- DUNE médialejátszók topicja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
-
-NoVa-
addikt
Most erős a forint, vegyetek olcsón Jabra TWS-t amíg ki nem javítják a bugot:
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
Oh, ezt mar akartam hozni neketek, de elrontottak a jatekunkat: Martin Scorsese: Goncharov (1973)
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
WiZARD
addikt
válasz -NoVa- #124856 üzenetére
ennyiért megnézem mit tud
"Thanks for shopping at Jabra EU. We confirm that your order has been received and is now under review. Once the order and payment details are verified, this will continue to process. We will notify you in a separate email once the order is confirmed and prepared for shipment."
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz -NoVa- #124866 üzenetére
Én most az előző telefonhoz ajándékba kapott Samsung Buds Pro-t használom, az én igényeimet kielégíti, de persze mindig lehet jobb
Leginkább munka közben használom podcast/zene hallgatásra ANC-vel, hogy a gépek zaját szűrje. Ezt az ANC-t még elviselem rosszullét nélkül. Persze a rendes fejhallgató+ANC sokkal hatásosabb volt, bírtam is vagy fél percigSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-igu-
addikt
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
eattila
őstag
válasz ezittketto #124891 üzenetére
Szerintem max rákérdeznek, hogy fizetsz többet vagy visszakapod a pénzed. Aliexpress se kétlépcsőzik. Meg még csomó minden.
Meg ahogy látom váltani jól váltott, csak az akció volt nagy....
[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
-NoVa-
addikt
válasz ezittketto #124894 üzenetére
Na, akkor most igaza volt Orbánnak és erős a Forint meg nagyhatalom lettünk?
-
Bujdy81
aktív tag
Na, betettem a régi notebook SSD-jét az újabb régi notebookba (Lenovo T460).
Meg se nyikkan kb. Tehát feljön a BIOS boot menüje és ha kiválasztom az SSD-t, akkor visszaugrik a BIOS boot menüre. Ez így nem lesz jó...
Van ötlet, hogyan tovább?
Jelenleg csak annyi történt, hogy a régi gép SSD-jét archiváltam és beletettem az újabb gépbe. Ez valami Lenovo probléma?
-
eattila
őstag
válasz ezittketto #124894 üzenetére
Emailben nem az jott nekem.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
-igu-
addikt
válasz ezittketto #124897 üzenetére
Akkor neked is mondom, hogy a Revolut-on tudsz generálni egylövetű virtuális kártyát az ilyesmihez.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Foxpost
- DUNE médialejátszók topicja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs