- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Fifaisshit #17950 üzenetére
nem tudok igent mondani, 3 hete szinte nem is játszottam a fifával és a hétvége is még kérdőjel... holnap kiderül
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Fifaisshit
őstag
válasz LedyGyuszi #17951 üzenetére
Úgy akarom majd hogy 1honap alatt kell lejátszani a 18meccset ha valaki valakivel jatszik egybol mehet az oda-vissza vágó
A lebonyolítását vallom a tabella szerkesztés és frissítés
Hal istennek ráérek meloban minden nap ilyesmire -
Sickboy25
addikt
válasz Fifaisshit #17953 üzenetére
Meddig lehet nevezni?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
akooos
veterán
Kommentekben válaszol a felvetésekre, de szerintem nem lesz stream, mert a rohadt sok pack miatt kevés lenne 6 darab 100-as transfer list is, ezért közben be fogja forgatni a lapjait sbc-kbe, hogy ne kelljen értékeset discardolnia.
Oh I will absolutely post the results of highlights. I'm sure it will blur together as i'm estimating it will take me most of the weekend...
I figure I'm starting to open them around 130 est - and then going for 6-8 hours... - gondolom ez péntek
Then restarting Saturday AM for as long as I can manage throughout the day...
and then lastly on Sunday if I can't get it all done as the league specific premium players sbcs are going to take the longest to up cycle.
-
dejvid8
őstag
válasz Fifaisshit #17956 üzenetére
Lehet tudni hogy mikor lennének a mérkőzések?
Én nem tudom még, Nagyon jól hangzik, de sajnos tele vagyok vizsgákkal, illetve hétfő - szerda estig nem is leszek xbox közelben.
De ha van valami elképzelés hogy mikor lennének lejátszva a mérkőzések, lehet tudnék 100%-os választ mondani.(#17944) Sickboy25
E heti div,wl , múltheti div,wl rewards, azóta sbc-k amik voltak, néhány liga sbc-ből pár szimpatikus csomag, liga upgardek. Nem számít sok csomagnak, de hátha.
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
v-man
őstag
Tudtok olyan középpályást a premier leagueből, aki inkább támadó szellemű, és kifejezetten erőssége a fejjáték? Tehát kb egy S Milinkovic-Savic kategóriájú játékost keresek, ne legyen nagy visszalépés if Wijnaldumhoz képest és nem Pogba.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
anti0122
újonc
Licitálással és eladással elkezdtem zsetont szerezni erre most nem enged már licitálni. elcsalják az meccseim háromnegyedét és ilyenkor meg még letiltják a licitálásaimat.
-
akooos
veterán
Hétfő estig nyitható a full TOTY.Lassú vagyok. Inkább kirakom az MM-et
Jött flashback Casillas.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz KaksziLajos #17969 üzenetére
Akkor mehet a pack opening!
Hétfőig. Remélhetőleg leveri az árakat.[ Szerkesztve ]
-
Santana01
aktív tag
Baszkiii! Nem vagyok otthon és látom, hogy nyitható az összes TOTY, mondom gyorsan kinyitom a tegnapi csomagokat.. Rare players pack beadta Ramost!!! 😍
-
Santana01
aktív tag
válasz Fifaisshit #17973 üzenetére
Csináltam screenshotot, hogy tudom telefonról berakni?😆
-
elod22
senior tag
Ezt a flashback Casillast érdemes megcsinálni ahogy nézem, elég jó csomagokat ad és ha csak sbc-be fog menni még úgyis megéri.
-
Santana01
aktív tag
válasz Fifaisshit #17976 üzenetére
Még én sem
Itt a link: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=487Screenshot_20190110_20.jpg[ Szerkesztve ]
-
KaksziLajos
senior tag
FC Portós bal oldallal és ős Reálosként muszály voltam én is kirakni. 44 ezerből megvolt. Kíváncsi leszek rá milyen, mert nem túl magas, de a többi értéke nagyon jó...
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Behalok, nekem nem dobott. Nagy csalódás.
Jött egy Mertens és Özil, 40 csomagból, abból 20 ligás volt.[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Gyerekek ez tuti, nyitható mindenki? Nem merem elnyitni a csomikat.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
válasz Kristof_94 #17985 üzenetére
Jah igen most már látom a játékban is.
-
scholl
tag
először is dicsekedni akarok, esett egy TOTY Van Dijk.
most van 2,8M és el akarom költeni mind PC -n
ez a csapat. min változtassak? casemiro helyett Ballack ?. és még mindig marad 1M + amit nyitok.
vagy vegyek 1,1M Veront és egy másik Icont?Mivel Ballack SBC már csak 3 napig van megköszönöm előre is a gyors segítséget.
(Ma fogadtam meg, ha nem nyitok egy CR7 a szezon végéig akkor ősztől nélkülem lesz FIFA 20, most jól kiszúrtam magammal )
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Hát hihetetlen hogy mennyien TOTY-t nyitnak Grat nektek.
Én elnyitottam az 50 packomat, (kb 1.250.000 érték coin), a legjobb egy untradeable Pique és Umtiti.
Hol itt az igazság?
Két tradeable rare megapackban: egyikben Gueye, másikban Trippier.
Ok.Menjen a #!%@-ba ez a k. játék.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Szigma70
addikt
Kit hívjak fel, hogy megkérdezzem tőle szépen, higgadtan, hogy én mikor nyitok egy 70K-nál értékesebb játékost?
Jahhh, tudom a választ, augusztusban, mikor már senki sem ér semmit. Csak, hogy elmondhassák, hogy nesze, nyitottál jótEA1G
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Hazli17
aktív tag
válasz Fifaisshit #17941 üzenetére
Szia!
Jönnék én is! -
Kristof_94
nagyúr
Ha eladnám Ramost be tudnék húzni egy TOTY Varane-TOTY VVD párost, mögöttük untrade Courtois lenne. Érdemes most vagy várjak hétfőig?
-
Mrdevil
addikt
Először is 2 player pick, ratingben nem rossz mint múlthéten: 85 Cazorla, 87 Asenjo, de megint nem azok akiknek kelletek volna
Sok csomagom rare player pack stb, egy Kyle Walker, megint egy 87-es untrade Asenjo, 87-Hamsik, 86-Thiago, egy valami 85-ös, még egy két untrade gagyi TOTW. Magyarul semmi komoly, még csinálok majd csomagokat, de nincs nagy bizodalmam már.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
válasz Kristof_94 #17999 üzenetére
Én abból kb egyenlőre tízet nyomtam el, azokból jött 2 gagyi Spanyol TOTW.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest