - Nainggolan, de Bayernes védelmi vonallal. És az első 3 meccsen kis is kaptam.
Berágtam és összeraktam amit nem akartam, EZT.
Szégyellem magam miatta (kivéve a ManU-s játékosokért, őket tavaly is nyúztam).
A konklúzió az lett, hogy az ilyen BPL szörny csapatokkal persze nem tudok mit kezdeni, de az ikonok és La Liga csapatok nem jelentettek nagy gondot. Ami viszont borzalom volt, az az, hogy volt pár gólom, ami úgy ment be, hogy nem is arra, vagy nem olyan módon akartam gólt szerezni.Pl. Jesussal 1v1 a kapussal, az kimozdult, de rögtön vissza is, én nem vettem észre ezért már elindítottam az átemelést, de kegyetlenül beverte a bal felsőbe. (nem akkora erővel nomytam plusz az átemelést akartam).
Vagy finesselni akartam a hosszúba és tök lazán elgurította a közeli laposba. Ergó NEM ÉN IRÁNYÍTOTTAM.Biztos vagyok benne, hogy van ilyen másnál is, de akkor minek ez az egész?
PS4
-
Digestive
veterán
válasz gabigyerek #17505 üzenetére
Látom a CHEM nem igazán érdekel...
-
kicsako
őstag
Legújabb montage videóm. Pro clubs játékmód.
https://www.youtube.com/watch?v=cBr-iAm3NsY -
Santana01
aktív tag
Érdekelne a véleményetek.
Ez a csapat jelenleg [link]
Van durván 600k fejlesztésre és nem tudom dönteni el,hogy:
1.érkezzen Neymar bal szélre,Willian marad jobb szélen őt használtam és tetszik,Fabinho is bevált korábban és akkor még kellene egy középpályás.
2.Érkezzen Kante-Pogba és akkor ugyanúgy Willian+Martial bal szélen.
3.Kante/Pogba,jobb szélre Salah,közép Fabinho és Bal szél Martial.A felállás 4-2-3-1. Ki mit szól?
-
Fifaisshit
őstag
Ma jon a winter upgrade ?
Valahogy 7re emlékszem -
Z'Z"
őstag
válasz Fifaisshit #17510 üzenetére
Szerintem február végén, legalábbis én úgy tudom.
Kb 22.[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz kicsako #17508 üzenetére
Nagyon jó, és jó volt nézni is.
Még sose próbáltam ezt a módot, érdekelne, de ennyi időm tuti nem lenne, meg játszótárs sem.
Ügyesek vagytok, jól nyomjátok
Így, hogy ennyi kapcsolatnak kell szinkronban lenni, milyen a gameplay? Nincs lag, mocsárfoci?
@
(#17509) Santana01
Bal szél IF Willian, jobb szél Salah, Cm, Fabinho és vagy Kante, vagy Pogba, Fred, Wijnaldum
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
törölt tag
válasz Fifaisshit #17510 üzenetére
Ma TOTY lesz.
-
-
gabigyerek
senior tag
válasz Digestive #17506 üzenetére
Őszintén? Így az elején nem, van/ volt kb 100K-m a csapatra, szóval berakosgattam akik tavaly beváltak. (Kivéve Jézus, Laca, Sanchez meg Miki, őket csak ezért mert elméletben jobb támadósorral nem ment, érdekes, hogy ezekkel meg egész jól...)
De természetesen később törekszem egy chemben is összepasszoló csapattal játszani, de így az elején örülök ha az alap statok szerint tudnak játszani, nem kell a chem boost.
PS4
-
MdewC
nagyúr
válasz Stylerr #17484 üzenetére
Vili.
Ezek miatt az induri pinduri kompromisszumok miatt nem akarom megcsinálni és Ferit is lebeszéltem.
Ha ennyiért megcsinálubk vkit, ott ne legyenek kompromisszumok. Sztem.
Mondjuk ha adnának a pakkok, akkor 1M-t megér, de erre nem lehet alapozni.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Santana01
aktív tag
-
dejvid8
őstag
Gondolkodom egy all-around, box to box, védekezni és támadni is tudó CM-en az 5-2-1-2-es felállásra.
Kit ajánlotok ezek közül?86 Ballack, 86 Gerrard, 88 Keane, 85 Gattuso.
Illetve szerintetek az iconok ára még lejjebb fog menni jóval a TOTY időszak alatt? Tehát érdemes várnom a megvételével, akármelyiket is fogom választani?
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Digestive
veterán
Srácok, ha volt valakinek dolga prime Hierroval, akkor írhatna pár sort róla! Középső Rijkaard mellé vagy helyett venném. Thx
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Kipróbáltam a weekly objectivesből szerezhető Tevezt... Gyerekek, DR-ben 4 meccs 8 gól és 5 assist vele Így IF Jesus piacra került, az árából pedig megcsináltam a Tevez SBC-t és ő lesz Jesus utódja, a 60. percben beálló nyerőember.
-
akooos
veterán
válasz Zimmi91 #17524 üzenetére
Firmino helyére raktam be 3 chemmel a loan lapját, nálam ő a CAM és őt fogja váltani minden meccsen. Halálos volt a jobb lába, ballal nem is próbálkozott.
Más téma:
Nainggolanhoz hasonló játékos ki van a PL-ben akinek jó a kártyája? Szeretném lecserélni Vrslajkot RB-ben, viszont így Radjának is mennie kell. Fernandinho vagy IF Wijnaldum van olyan jó?
-
kicsako
őstag
válasz Szigma70 #17512 üzenetére
Köszi, örülök hogy tetszett!
Nem kell 5-6órákat játszani naponta, hogy jó legyél ebben a játékmódban. Én FUT-al egyáltalán nem játszom, csak a Pro Clubs-al. Heti 2-3-4 alkalommal másfél-2 órás edzés, vasárnap esténként meg bajnoki mérkőzések. Szerintem ennél FUT-al sokkal többet játszik az átlagember egy héten.
Pro Clubshoz külön szerver van, mintha Weekend League-t nyomnál. Szóval ha az ellenfélnek szar az internete téged nem befolyásol, max ő fog egyenesen futni a reklámtáblának
Nemzetközi szinten már ki van épülve az egész, csak az EA szarja le. Van kb. minden országnak saját bajnoksága több osztállyal(Magyarországon 3 osztály van, összesen 36csapat, több mint 500játékossal), bajnokok ligája, európa liga, válogatott mérkőzések (EB - VB) stb.. Itthon több szponzorált csapat is létezik már pl. DVSC, UTE, Digisport Honvéd, Nice Gaming - Konzolvilág, MTK, stb..
Ha tetszett a videó mindenképp próbáld ki, szabadúszóként bármikor csatlakozhatsz csapathoz, így akár szezon közben is bele tudsz rázódni. 3. osztályban szerintem többen küzdenek létszámhiánnyal, így mindenképp élesben is kipróbálhatnád magad a magyar bajnokságon belül is akár.
-
Szigma70
addikt
válasz kicsako #17526 üzenetére
Nem is az idővel, hanem inkább a kötött időpontokkal van baj. Én nem tudok egy adott időben odaülni, hanem amikor adja. Ez a baj. Itt meg több ember idejét kell összeegyeztetni.
De tetszik a mód.
Nem mindenki támadó akar leni?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
v-man
őstag
válasz akooos #17525 üzenetére
Wijnaldumot csak ajánlani tudom, nekem is pont Radját váltotta az a csapatban. Nagyon jó CM.
Tevezt én is kiraktam, pár meccs alapján jónak tűnik itt is.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
kicsako
őstag
válasz Szigma70 #17528 üzenetére
Nem akar mindenki támadó lenni. Sokan azt hiszik hogy aki nem tud támadni azt küldik hátra védőnek, de ez egyáltalán nem így van. Vannak kifejezetten jó védők, sőt, kapusból is vannak olyanok akik ha formában vannak még 1v1ben sem lövöd be neki csak 10ből 1x. Én pl. szeretek CB-t játszani, de elől több hasznom van így LM/CAM vagyok általában. Próbáld ki, mint írtam 3. osztályban biztos találnál csapatot, akikhez csak beugrósként is tudnál jelentkezni. Ha ezt előre tisztázod nincs azzal baj hogy nem jelensz meg minden edzésen.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz akooos #17521 üzenetére
Csak ajánlani tudom én is! Bár már mindegy.
A hétvégén végig használtam és nem bántam meg, hogy megcsináltam. CAM, RAM, LF és !!CM!! (Nézd meg sentinellel milyen lap lenne , furdal a kíváncsiság úgy kipróbálni) is volt , ahogy éppen menet közben váltottam és mindenhol jó volt. Vezéregyénisége volt a csapatnak, pedig vannak gólfelelősök még azért, plussz nálam jól eloszlanak a gólok általában... Így van neki 33 meccs/16g/8gp.
(GOLD 3 lett, 16gy, az utolsó három meccsre nem maradt időm...)Nem tudom milyen chemmel használod, de nekem az engine vált be a legjobban. Ad neki egy kis tempót és balancera is dob, a passzai meg sokkal jobbak lesznek.
Előtte volt basic és hawk, úgy nem volt az igazi.
A 3 csillag week foot nem volt zavaró, a jobb lába meg egy pontos ágyú. Egy kis izom golyó ennyi erővel és ilyen dribblinggel, Ván Dájk meglepődött párszor, mikor lepattant róla.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, koptatnék néhány felszaporodott training lapot a club-ból.
A staff mókusok nélkül is működnek elvileg?
A staffban lévők pluszolják az e lapokon lévő értékeket?
A staffban lévőket lehet vagy kell valahogy aktiválni vagy elég, ha ott vannak?
Köszönöm szépen előre is, ha válaszol valaki. -
Sanyyka
aktív tag
válasz etaclan1984 #17533 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Edgar2621
őstag
Srácok erre valaki esetleg?
XO: Gollami26
-
toxicjew
addikt
Tegye fel a kezét aki meglepődött A támadók 7től elérhetők a packokban.
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
válasz Fifaisshit #17538 üzenetére
Nekem is tetszik, jó lesz majd videókat nézni róluk (mert esni fixen nem fog egyik sem ).
-
Darabokra
senior tag
válasz Fifaisshit #17538 üzenetére
szerintem a régiek jobban adták.
-
Edgar2621
őstag
válasz etaclan1984 #17544 üzenetére
Azta milyen újítások az EA részéről
Egyébként 10-ből 8 játékos szerintem megérdemli a TOTY tagságot, az már nem is annyira rossz arány, volt az elmúlt években kevésbé objektív TOTY.[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
evibly
senior tag
válasz Toninho13 #17489 üzenetére
Nálam van/volt Flashback Götze, de messze nem azt hozza, amit vártam tőle. Elsősorban CAM (volt középső, szélső is) pozícióban játszattam, és playmakerként nem rossz ugyan, valahogy mégsem érzem, hogy maradandót alkotna. Webappban nem látom, a passzok számát, csak azt, hogy 160 meccsen 42 gólt jegyez.
Utóbbi időben csereként hozom be középpályára, mert nem túl gyors, de a passzai pontosak, ragad hozzá a labda, nem lehet kibillenteni, elég hasznos a középpályán történő tusakodásban...
-
Santana01
aktív tag
Így,hogy biztos kap Van Dijk TOTY kártyát el bizonytalanodtam kicsit. Lehet megérné még most el adjam..?
-
dejvid8
őstag
válasz kacsa7 #17548 üzenetére
Köszi, akkor lehet jobban bele kellene nyúlni a pénztárcába. ( Van 1.2M coinom, de nem szerettem volna az egészet erre költeni).
Lehet hogy 89 vagy 88 Petit lesz belőle...
De igazából most nem merek senkit venni, nem tudom az árak lejjebb mennek e a toty alatt .Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest