- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #16349 üzenetére
Nincs sok zsetonod??? What? Valami 5 milliód van/volt. Ha abból csak a felét befektetted volna akkor már lenne háromszor annyi coinod. Sosem szabad ülni a coinon ez aranyszabály, de nem csak a FIFAban ám. Mindig forgatni kell még akkor is ha néha nem jön be az aktuális biznisz, hosszú távon így jársz a legjobban.
[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
Tajték
senior tag
Most tuti hogy levágjátok a fejemet, de 2 dolgot mondok:
1. Eladtam IF Griezmann-t mert nem éreztem hogy megérné a felárat és nem is ment úgy mint a gold. Visszavettem a sima lapját és láss csodát megint fossa a gólokat és a helyzeteket Ez az én véleményem....
2. Rivaldo: baszki ez egy kapal szar 3 meccs Az a baj vele hogy mezőnybe semmit sem csinál, egyhelyben áll a pályán. Alig hajlandó beindilni, vagy bármit csinálni. tettem középre, tettem szélre, sehol semmi
Nincs nagy elvárásom, csupán annyi hogy pl Messi, Griezmann, Suarez, akárhová teszem, mindig jl helyezkedik, tűzközelben van, mozog és aktív. Azért ez egy Icontól is elvárnám... Most lehet azt mondani hogy 50 meccs kell, de azért ha valaki jó akkor az jó....Még tolok vele, de áhh.... este kirakom annyiért hogy visszajöjjön a vételár, nézek mást
-
-
arpo04
őstag
válasz Kristof_94 #16355 üzenetére
Alkohol, Szigma, Fifaisshit, Digestive soroljam meg a neveket akik tuti vevok lesznek? es dol a le...
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Edgar2621
őstag
Bakker nézz olyan lapokat amiknek lent van az áruk, de nagy eséllyel kellenek majd sbc-be, vagy már nem húzhatóak később stb. Ennyi coinnal még szinte fixelni is tudsz egy bizonyos lapot.
Szóval van millió lehetőséged, csak ne ülj a coinon mert már mi őrülünk meg helyetted.
Én viszont most nem viccelekXO: Gollami26
-
Meghivott
addikt
5 TOTW nyitás, ugyanaz a 2 játékos jött felváltva. Mennyi az esélye?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Edgar2621 #16357 üzenetére
Hehe!
Na majd nézek akkor valakit! Rodrigo jónak tűnik!Meghivott: Én a legutóbbi ilyen ligás upgrade idején csináltam 5db premium PL csomagot, a második és ötödik csomagban De Gea. Ennek se sok, mégis bejött. Az FIFA-ban nem érdemes ezen gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Felipe Anderson if várható....2 gól 6 perc alatt és ezzel fordítanak.
Újabb op LW -
Edgar2621
őstag
válasz Meghivott #16358 üzenetére
Én még a Fifa 17-ben csináltam ugyanezt, mármint sok totw sbc-t. Minimum 5-6 alkalommal ugyanaz jött és egyszer sem jött igazán jó lap, amiért megérte volna. Ha valaki szereti a rizikót akkor érdemes csinálni, egyébként csak kereskedni jók ezek az sbc-k szvsz. Arról nem beszélve amikor csináltam vagy 60-80 liga sbc-t(BPL és LaLiga természetesen) és nem jött semmi. Vissza lehet keresni miket írtam akkor, sok coint csináltam de ha ezeket az sbc-ket kihagyom még több is lehetett volna sokkal, csak ráfizettem. Persze mikor látom itt vagy máshol milyen lapokat húznak emberek egy-egy pakkból akkor én is azt gondolom egy pillanatra hogy jaj de jó lenne, de akkor jön a józan eszem tapasztalata azt mondatja velem, hogy ácsi, jobb ha bele sem kezdesz.
[ Szerkesztve ]
-
Toninho13
aktív tag
Most meglepődtem. Egy untradable Courtois van a csapatomban, úgy, hogy nem tudom mikor került oda. 😀 Az én karácsonyi ajándékom egy IF Lewandowski volt 20500-ért. 😅
-
Tajték
senior tag
Középső CAM-ben még Modric is sokkal jobban mozgott.......
-
Tajték
senior tag
Ez gyors volt, el is vitték Rivaldo-t és még kerestem is rajta 55k-t
-
kacsa7
őstag
válasz Tajték #16354 üzenetére
M/L workrate-el ez nem csoda. Hiába a szép statok, ha a workrate meg gyenge.
Én pl nem tudok csak H/H középpályásokkal játszani. Támadóknál pedig legalább a támadó workrate legyen magas. Szeretem játszani a játékot, ahhoz meg mozgás kell. Utálom ha statikusan állnak. Nem vagyok az a körbepasszolom 28x típus. Ezért nincs 90-es stamina alatti kp-m pl -
Tajték
senior tag
válasz kacsa7 #16366 üzenetére
Oké hogy M/L, L def oké nem jön vissza, ez rendben, de nem egy támadóm volt akinek M az attack WR-je és mégis lendületben volt mindig.... mindegy, kerestem rajta már megérte
Na akkor fasza az M/L mert Okocha és Hagi is ilyen Megyek tovább, nézek mást
Ha nagyon felbaszom magam fogom azt megveszem SIF Salah-ot oszt csá
De még azért 90-es Zola-val szemezgetek
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
-
Tajték
senior tag
válasz Szigma70 #16368 üzenetére
Átgondoltam a javaslatod és azért nem jó Nedved, mert akkor Suarez-t, le kell cserélnem Bale-re, ami azért gond, mert Suarez isten csatár, Bale meg egy darabos szar nálam
Kristof_94:
88-as Raúl igen simán beleférne...
Amúgy az Iconoknak mikor alacsony az áruk? Hét elején WL után? vagy mikor?
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Tajték #16370 üzenetére
Én azt látom, hogy az ilyenek nem befolyásolják. Legalábbis szerintem nem sokan vesznek csak egy WL-re ikont, hogy aztán az 5%-os adó miatt bukóval adják el, ami mondjuk 1 millió esetén már elég kellemetlen összeg.
Szerintem következőnek a TOTY idején lesz nagyobb árcsökkenés. A gála elvileg január eleje-közepe, de nem tudom az EA idén mi alapján csinálja majd. Remélem nem megint a FUT játékosok szavaznak, mert semmi értelme.[ Szerkesztve ]
-
szeby24
csendes tag
válasz Kristof_94 #16373 üzenetére
Ps4,de nem hiszem hogy eladom,most még nem,már csak gullit hiányzik és kész a csapat,rault szerettem volna,de már nem érdekel,teljes extázisban vagyok,ilyen ha a munkahelyen unatkozik az ember😀😀😀😀
[ Szerkesztve ]
-
szeby24
csendes tag
válasz Kristof_94 #16375 üzenetére
Rivaldo nekem sem tetszik,csak sandronak a chem miatt ott kell lennie,de bl sané váltja a félidőben.azért azok sem rossz nyitások ám.😀
-
Jinxb1rd
addikt
Két kérdés:
1) Meddig foglalták a 83-a játékosok a transfer listáitokat?
2) Mennyi lett az ösz haszon?Mert én most 3 nap alatt 60k-t termeltem, nélkülük, más playerekkel.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
dvtkfan
senior tag
Na megcsináltam a 10. eladható totw pakkot is...a totw lapokon kívül szinte csak untradeable lapot használtam fel.
1x Foster
1x Götze
1x valami 81es belga
A maradék 7x pedig a tartalékok között lévő 75-79es rating-el megáldott játékosok estek...Kedves ea szakadjon rád a.....Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Edgar2621
őstag
válasz Jinxb1rd #16379 üzenetére
Én körülbelül 10 napot foglalkoztam vele és annyi ideig álltak a listámon(de ez sem igaz mert én folyamatosan listázom őket és mindig vannak akiket elvisznek, például Alderweirelden kerestem tegnap 20k-t). Körülbelül 150-et fektettem be és nagyjából 450 körül lesz úgy néz ki a tiszta haszon.
-
KaksziLajos
senior tag
Nekem az egyetlen megcsinált csomagból, amit untread játékosokból raktam ki, jött IF Sandro és egy sima gold Fabinho (untread), de teljesen elégedett vagyok.
-
blizzrd
aktív tag
válasz Kristof_94 #16375 üzenetére
Szegeny
En elcserelnem veled mindkettot a 3x kinyitott Doumbiara, meg egyeb non-rare 76os jatekosokra. Kb 20 BBVA premium csomagbol a legjobb egy alap Benzema volt. -
dvtkfan
senior tag
Ezért csináltam untradeable játékosokból, hátha kisétál Son, Sandro vagy esetleg Pogba...de az ea tesz róla, hogy nehogy legyen egy kis öröm...
Még 10-et megcsinálok, amiből kinyitok 5db pakkot, 5db pedig marad a 16.heti totw-ra, ahol főleg csak Bpl és Seria játékosok lesznek...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
scholl
tag
szerintetek érdemes IF Jesust IF SON -re cserélni?
ha, igen, akkor Neymar helyett vissza kell tennem UC Sane-t
-
kacsa7
őstag
Kezdem érteni, miért fos annyi meccsen a kapcsolat. Gyakorlatilag minden második meccsemre angol ellenfelet dob be. Velük totál játszhatatlan. Látszik, hogy náluk 0 késés, mi meg mozdulni nem tudunk. Kár, hogy matchmakingnél nem lehet ilyeneket beállítani... Azt sem értem, miért őket dobálja be állandóan. Európában bárki jobb helyen van attól a szigettől hozzánk képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest