- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien83
senior tag
-
warcat
veterán
Command and Conquer The Ultimate Collection 16,99 USD és kuponozható, úgy 11,99 USD
Nem volt az amazon szándékában a pricematch a korábbiak szerint,úgyhogy nagyon jó az ár,de bármikor javíthatják!
ORIGINes, és simán aktiválható.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
BigBlue69
őstag
válasz KubanitoS #26865 üzenetére
Pedig ott van ez is :
EA Origin account required for activation and installation
TO ACCESS ONLINE FEATURES, YOU MUST REGISTER ONLINE WITH THE ENCLOSED SERIAL CODE. ONLY ONE REGISTRATION AVAILABLE PER GAME. INTERNET CONNECTION REQUIRED. END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY. EULA, EA ONLINE TERMS & CONDITIONS AND FEATURE UPDATES
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
KubanitoS
veterán
Valakinek maradt Amazonos promó kódja? Úgy néz ki én kifogytam.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Crytek
nagyúr
Aliens: Colonial Marines-ból még mindig nincs jóárasítva orosz shopban region free steam kulcs?
Next PC Upgrade: 2022
-
-
Malibutomi
nagyúr
Ez volt már?
[CDgalaxis Mass Effect 3 2990Ft]
Még ma. -
warcat
veterán
Vége a Command and Conquer akciónak,12 dolcsiért remek lesz nosztalgiázni,mind ki lett pofozva Win7-re elvileg
-
csaba951
veterán
válasz Psychonaut #26871 üzenetére
Arra gondol, hogy egyszer félreárazták és $4.99-ért el lehetett hozni. Vagyis Amazon promo credittel ingyen.
-
KubanitoS
veterán
válasz Malibutomi #26872 üzenetére
EA Classic kiadás. Nothing to see here.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
BigBlue69
őstag
válasz Psychonaut #26871 üzenetére
A sajat penztarcad felett rendelkezz.. koszi
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Psychonaut
veterán
válasz csaba951 #26874 üzenetére
Tudom, azért is mondtam, hogy 2.5 dollárt (ami a mostani kuponos ára) nem ér meg, de azért legyen meg.
BigBlue: afelett rendelkezem, csak nem értem, hogy ha valamennyire tetszik egy játék (mert ha kellene, akkor feltételezem, talán tetszik, csak nem a +1 sor miatt gyűjtöd őket), akkor miért nem támogatod legalább a független fejlesztőket minimális összeggel? Pénz nélkül nehéz jó játékot készíteni.
-
warcat
veterán
válasz Psychonaut #26879 üzenetére
A pénzt megkapják a készítők Ez az amazon kedvezménye,az amazon fizeti,ha ingyenesre jön ki neked,akkoris.
-
hoax
senior tag
válasz Malibutomi #26872 üzenetére
Köszi!
Még épp időben...KubanitoS! Ha a játék miatt kell és nem az extrák miatt, akkor best buy...
Kiegészítő meg egyik alapjátékhoz sem jár! Sajnos manapság minden pénzbe kerül...[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
Psychonaut
veterán
válasz warcat #26880 üzenetére
Lehet, nem is vitattam, hogy a konkrét esetben így volt, de a hozzászólásom lényegi részét akkor is tartom, miszerint ha egy játék érdekel annyira, hogy a listámra kerüljön, akkor szívesen fizetek érte. Mindegy, ez csak az én véleményem, semmivel sem ér többet, mint a te véleményed vagy BigBlue véleménye.
-
csaba951
veterán
válasz m1sk4r #26878 üzenetére
Akinek csak a játék kell belőle, akkor azt Amazonról már el lehetett hozni $9.99-ért (promo credittel), ami olcsóbb. Ha meg a dobozos változat kell, akkor szerintem ez a gazdaságos sárga doboz kifejezetten rosszul mutat a polcon.
(#26882) Psychonaut
Ok, értelek! Annyira nem érdekel, hogy fizessek érte ($5-ig fizetnék érte tetszőleges összeget), de ha ingyen meg tudnám oldani, akkor kellene a plusz sor miatt! Van olyan játék azért, ami még ingyen sem kellene, nem rongálom vele a Librarymat!(Ettől függetlenül egyetértek azzal amit írsz!)
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz Psychonaut #26884 üzenetére
Senki nem mondta h nem adnak ki erte annyit.. szimplan nem tudom megtenni.. En annyit mondtam nem orulnek, h ingyen meglehetne csak lemaradok mert nincs kuponom... ugyhogy akar ugorhatjuk is a temat...
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Psychonaut #26884 üzenetére
Még is mi a baj a Hotline Miamival?
Nekem megvan csomoszor veszem elo es oldoklok egy kicsit felulnezetbol. Nem ertem sokotoknal ezt a nagy utalatot..-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
djculture
félisten
az hiszem a thq megjelenő címeire keresztet vethetünk: " Január 22-én lesz az az aukció, melynek során többek között a THQ tulajdonában lévő címeket is egyesével el fogják árverezni. Az eladásra kerülő játékok között szerepel a WWE, a Saints Row, a Company of Heroes, a Man of War és a Metro. A csődeljárás alatt álló THQ nem akarta, hogy sor kerüljön egy ilyen aukcióra, amely a cég szétdarabolásához vezethet. A nekik karácsony előtt ajánlatot tévő Clearlake Capital befektető cég nem is szándékozott volna felszeletelni őket, és ez megmentette és egyben tartotta volna a céget, de ez az üzlet a bíró döntése miatt nem valósulhatott meg, aki arra hivatkozott, hogy a többi potenciális vásárlónak nem volt elég ideje arra, hogy ajánlatokat tegyenek. Licitálók között ott lesz az EA a Warner Brothers és a Ubisoft. "
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz CarajoEsp #26886 üzenetére
Semmi utálat nincs bennem (ezt nem tudom, miből olvastad ki), egész egyszerűen nekem nem jön be ez a retro stílus, éppen ezért nem érdekel a játék. Ez még nem jelenti azt, hogy nem ismerném el, hogy egyedi vagy jó.
BigBlue: már rég túlléptünk a kérdésen, konkrétan akkor, mikor mondtam, hogy a véleményem ugyanannyit ér, mint a tied vagy akárki másé, se többet, se kevesebbet.
-
Alien83
senior tag
válasz Psychonaut #26895 üzenetére
wtf
-
ayo
veterán
akinek van egy kis szabadideje annak ajanlom - en mar vegig is nyomtam
http://jateknaplo.blog.hu/2013/01/14/knightmare_tower_bongeszobol_ingyenes
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest