- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tajték
senior tag
válasz Fifaisshit #16001 üzenetére
Ez azért egy kicsit erős kijelentés
De nézd, nem egyformán látjuk a dolgokat, ez is a Fifa sajátossága
-
IzI
senior tag
Tudja vki,hogyan működik a futwiz? Hétvégi fut eredmények érdekelnének,de nem találom benne magam.
Hogyan töltődnek fel az eredmények? Regisztráció természetesen meg van. -
Tajték
senior tag
válasz Fifaisshit #16001 üzenetére
Melyikeket próbáltad?
-
Fifaisshit
őstag
válasz Tajték #16002 üzenetére
Nem ez vakság kerdese
Azért aleg eros kijelentés hogy van 400k különbség meg vagy 5rating a lapok között és azt mondod Nincs sok különbség vagy egyatalan nincsMás : elég gyorsan lezavartak a futmasst
Lingard,Sanchez,Fabinho,telles ezeknek mindnek megvolt jopar meccsig a sima lapja
Aurierrol nem tudok mert neki nem volt más lapja[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Semmi sbc, azért ez kemény. Tavaly sokkal jobb eventek voltak szerintem.
Az ajándék daily login miatti packekrol nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
dvtkfan
senior tag
Se új sbc...se ingyen pakkok...se semmi...egyre gázabb az ea...pár éve még 100k pakkot is adtak karácsonyra...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Tajték
senior tag
válasz Fifaisshit #16005 üzenetére
Az hogy van közte 400k az nem garancia arra hogy annyival jobb is. A ratingek is sokszor csalóka dolgok, lásd: az a sok játékos akiket itt napról napra emlegetnek: Yedder, G.Jesus, Alex Teixrea és még sokan mások
-
toxicjew
addikt
Jól megszortak minket 8)
-
^Boss
őstag
Kell valakinek egy ps4es fifa 19? Biztosan meg tudunk egyezni, mert elobb-utobb ezt a lemezt is a falhoz fogom b*szni. Utolso fifam, hanyingerkelto ez a jatek. Konkretan max nezo vagyok a csapatom jatekaban, semmi rahatasom nincs semmire.
-
majnkopf
tag
válasz Fifaisshit #16005 üzenetére
Nekem volt csilli lapom 95 fölötti pace meg minden, Ribery gyorsabban futott nála attól, mert valamelyik lap x összegbe kerül nem jelenti, hogy ér is annyit... a hype árazza be a piacot nem a statok sajnos. valamikor egy sima gold lappal többet érsz.
-
freddyadu
senior tag
válasz Jinxb1rd #15986 üzenetére
Holnap este letesztelem Hamsik-Icardi párost...
Addig snipeolok egyet belőlük! 😀Szóval a Benatia-Skriniar páros jobban működhet, mint a Chiellini-Koulibaly?
Mert nálam ők ketten is elég stabilak, de ha jobb az olcsóbb megoldás...És az IF/UCL váltást kivel kezdjem? Cancelo?
A végső cél az ikonok előtt CR lenne... De kell alá egy erős alapcsapat.
[ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
válasz majnkopf #16012 üzenetére
Na így sosem allok bele senkibe
De azért ezt nem gondolhatjáktok komolyan ha igen akkor van baj a játékkal és ezért sirankoztok ennyit
A lap árára valóban a hype is közrejátszik ,de.......
Nem veletlenul vannak 88as lapok amik 30-40ek
Mert szart sem érnek
Azért a drága lapok azért drágák mert általában jók is -
p0ty
aktív tag
UEL Kondogbiát használ valaki?
ha igen írna róla véleményt? -
Tajték
senior tag
válasz Fifaisshit #16015 üzenetére
Remélem nem veszed támadásnak, csak beszélgetünk
Egy példa:
Ott van Van Dijk 85-ös, áradoznak róla hogy milyen jó lap, ott van Chiello vagy Godín 89-90-es +5 rating plusz jobb def statokkal rendelkezik mindkettő és mégsem használja annyi ember vagy dicséri őket mint Van Dijk-ot!
Akkor mégis mitől és miért olyan jó a holland??? Csak jobb és kész ugye?Ebből is az következik, hogy hiába mondod, hogy +5 ratinggel jobbak a live lapok nem biztos hogy jobbak!
[ Szerkesztve ]
-
majnkopf
tag
válasz Fifaisshit #16015 üzenetére
Én a véleményem írtam le. nem állok senkibe.. szerintem a statok amik oda vannak írva közel sem igazolják saját magukat. de szerintem ezt 10 fórumtársból 10 meg tudja erősíteni, hogy egy játékoscserétől sokat várt a statok alapján aztán semmi pozitív változás nem történt sőt.. inkább visszaváltott egy gyengébb statokkal rendelkező játékosra (vagy a mi esetünkben egy IF, UCl lap helyett inkább a sima gold lapra visszaváltott)
-
majnkopf
tag
Ezt a szabadrúgásgólok, Ronaldo, Juventus szerelmeseinek és mindenkinek aki szereti [link]
-
freddyadu
senior tag
-
Tajték
senior tag
válasz freddyadu #16020 üzenetére
"mert persze hogy jobb..."
Akkor miért akarod lecserélni Chiello-Kouly párost egy olcsóbb párosra?
Mert azok lehet hogy jobbak? Érdekes!!! Vagy csak Te nem tudod kihasználni a meglévők adottságait?
Amúgy Chiello-Kouly elég stabil CBGondolkozz el rajta hogy milyen helytelen hasonlatot írtál és hogy egyik szavaddal ütöd a másikat
De ha jól látom akkor neked még egy IF lapod sincs ugye? Csak most kezded fejlesztéseket? Akkor honnan tudsz ilyen konkrétan nyilatkozni a témáról?
Sorry, no offense, csak beszélgetünk!
Én be is fejeztem ezt a témát, mert ebből armageddon lesz itt
[ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
válasz majnkopf #16021 üzenetére
Nem ellenetek támadás csak vita felület
Ne hogy azt mond h plusz 5 meg 3 statot nem érzel meg
Ha nem akkor tényleg veled van a bajHasonlítsatok össze az általam emlitett játékosok statjait a sima arany lapokkal
Ne mondjatok már higy nem érezhető
Én nem a 90rol 91re nyomott jatekosokrol beszélek mert nem tudom velük nem jatszittam
[ Szerkesztve ]
-
Darabokra
senior tag
válasz Fifaisshit #16026 üzenetére
most nem azért, de ellenem Te sem tudtad kihasználni a plusz statokat, amikor full szines keretedet szétszedtem a sima gold csapatommal, na jó azért volt ott egy sbc Higany, de ennyi volt a színes lapom összesen, neked az összes. Az eredményeket meg tudjuk. hozzáteszem, ez a 17-ben volt még.
[ Szerkesztve ]
-
majnkopf
tag
Mindegy hagyjuk lehet rosszul nyomom a fejelés gombot vagy a sprintet és nem érzem azt a pár pluszt amit ad ingame statban egy-egy uppolt lap (továbbra sem az összesről beszélek hanem vannak esetek amikor egy uppolt lap számomra semmi pluszt nem ad)
(#16027) Darabokra: gold kereted volt tehát tolt a gép, hogy balanszolja a csilli lapokat ennyi. nem érzed a különbséget. tedd le a joyt kérlek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Tajték #16025 üzenetére
Azért érdemes lecserélni, mert megfelelő chemistry hozzáadásával lehet jobb végeredményt kap egy másik játékossal.
pl amikor Dybala-m volt, hiába voltak jók a statjai, mert egy kis nyuszi volt. Hawk kártya nélkül alig láttam belemenni jó helyzetekbe. Gyakorlatilag csak akkor látom értelmét használni, ha olyan chemet adsz neki, ami növeli az aggresszióját. Ergo lehet több értelme van nézni egy olcsóbb játékost nagyobb aggresszióval, aminek nem muszáj physic orientált chemet adni, hanem azok mehetnek máshova.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Darabokra
senior tag
válasz Fifaisshit #16032 üzenetére
nem azért tettem ezt be ide, csak a kollégának, aki ideböfögte a hülyeségét.
-
Tajték
senior tag
Srácok, helló! Ne térjetek el a tárgytól! Az hogy ki kit vert meg bari meccsen az k.-ra nem ide tartozik!
Nem kell fellengzősködni!
Meg lehet vitatni egy témát normálisan is#16030) Jinxb1rd
Van valami abban amit mondasz, nem hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Ne hogy azt mond h plusz 5 meg 3 statot nem érzel meg"
Mondjuk ezzel sem értek egyet, én biztos nem tudok érzésre 82 és 85 finishing között különbséget tenni, ahogy ránézésre sem tudom megmondani mondjuk egy asztalról, hogy az 82, vagy 85 cm széles. De még 82 vs 87 is necces, mindkét példánál.
Ha valaki érez jelentős különbséget két ilyen lap között, az nem a stat miatt van, hanem valamiféle titkos boost, vagy placebo miatt (ki hogy hívja, ki miben hisz).
[ Szerkesztve ]
-
majnkopf
tag
válasz Fifaisshit #16036 üzenetére
Nekem volt Sanchez és Philipp is jelenleg. semmit sem érnek
-
majnkopf
tag
válasz Fifaisshit #16043 üzenetére
engedjük el szerintem te érzed azt a különbséget amit a 3 beadás ad és kész meg azt is, hogy ez a lap 300ezerrel kerül többe mint a sima lapja más nem
-
Tajték
senior tag
SIF Aspas? Volt valakinél porondon?
Középső CAM-be gondoltam.
137k nem sok, a statok elég jók, pozi módosított is. -
Tajték
senior tag
válasz Fifaisshit #16048 üzenetére
Nem tűnt fel a pozíció modosítás a lapok között? RW--ST , Pacsi
[ Szerkesztve ]
-
#Wiall#
tag
Sziasztok! Bundesligából kit ajánlanátok Goretzka mellé a középpályára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest