- Egérpad topik
- E-book olvasók
- Objektívek topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
#mókás:
[link]Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Sipi-
őstag
válasz Sipi- #124554 üzenetére
Szerkesztem magam: Al Bundy az eredeti
De póló is van
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
veterán
mertmért.
használttal sose volt gondom (na jó, eggyel volt, de az aznap kiderült, és az eladó szó nélkül visszavette), ha meg a négylemezes raid5 tömbből egy lemez kiesett, egyet egyik vevőnek, kettőt meg másiknak adtam el, azzal nem tudom, mit kockáztatok
hanyas vagy, te disznó?
-
Samott
addikt
válasz Grillo #124550 üzenetére
Nalunk telente tavaly ota a kazanhazban lakik a macska es az igazi kulonbseg a szurke foldszeru es a szilikat kristalyos kozt van. A foldszeru olcsobb de mocsok van vele a kristalyos konnyebben karbantarthato. Igaz joval dragabb, de nem fogy annyi egy tel alatt.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
veterán
nyomorult kh bank csetes ügyfélszolgálatát (ami saját állításuk szerint létezik) hol lehet elérni? sehol nem találom.
hanyas vagy, te disznó?
-
Sipi-
őstag
válasz qnadam #124569 üzenetére
Most sehol:
A K&H Chat szolgáltatás a hét minden napján 8:00 és 16:30 óra között áll rendelkezésre, amennyiben van elérhető ügyfélszolgálati munkatársunk.
A jelenlegi chat szolgáltatásban nem azonosítunk ügyfelet, így meglévő termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban részletes információt nem áll módunkban közölni.Egyébként kapcsolat link alatt sem jött fel?
-
Samott
addikt
Remelem csak kamu:
"A Nemzetvédelmi Egyetemen dolgozik, ma jött egy belső ember és bekapcsoltatta velük a klímát, mert a nagy ablakon besütött a nap, és melegebb volt a megengedettnél."
De siman kinezem beloluk. Ami a papiron van, azt be kell tartani. Mindenaron.(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
npera
őstag
Ma átfáztam, mint állat. Egy olyan kocsit tesztelek, amiben nincs fűtés jelenleg, mivel az egyik nódban levő SW nem támogatja, de azt most még nem lehet frissíteni. Levegőt fúj, de a külső hőmérsékletnek megfelelőt. Mivel egész nap a kocsiban ültem és mindenféle jeleket vadásztam össze INCA alatt, így volt időm rendesen átfázni. Hazafelé egy transzport kocsiba ülve még a kormányfűtést is bekapcsoltam, pedig nem vagyok középkorú nő
-
Sipi-
őstag
Csak én szedek itt Béres cseppet?
Jobbulást!
-
Sipi-
őstag
-
zetor2000
őstag
válasz blueboi69 #124563 üzenetére
Megelőzésnek nem rossz, de lehet, hozzá vagy már szokva, mint más a fájdalomcsillapítókhoz, aztán váltani kéne.
Én most Jack Daniel's Tennessee Honey-t szopogatok, ez nem rossz. Csak fogy.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Bujdy81
aktív tag
Anyámnak a HP Compaq 6910p-je döglődik.
Van valakinek használt, jó állapotú ilyen típusú gépe, amit még lehetne használni pár évig?
-
-NoVa-
addikt
A Forint meg percről percre romlik, jujj.
-
zetor2000
őstag
válasz Bujdy81 #124586 üzenetére
Cca 10 éve nincs HP Compaq, pár (talán 2-3) sima HP sincs, mert ketté vágták...
Sajnos gépem nincs ilyen, de sztem nézz szét a hardveraprón, vannak márkás gépek, aprópénzért is, akár.Jahogy ez egy C2D laptop...
Hardveraprón tuti lesz valami helyette.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Bujdy81
aktív tag
Most is ilyet használ, amire neki kell, arra tökéletes. És a lényeg, hogy ha tudnék venni egy ugyanolyat neki, akkor csak átdugom az SSD-t és tudja használni.
70 felé már nem szeretne Win 7->Win10 átállást megtanulni.
Meg én sem szeretném áttelepíteni apám egyedileg fejlesztett programjait...
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #124596 üzenetére
Tumorral mi most ezekkel folyamatosan lukra futunk. Tesztelt, tökéletesen működik = BIOS jelszavas és kurzorgombok nem működnek. Lőttünk bele billentyűzetet, azzal a gép elindul és 10 másodperc után le is áll :-D Lehet a gyerek sem sokat szórakozott, kidobta a vasat, mert jajj biztos alaplaphibás, szétbontotta, billentyűzet meg biztos jó. Másiknál is gombok szarok, kijelző vacak, HDD keret hiányzik. Utána meg haver ad hármat is bontva, meg elküldik ingyen Postán úgy, hogy egy karcolás sincs rajta, mellé csomagolva dokkoló, billentyűzet, egér :-O
Most mondjuk megint találtam 1-2 szent őrültet, itt őrizgetem ezt a pakkot már 30 éve, mert hát miért is dobna ki ilyet az ember és akkor megtaláltam a piaci rést. Ő csodálkozott, hogy ekkora értékért miért nem kérek pénzt, én meg mondom, hogy ha van valami cserébe akkor jöhet, amúgy múzeumnak értékmentéssel már megérte. Neki meg a core2es laptop az értéktelen újhullámos vacak, cserealapnak.
Nekem meg mindegyik szép :-D
-
Bujdy81
aktív tag
válasz zetor2000 #124596 üzenetére
Jaja, én is ezeket láttam.
A másik, ami eszembe jutott, hogy csinálok egy image-t az SSD-ről és veszünk egy komolyabb használt gépet, aztán azon VMWare-rel futtatom, ha nem tudom áttenni.
Vagy első körben egy partíció másolás lehet, hogy jobb ötlet lenne.
Venni egy jobb gépet, 480-as SSD-vel, és arra rámásolni az egész meglévő partíciót. Nagy hülyeség?
(tényleg attól fosok, hogy apám írt egy Dr.Statisztika nevű programot, ha az otthoni szerveren tárolja a db-t, de lokálisan fut, hogy azt hogyan migrálom. Abban van mindkettőjük komplett egészségügyi dokumentációja. Apué ugye emlék, anyué meg napi használatban van, mindent abban logol.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest